Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Noi mai bine cu sanatatea, da am dus-o tare greu saptamana trecuta. Ma bucur ca o luam in directia buna (ma refer la gripa asta pacatoasa). Azi la biserica era o fetita mica de 4 luni, o cheama Maria si fiu-meu cum a vazut-o : "E Maria!". Bunica fetitei mai sa cada jos, zice "I-ai spus tu de ea?" zic "NU, da toti bebelusii la Danut sunt Maria" ORicum e tare bucuros cand gaseste cate o fetita cu numele asta. Azi ma alinta pe mine Maria cand stateam in pat sa ne culcam. Si iar mi-a zis sa o luam de la cimitir acasa. Greu de stiut ce gandeste. E tare dragastos cu mine, ceea ce nu ma supara, evident. Parca incepe sa ceara mai des la wc si caca si pisu.

Diana am vazut filmuletul cu dragii tai copilasi. Asa mult imi place de ei... I-as pupa pe amandoi, da n-am cum asa ca te rog sa o faci tu pentru mine.

Irinusha, ce s-a schimabt Crisulet. E baietel mare. Da sa stii ca nu imi pare slab.

Bertha inteleg ca te duci la un interviu? Sau deja ai fost? Bafta multa.
Trebuie sa fug ca fiu-meu urla in baie ca il spala George pe cap. :-)) NU stiu cum e la voi da la noi e tragedie cu spalatul pe cap. In rest ii place, da nu pe cap. Spune clar de la inceput ca nu spalam capul :-)

Laurina, nasol cu masina. Iti tin pumnii sa rezolvi repede.

Ralu sanatate la fete si tie bineinteles. Nicoleta si voua.

Alus cum e cu tati acasa?

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Irinel- ai un baietel tare dulce, a stat putin cu surioara, dar vezi nu a uitato si ii simtelipsa tot asa de mnult cum o simtiti voi. Numai ca el poate va obisnui mai repede cu gandul, din pacate noi parinti niciodata. Lasa ca ai sa vezi ce repede va face cacuta si pipi la WC, Julia cateodata face cacuta la olita, dar pipi tot timpul, mai se scapa cand se joaca cu alti copii, mai uita. Pupici lui Danut si voua.

Diana- ai niste copii superbi. pentru amandoi

Bertha- asteptam sa ne spui cum a fost la interviu.

Laurina- imi pare rau ca treceti prin aceste clipe grele cu masine, bafta si speram ca vom auzi de curand vesti bune.

Ralu- sanatate fetitelor tale.

La noi totul este bine, Julia la asteptat pana la 22 cand tata a venit, cand la vazut intrand pe usa, la inceput nu a ramas ca hipnotizata, apoi ia sarit de gat si la pupat asa de dulce. Mama nu a mai existat pana nu sa culcat, tata trebuia sa o schimbe in pijama,s a o spele pe dinti, ieri tata era pe primul plan. Julia a primit niste bluzite, iar eu poncho alb superb, am vrut de mult asa ceva dar aici sunt scumpe si nu asa de frumoase, mia citit in ganduri.In rest totul este bine, ia placut tare mult, poate si noi in vara vom pleca pe undeva, dar nu prea avem cum, nu avem cum sa o lasam pe julia, ramana sa plecam cu ea.Vom mai vedea. Cam atat pe la noi.

la toate

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nicoleta- multumesc pentru ganduri bune, dar cu odihna mai rau, poate peste o saptamana, in acest weekend am avut musafiri, deci nu prea am avut timp.

Cius- pai si el trebuia sa intre in discutie. Julia face la fel, atunci copii sunt asa de scumpi si dulci.De pilda cand mie, lui tati sau ei nu-i iese cate ceva zice: NU NU CE MAI ESEC!!!

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Nicoleta, sa nu te superi, dar m-a apucat rasul incercad sa imi imaginez cum aratati urcand scarile cu odoarele in brate!

Irinusha, vai ce scump trebuie sa fie Crisuletu cand mangaie si pupa burtica!

Cius, tare faza cu Victor! E pe faza baiatul!

Irinel, miercuri plec la Buc. pt ca joi am un fel de examen, oricum interviu nu e pt e o proba scrisa de 3,5 ore din toata contabilitatea si vor fi si cateva intrebari de cultura ec. Chiar am nevoie sa-mi tineti pumnii!
Despre spalatul pe cap: si noi avem ceva pb, dar situatia s-a ameliorat mult fata de cum era asta vara. Adica el pretinde sa nu fie limpezit! Si il asigur ca nu-l limpezesc, pt ca am observat ca nu-i place. Intr-o zi, ne-am jucat de-a baita si l-am pus pe el sa ma spele pe cap. M-a sapunit si apoi mi-a bagat degetele in urechi zicand "acum te limpezesc" si mi-a dat seama ca pt el asta inseamna limpezit. Inca de cand era bb, eu ii acopeream urechiusele cand il limpezeam, dar in niciun caz nu-i bagam degetele in urechi. Cand era in criza rau, ii puneam un prosop pe frunte si-l legam la spate, ii aratam in oglinda ca i-am pus turban cum are Ali Baba si devenea mai cooperant. Nu mai stiam ce sa-i fac, ajunsese un cosmar ziua de baita. Pupici lui Danut!

Alus, sper sa ti se indeplineasca visul cu privire la vacanta.

Darius face in continuare instructie cu bunicii, cred ca v-am spus ca mamaie e soldatul si el e generalul si "toldatul trebuie sa taca ce dice deneralu". De ieri mamaie e nora si el e soacra cea asupritoare din "Soacra cu 3 nurori" si o ameninta mereu ca are un ochi la spate si-o vede tot ce face.
Tot nu zice f, v, z, s, z. In schimb, spune f frumos R, e rarait deocamdata, poate o sa-i treaca (mie nu mi-a trecut pana acum. Credeam ca r o sa spuna ultima data. Nici grupurile ce, ci, ge nu-i ies intotdeauna.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Bertha, tinem pumnii la examen!

Irinel, of nici lui Vladut nu-i place spalatul pe par! Nu ma speli pe cap, mami, nu! Asa incepe fiecare baita...

Nicoleta, saraca de tine, cu Bia in brate te-ai impiedicat pe scari... Si eu am patit dar cu Timeea in brate.

Irinusha, interesanta freza, ii vine tare bine Crisuletului, si cadoul ii pe masura... Pedaleaza?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Eu tot pe graba...
Multumesc mult de urari fetelor care si-au adus aminte si de mine, chiar daca nu sunt prezenta zilnic, insa citesc zilnic si am incercat sa fiu aici cand ati avut nevoie de mine.
Irinel, Nicoleta, Laurina, Irinusha

Noi suntem ok, Eric nu a mai racit dupa ce l-am scos de la day-care. In rest cu alergatul, servici-casa. In week-end am fost la munte si Eric a facut cunostinta pentru prima data cu "nau", in traducere snow, zapada. A fost frumos, ne-am dat cu saniuta, dar din pacate zapada e rece si uda si nu prea ne place. Asa ca la intrebarea noastra daca mai venim la zapada, Eric "nu,mami, nu!"

Va sarut pe toate si pe toti piticotii,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor dragi,

Va multumesc tare mult de incurajari. Din pacate bebe tot nu vrea sa se intoarca, asa ca sunt programata la cezariana pe 19 Februarie.
Imi vine sa pling cind ma gindesc, dar nu am ce face...ma rog la Dumnezeu sa iasa bebe sanatos din burtica, ce mai conteaza pe ce parte iasa.
Mersi Irinusha de linkuri. Am cautat si eu pe internet despre intoarcerea bebelusului si am gasit citeva metode care cica ar ajuta sa se intoarca, dar sincer nu prea cred in ele.

De miercurea viitoare intru si eu in concediu si sper ca in cele citeva zile cit stau acasa inainte de nastere sa va scriu si eu mai mult si mai des.

Va pup.

PS: Am uitat sa schimb la semnatura numarul de saptamini, acum sunt in saptamina 37.

Lili cu burtica de 33 saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hai Lili ca nu-i asa un capat de tara cezariana... Iti spun eu ca-s trecuta prin 2... De fiecare data mi-am dorit nespus sa nasc natural, prima oara n-a fost sa fie si a doua oara n-a vrut medicul sa auda... Acum daca ar fi sa mai nasc as alege cezariana fara sa clipesc.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Bertha, miercuri ne gandim la tine si tinem pumnii stransi, stransi! Te descurci tu sigur, nu ma indoiesc! Bafta multa!

Diana, stie din vara trecuta ... chiar pe bicicleta normala (insa cu roti ajutatoare). Tractorul l-au dus inapoi ptr. ca nu le-a placut. Au iesit cu el pe strada si cica facea o galagie infernala ... dar mai avem timp pana in mai sa gasim altceva :)

Nico, bine ca nu s-a intamplat ceva rau cu Bia! Pupam sa-ti treaca piciorul!

Irinel si la noi aceeasi problema. "Nu pa(r)u', nu pa(r)u', da???" ... si urla la clatit de mori. Dar ii trece si repede, ce mai conteaza? ;)
Mai, stiu ca-s enervanta, dar tot iti spun. Incearca totusi un psiholog de copii, poate stie sa va indrume cumva ... ca zau ca mie mi se pare o situatie chinuitoare pentru Danut. Gata, promit sa nu ma mai bag! Pupici si sper ca n-a fost cu suparare!

Ah, Irinel, ca uitasem: nici mie nu mi se pare slab, e tocmai bine. Daca o intrebi pe Oma o sa-ti spuna ca-i subnutrit, ca i se vad coastele, ca-i jumatate mort de foame :) ... asa a facut si la mine, a fost multumita dupa ce am facut hepatita (6 ani) si am inceput sa ma ingras. Asa ca "umflata cu pompa" eram fetita ei frumoasa ... na, fiecare cu opinia lui, of! Pe mine ma enerveaza doar ce mananca, nu cat mananca ... ca mananca destul si ma bucur ca bea lapticul asa de bine - motiv pentru care nici nu i-am scos inca biberonul. Ei, poate ii vine intr-o zi mintea la cap si incep sa se arate genele parintilor, acelea mancaciose :)

Si apropos, am o intrebare la voi
Mai e cineva cu biberonul?
Si cele care l-au scos deja, cum ati facut-o? Si mai bea copilul lapte? S-a schimbat ceva? Multam fain!

Cris a venit de la Oma cu un "cosulet" la baza nasului ... ieri au mai aparut cativa si se cam zgandare la ei. Ieri seara avea putina febra (putin peste 38 grade) ... l-am bagat la noi in pat sa-l am "sub ochi", mi s-a parut cateodata mai fierbinte, cateodata normal ... nu i-am dat nimic, azi e bine. Pe corp are cateva punctulete mici, rosii, dar nu s-au inmultit. Ce naiba poate sa fie? Are toate vaccinurile la zi (in afara de varicela, dar aia e altfel) ... nu vreau sa-l duc la dr., astept mult fara programare si-l bombardez cu virusi de pomana. Ati patit asa ceva? Poate sa fie vreo alergie?
Gata, ca trebuie sa dau cateva telefoane. Ploua si cred ca ramanem acasa ... bah! Pupici si o zi faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mama, sunt cu pluta ... tot am uitat ceva:
Lilisor, hai ca mai ai pana pe 19. febr., incearca totusi ... nu strica cu nimic si daca n-a ajutat tot poti sa spui ca ai incercat tot :) Hai, curaj! Si vorba Dianei, nu-i chiar asa de rau, important e sa fie bb-lul bine! Pupici si te asteptam mai des pe la noi!

Carmen, pupici lui Eric! Stie baiatul ce-i bine :) ... si eu prefer caldurica, zapada nu-i necesara. ;)

Gata, dispar! Pupici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput