Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele,

Intru si eu pe fuga sa va scriu! Fetele mele sunt bolnave: Maria tuseste si ii curge nasul, Ioana are nasul in pioneze, buzele duble si a avut pana azi temperatura... numai "bucurii". Incetul cu incetul a inceput sa dea inapoi la amandoua si speram sa ne facem bine.....ca vorba Mariei: "M-am satulat!". Va mai scriu maine si sper sa am timp sa si citesc din urma!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ralu Sanatate felelor si tie.

Si eu sunt coapta. Febra, dureri de cap, in gat, muculare. Ce mai sunt ca noua

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Ralu- iti doresc multa sanatate tie si la ingerasi tai

Nicoleta si tie iti doresc multa sanatate si insanatosire rapida

La noi mai nimic nou, a fost sora mea vreo 2 zile pe la noi, dar din pacate trebuia sa plece. Ieri am fost la o prietena dea mea, Julia sa jucat cu fetita ei de acesi varsta, numai ca atunci vand se joaca mai uita sa ceara pipi si asa a facut de 2 ori pe ea.Plus ca cu cacuta stam si mai prost deloc nu vrea sa ceara, mai face la olita cand sa aseaza sa faca pipi, asa nu cere. Sper sa invete pana la toamna cand va merge la gradinita, este inca timmp indelungat.Astazi sotul mia trimis sms ca ne-a cumparat ceva frumos, dabea astept sa vina sambata seara ca din nou sa fie cu noi, imi este tare dor de el.La noi vremea este de nimic, acum 2 ziel multum zapada, astazi ramasiota ca de 2 nopti zi o zi ploua.La noapte va fi lapovita cu ninsoare. Cam bate vantul si nu este prea cald. Va pup si nu va mai prictisesc cu ale mele.

la toate

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Ce liniste...
Ralu multa sanatate pentru pritese, cum se mai simt?
Nicoleta multa sanate, ai grija de tine, Bia cum este?

Eu sunt suparata foc, am gasit masina de la firma lovita in parcare dimineata si nu mai pot deschide portiera. Acum tb sa umblu pe la politie, sunt cozile alea imense, plus ca nu am fost niciodata pe acolo si cand ma gandesc . Plus ca masina mai are o serie de zgarieturi, o oglinda lipita de mine cu schoth si imi e ca ma intreaba politia de sanatate. La firma putin le pasa de masini nu le ingrijesc deloc si uite asa sa vad cum ma descurc . Am inspectat toate masinile din parcare dim. sa vad daca gasesc vopsea rosie pe careva(a mea e rosie), dar nu am gasit, ce era fraier, sunt plina de nervi, cred ca daca il gaseam

Mergi la inceput

Laurina Eu ma tratez, Biei ii curge nasul. Aseara i-a intrat ceva in ochi si de atunci se tot vaita ca o doare si ii lacrimeaza ochiul.
Nasol cu masina, am patit-o si noi. Era soacramea pe balcon si l-a vazut pe respectiv cand a lovit masina, da pana a ajuns Cata jos plecase. L-a cautat si degeaba n-a mai fost de gasit.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laurina, neplacuta faza cu masina...

Am pus un filmulet cu fratiorii si inca 2 dar sunt doar cu Timi.

Pupici.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Carmen, mii de scuze ... sunt cu pluta!!! Cu intarziere, dar din toata inima: La multi ani! Multa sanatate intregii familii! Te pupam! cum ai sarbatorit?

Insanatosire grabnica tuturor mamicilor si copilasilor bolnaviori! Pupici sa treaca repede! Bantuie vreun virus prin tara?

Laurina, bafta la politie! Si mai ales sa nu pierzi prea mult timp pe acolo!

Irinel, si voua insanatosire grabnica! Pupici lui Danut ca-i un fratior asa iubitor si n-a uitat-o pe Maria. Nici nu cred ca o sa se intample si e bine asa! Cred ca ar fi bine sa te pui pe picioare, sa-l convingi pe George si sa va puneti pe treaba :) Cu o noua minune sigur o sa-i fie mai bine lui Danut! Pupici!

Lili, ce mai faci? Cum mai e bb-lul? Uite ce am gasit pe aici despre intoarcere, poate iti ajuta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91145&whichpage=3 sau aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82570 Bafta!

Diana, bestiali! Dar trebuie sa ai nervi tari ... mi-a ramas inima in loc, deja am vazut-o pe Timeea cu nasul in lemnul de la pat! Aoleu! Si nu-mi vine sa cred, deja se ridica in picioare! Wow! Pupici la nazdravani! Merita sa fi mandra de ei! :)

Cris e bine, i-a trecut diareea cu acel Perenterol ... si m-a bucurat ca l-a luat fara probleme. La week-end-ul asta e la Oma in deplin rasfat :) Ieri l-a dus la friser (aici poze: http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=iarna-06-07&page=19 ) si pentru ca a fost cuminte si Oma tare mandra i-au luat un tractor - gen bicicleta (care de fapt era planuit ptr. ziua lui). Ii lasam in pace ... si vorba lui Boby, mai are si el 5 luni de rasfat, de ce sa i le stricam ;)
Si stiu ca deja il laud aici prea mult si ca-i defapt un rasfatat capos si simandicos (la papat) si ca fiecare dintre noi avem copilul/copiii ideali :), dar zau ca-mi vine sa-l pap cateodata, asa de dulce e! Acum cateva zile statea langa mine (eram pe post de peruca, se juca in parul meu) si ne uitam la tv, cand ma trezesc cu mana lui in san, tastand mai jos ... ajuns la burta o mangaia de zor. Ma uit la el intrebatoare si-mi baga un zambet si spune: Bun, bb nostru! Normal ca am inceput sa bocesc si sa-l albesc din pupaturi :) Si de atunci asa ma tine ... cand nu ma astept (de obicei cand il tin in brate si ne iubilim) imi mangaie burtica ... acum a trecut si la pupat :) ... si cand ii spun ca o sa fie cel mai bun fratior tine sa adauge: "mai ma(r)e!" :) Gata, ca il deochi :))
Trec la treaba, ca cica de aceea suntem singurei ;) Pupici si un week-end fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am intrat si eu oclipa,pe aici, sunt franta de dimineata fac cate ceva, nu am stat jos de cand mam sculat de la 9, astazi se intoarce sotul si am si musafiri, vine pe la noi unchiul cu fisu. Plus ca ieri am spalat perdelele si ca intodeauna cand nu ai sotul acasa trebuie sa se intamplecate ceva. Mie mi sa intamplat asa ca atunci can am vrut sa agat perdeaua din sufragerie aproape ca a cazut pe mine, deci astazi am chemat pe sotul unei prietene sa vada daca poate repara galeria, a reparato si am putut sa agat perdeaua. apoi fuga mare la cumparaturi ca astazi sambata oameni de dimineata cumpara tot ce este mai bun si ieftin, iar cum de mam intors acasa, curatenie, facut salata de beuf, prajitura, dabea mam asezat,sunt franta, ma doare tare rau spatele. Acum stau si astept musafiri. Sincera sa fiu nu-am chief de ei.

Va pup pe toate, ma duc sa ma intimd putin pana vin.

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Hop si eu! Va era dor dor de mine?

Diana Am vazut fratiorii si sunt tare dragalasi.

Irinusa Si lui Cris ii sta de minune asa tuns si pe noua achizitie. Sa o conduca sanatos. mey, cred si eu ca ti-au dat lacrimile cand ai un asa baiat dragastos chiar si cu bb. O sa fie un frate "ma(r)e" tare bun si iubitor.

Alus Revedere placuta cu sotul. Si cauta putin timp si pentru tine sa te odihnesti.

Noi ieri am fost invitati la ziua unei prietene. Cand am inceput sa imbracam copii a inceput show-ul. Stefi, ca o doare burta si are febra, da acasa nu vrea sa stea. In tandem cu ea si fratesu ca nu ii place cu ce il imbraca masa, care saraca se vaita ca o doare maseaua. Ultima a fost Biaca, ca sa complecteze show-ul, ca ea nu vrea sa se incalte cu nimic, vroaia sa plece de acasa in ciorapi. Ne-am simtit bine in vizita unde n-am dus grija copiilor, pt ca erau atat de multi ca isi purtau singuri de grija. La intoarcere au adormit toti in masina si a trebuit sa ii caram pe scari in brate pt ca nu mergeau lifturile. Eu am reusit sa ma impiedic de o treapta si am cazut pe scari cu Bianca in brate, noroc cu balustrada ca altfel o faceam afis, si m-am lovit la picior.
Acum am trimis-o la tara pt o saptamana cu masa mare si o sa-mi fie dor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fete dragi,
in primul rand vreau sa urez multa sanatate tuturor,iar celor care sunt bolnaviori insanatosire grabnica!
Noi suntem bine(multumim Bertha de ganduri)...doar ca ocupati...
-Sa va zic si io o perlutza dulce de-a lui fi-miu care mai nou se alinta singur,zicandu-si Coti...va reproduc dialogul si va las pe voi sa va amuzati:

In masina,tati,eu si Coti:
eu-hai tati mai repede,ca ma scapa pipi rau
tati-eeeei,prostata...mama
eu-daaaaa,mai degraba...prosmama
Coti: PROSCOTI!!!!

Imi place si mie ideea cu bulinele rosii,cred ca o voi aplica si eu...

Va pup si va imbratisez pe toate si pe puii frumosi foc!

Mergi la inceput