Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Anis iti raspund si eu aici. Andrei, pe la 1 luna si jumatate a vazut ca ceaiul anticolici din biberon se trage mai usor decat din tzitzi si a refuzat sa mai manance. Toata lumea era pe capul meu sa ii completez cu formula. Mi-am spus NU. Nu i-am mai dat ceai, iar aproape 1 zi a facut foamea. El plangea, il puneam la san si refuza. Si tot asa de cateva ori. Cand i s-a facut cu adevarat foame, a mancat de a rupt si de atunci, iata ca are 1 an si 5 luni si tzitzi e preferata lui.
Nu iti face griji pt ca sigur Iarina o sa pape de la san. Probabil ca o zi ti se va rupe sufletul ca plange de foame, dar cu siguranta o sa se convinga ce bun e laptele direct de la mami. Te cunosc ambitioasa si stiu cat e de importanta alaptarea la san si sunt sigura ca vei reusi.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am incercat sa recuperez tot pana sa ma apuc de scris dar nici o sansa...pe masura ce eu citesc,voi scrieti...inca mai am un capitol de recuperat.
Am venit si noi acasa duminica,incerc sa pun niste poze si revin
Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ANIS imi pare rau ca te chinui. Al meu dupa ce m-am chinuit cu muls si formula suge cu succes. Ba chiar mai nou nu adoarme dupa masa(bibe) daca nu ii dau si putina tatza asa de control sa adoarma cu ea in gura.
Nu toti copii sunt la fel. Incearca macar o zi sa nu ii mai dai sa suga. Stiu ca si eu in spital simteam ca innebunesc de durere. Si pana nu am ajuns acasa nu m-am linistit, cand l-am tinut o zi - doua numai pe lapte muls si formula. Din pacate nu ii ajunge laptele supt si trebuie sa completez dar ne chinuim de fiecare data sa sugem fara nici o probleme.Mai nou adoarme si suge in somn.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele
FELICITARI MADY, NATYDEA, MARINA, MONU! sa aveti parte de bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!

ce zi prolifica a fost ieri! azi cine se mai anuntza? pt cine facem galerie? sau azi e zi de odihna?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a, Lili, Monu am vazut pozele. ce scumpi sunt puii mici! sa va traiasca!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

'Neata fetelor! O cafelutza ceva?

Vad ca au nascut si Mady si Natydea! FELICITARI MAMICILOR!

Am vazut acum poze de Lili si de Monu, taaare scumpi bebeii!!

Aventura 36+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Daconst, io pun majoretele la treaba sa stii!!

Aventura 36+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare burticoase!

Am intrat sa va spun ca intr-o ora plec si cind termin scriu sms la cineva.

Va pupicesc si sa aveti grija de voi si de burtici!

Dana 41 fix,fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Dana, tinem pumnii!!!!!!!!!!!

Uite vin cu o intrebare, mai ales pt Criss si Roandre, ca tin minte ca ati avut experiente similare: cum arata lichidul amniotic? Eu sunt total afoana la capitolul asta, data trecuta nu l-am vazut, n-am simtit nimic, dr s-a ocupat de asta. dar de duminica incoace tot am o secretie, destul de apoasa si destul de abundenta. acum nu mi-am dat prea bine ca folosesc mereu absorbamte zilnice; acum nu mai am, sa vedem.

38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata burtoaselor si mamicilor

Monikk, o sa incerc si Colentina, poate gasesc, mercik

Daconst, punem si noi galeria la treaba curaj ca sigur i-ti vei vedea puiutul

si.. ma duc iar sa bantui prin oras sa vad ce gasesc.

va pup

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 35+ Lidia

burtica

Mergi la inceput