Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
bertha spune:
Fetelor, m-am intristat de tot:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93210
Si Darius e racit si ia antibiotic.![]()
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
crisstinuta spune:
Doamne!Am vazut si la televizor familia disperata careia i-a murit baietelul in salvare.Era diagnostigat cu "rosu in gat".Cum se poate sa mori in sec.XXI de viroza?
Cum sa ii pazim fetelor? Si la cine sa mergem daca ni se imbolnavesc copiii nostri?
Irinusha spune:
Salutari fetelor!!!
Si noi din nou la apel :)
Alus, m-am linistit. Imi inchipuiam deja boli de horor ...nu ca n-ar fi si epilepsia nasoala, dar atat timp cat faci putine crize si esti sub observatie e totul bine. Cred mai degraba ca societatea face din boala asta ceva iesit din comun, inca mai exista oameni, care arata ca prostii cu degetul cand habar n-au ce si cum! Si sa stii ca si la mine e la fel, de cand a aparut Cris in viata noastra mie imi merge mai bine ... ne dau puteri minunile noastre :) Pupici si distractie faina cu sora ta si pustii ei!
Lili, tin pumnii sa se intoarca bb-lul si tu sa scapi de cezariana!!! Doamne ajuta! Pupici!
Nico, sa-ti traiasca sotul!
Bertha, multa sanatate frumusetii rare!!! Speram sa-i treaca repede!
Cristinuta, buna ideea cu bulinele. Cand va trebuie cred ca o s-o aplicam si noi! S-o tineti tot asa!
Aici s-a dus zapada. Duminica noapte a plouat, s-a incalzit si dimineata nu mai era nimic. Noroc ca ne-am facut inainte de cap :) Am pus si poze de aici: http://cristian.in-guide.de/view_album.php?page=16&set_albumName=iarna-06-07
Tot week-end-ul nu l-am mai culcat pe Cris la pranz, la 21.00 dormea dus si asta f. usor si fara "recital". O sa-l mai culc totusi la pranz, dar nu mai mult de 2 h si cred ca o sa fie bine ... dar de la 3 ani o sa schimbam programul ca-i tare bine sa ai seara libera :)
La babyparty a fost fain, copiii s-au jucat, noi, fetele, am barfit si vorbit de copii si nasteri :) ... na, ca intre fete. Cris in schimb a fost incantat. Mai era acolo prietenul lui Christoph si o alta fetita, amandoi de aproape 4 ani ... restul de copii erau deja intre 8-12 ani si nu-i bagau in seama. Ca intreba Cami, Cris se descurca de minune, e foarte sociabil. Copiii vorbeau pe germana, Cris pe romaneste, dar cumva se intelegeau ... pe la 8 a inceput sa-si dea Christoph in petec fiind f. obosit, mi l-a trantit pe jos si se tot punea pe el ... nu-i copil rautacios, dar f. energic si cateodata nu intelege ca doare :) ... asa ca am plecat.
Mi-a placut insa de Cris, imi venea sa-l pap: a scos Christoph o foaie si culori sa deseneze, Cris m-a intrebat intai pe mine daca are si el voie, dupa care l-a intrebat si pe Christoph ... deci nu s-a infipt fara sa intrebe. Am asa un copil cuminte ca nu-mi vine sa cred ca-i al meu :) El in special se comporta bine cu jucariile, n-a rupt pana acum nimic, sau barem nu cu intentie. Cand e in vizita se intelege bine cu gazda, doar cand vin la el altii isi cam apara teritoriul si nu prea imparte cu placere. Ceva timp in urma au fost niste prieteni la noi, cu un baietel de aproape 5 ani ... a iesit cu scantei, Cris a cam bocit de cateva ori ... si a ramas socat ptr. ca celalalt baiat i-a rupt niste jucarii. Deci depinde si de ceilalti copii ... insa am vazut ca se intelege bine cu fetitele, chiar la el acasa sau cu jucariile lui, ba chiar ele conduc jocul. Or sa se schimbe multe cand va merge la gradinita.
Cris face de vreo 3-4 zile kk moale. Nu se vaita de burtica, asa ca nu l-am mai chinuit cu plimbari pe la doctor. I-am luat in schimb de la farmacie perenterol (parca asa-i spune), sa vedem cum va fi.
Cam atat de la noi, va pupicim si mai vorbim! Numai sanatate si o saptamana faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Iar ati adormit fetelor
Carmenbr LA MULTI ANI! Iubita
Scuze de intarziere. E din suflet. Sa fi sanatoasa si fericita. Ce mai face Eric?
Irinusa Distractie mare la zapada. Ai un baiat super cuminte.
Cristinuta, Berta E trista povestea. ![]()
Berta Bine ca a recunoscut. Sa o vezi pe Bia ce da vina pe altii, in special pe Alex. Si el mititelul e la cresa toata spatamana si nu are cum sa faca prostioare.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Nicoleta, deocamdata nu avem pb. cu mintitul, recunoaste tot ce face, din proprie initiativa. O mai ia pe aratura, adica inventeaza tot felul de povesti, dar asta nu e minciuna, e literatura.
Darius nu a facut decat o singura data febra duminica seara, din pacate a trebuit sa-i dau antibiotic, mi-e asa necaz, ca nu mai luase de 1 an si 3 luni.
Asta e, sa fie sanatos si sa ia tot atat de rar.
Lau s-a decis sa accepte oferta pt ca au mai imbunatatit-o putin dpdv financiar, dar ierarhic e tot acolo. Va trebui sa o ia iar de jos, sa zic asa, dar sunt convinsa ca va razbi, asa cum a facut-o in Craiova. Ca si aia cu pile nu sunt toti bine pregatiti si munca zilnica va face o sortare, macar teoretic. Sau cel putin asa sper eu.
Irinel, Laureta, Cius, Acris, Laurina, Vanessa, Paloma, ce mai faceti?
Pupici!
poze
Irinel spune:
Bertha ma bucur ca esti mai optimista. Care e pedeapsa de o saptamana a lui Darius?
Cristina, noi am incercat ceva oarecum asemanator, da nu chiar, paote o sa incercam. Ii dadeam aptibilde cand facea caca sau pipi la olica (noi suntem codasi deh), si uneori mergea, alteori ba, da totusi a contat. O sa iti spun daca ma invrednicesc sa o pun in practica.
Lili Doamne ajuta sa se intoarca bebe!
Mi-a scris Danaa si sunt bine, nu ii mergea calculatorul ca avea un virus si laptopul are probleme cu tastele, se muta in februarie ca si-au cumparat o casa si dupa ce se instaleaza spera sa intre mai mult pe la noi.
Eu tot virozata, gripata sau cum i-o spune, azi ma dusei totusi la serviciu da maine nu stiu daca ma duc. Ieri n-am fost si azi cand ma vazu seful meu (care credeti-ma ca de obicei nu e prea incantat de lipsuri) imi zise sa stau acasa daca nu ma simt bine. Va speriati de ma auziti cum tusesc. Iau eritromicina, sper sa ma ajute ca deja am luat 4 zile, sunt ceva mai bine ca nu mai fac febra si nu mai simt asa slabiciune sa cad din picioare da tot ma doare gatul asta rau de tot si tusesc asa urat...Si Danut saracul e tot cam ca mine, doar ca parca nu tuseste asa rau, da el inca mai face febra si nu prea cred ca e bine ca a terminat antibioticul. cred ca trebuie dus la doctor cu el iar.
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Vaaaiii
Carmenbr LA MULTI ANI, din tot sufletul, multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta minunata
Irinel, ai grija de tine si Danut, trebuie sa mergeti neaparat la doctor. Poate trebuie schimbat antibioticul. Asteptam vesti de la voi. 
Bertha, hai ca nu o fi chiar asa rau si sper ca sefii in curand sa isi dea seama ce fel de om este sa indrepte greseala. Deci urmeaza sa te muti si tu? sau bebe??
Ce pedeapsa are Darius?
Irinusha, superbe poze, demult nu am mai vazut un om de zapada asa mare. Vred ca v-ati distrat pe cinste. Noi aici inca tanjim dupa zapada ca inca nu am avut parte anul asta de sanius, nici macar de o zapada adevarata...
Foarte trist ce se intampla cu gripa asta, am tot citit si eu si sunt speriata.
Mihnea este un pic racit, l-a scos mama pe vantul ala ingrozitor afara
, ii curge nasul, este un pic ragusit, febra nu a facut, dar sunt totusi ingrijorata. Il tin in casa, i-am dat propol pur, picaturi in nasuc si eferalgan(ii iese si o maseluta si il doare uf).
Mai revin, scuze ca nu apuc sa scriu la toata lumea.
multi pupici
tnicoleta spune:
Berta Felicitari sotului. Incet incet va ajunge unde doreste.
Irinel Sanatate si tie si lui Danut.
aveti grija de voi. Ne bucuram ca ne dai vesti despre Danaa. Sedere placuta in noua locuinta.
Laurina Mama lor de maselute.
sper sa nu raceasca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Salutare!
Hai ca sunt de coma, am scris ca l-am pedespit, dar nu a scris cum. Deci, nu avea voie pana azi sa se joace cu caroici, culori, pixuri etc. De fapt, nici nu are carioci, prostia a facut-o cu un marker roz.![]()
Irinel, sanatate multa!
Ai incercat cu ceaiuri de foi de ceapa si nuci? Am auzit ca face minuni, eu nu am incercat. Dar nu stiu daca ia colo nuci in coaja.
Laurina, si lui Mihnea ii dorim sanatate multa!
Despre pedeapsa am scris mai sus. Despre mutat nu stiu ce sa spun. Azi am primit un telefon de la o firma buna din Buc. si o sa merg joi (peste o sapt) la o testare. Sa-mi tineti pumnii!
In functie de rezultat, decid cand plec. Din pacate, baiatul nu-l vom putea lua inainte de iunie. Nici nu vreau sa ma gandesc!
Cam atat, nu am f mult timp, strang materialele pe care trebuie sa le invat.
Pupici!
poze
tnicoleta spune:
Berta Succes la interviu.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia