Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 24
Liuda spune:
fetelor va pup si plec spre spital in cateva momente... nu scriti mult!!!
mersi pentru tot
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 39 sapt si 4 zile
AMR - azi e ziua cea mare!!!!
dianamizzi spune:
buna ziua mamici si gravidute!
felicitari tuturor si [galerie] celor ce urmeaza sa isi vada bebelusii mult asteptati.
am fost cam ocupata, incerc sa ies afara cat se poate ca e vreme frumoasa aici, apoi dorm dupa amiaza cand adoarme printesica si noaptea e cam greu... se trezeste cam la 2 ore jumate, daca avem noroc la 3 ore dar cateodata sta treaza si se smiercaie sa stea numai la san. acum 2 seri era sa o iau razna , nu mai puteam ... a supt atat de mult ca imi golise amandoi sanii si nu mai aveam de unde sa ii dau. si treceau 3 ore de stat treaza apoi i se facea iar foame... mi-am dat seama apoi ca nu de foame urla ea, ci sa stea la san, aproape de mine. adormea si molfaia sfarcul de mi-a facut rani la incepit dar acum nu o mai las asa. SOLUTIA: i-am dat suzeta cand e in stari din astea si tace imediat. am vorbit ieri cu pediatra si a zis sa nu o tin asa mult la san ca face rani si mai bine cu suzeta daca tace, apoi mananca si ea normal la masa , si sa stiti ca m-a salvat!! azi noapte a dormit linistita si a papat dar nu a mai stat asa mult.
fetelor nu va faceti griji cu alaptatul ca nu ajunge laptele ca nu e adevarat, ajunge si bebe cere corpului cat are nevoie . mai ales in a doua saptamana e disperare nu alt!! dar asta pentru ca incepe sa manance mai mult si trebuie sa se obisnuiasca corpul.
ieri seara am luat in casa si o cutie de lapte sa am de urgenta ca ma speriasem ca vroia tot timpul dar azi noapte s-a calmat si a fost bine.
revin ca s-a si trezit micuta ma.
loremunteanu spune:
Teodora, multumim frumos de vesti! 
Amaya, mie tocmai asta mi se pare incorect... De ce trebuie sa cotozezi ca sa fii tratat bine? Mie nu mi se pare normal... Contribui la asigurari, n-am avut parte de nimic din partea lor pana acum si sa mai fiu tratata si prost. Pana la urma e job-ul lor si mi s-ar parea normal sa trateze pe toata lumea la fel. Toti suntem oameni, in cazul nostru tot copii facem... De ce totul tine de bani? Eu daca nu-mi permit sa arunc in stanga si-n dreapta cu bani nu merit sa fiu tratata omeneste? Eu asta nu inteleg?
Nu am nimic cu Columbenii. Bravo lor ca au cu ce... Dar asta nu inseamna ca-i si corect. Noua nu se da voie sa fim asistate la nastere, ei da...
Gata! Ma enervez degeaba.
Liuda, ne gandim la tine! 

Loredana
37+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by Messa
Fetelor, dar lu' Monicutza Columbutza... epiziotomie i-au facut?

Eu stiu ca la noi se face la toata lumea. poate ca de asta nici nu a mai vrut sa vb cu presa dupa nastere....
Loredana
37+
Roni-Cristianhttp://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Amaya spune:
Lore, sunt perfect de acord cu tine. Acesta este si motivul pentru care eu nu dau. Eu sunt mai nesimtita si fac scandal si imi cer drepturile daca este nevoie. Este adevarat imi asum si nenumarate riscuri insa sunt satula sa vad abuzurile nesimtite ale unora si stiu ca fiecare 10 Ron indesati de mine in buzunarul unuia sau al altuia il afecteaza vital pe cel care nu are nici acei 10 Ron.
Insa marea majoritate a pacientilor au obisnuit medicii si personalul auxiliar ca daca nu isi fac treaba pentru care sunt platiti nu-i problema fiindca sare omul cu darul, nu-i asa!?! Sau mai mult, daca doresc servicii la care nu au dreptul iar se rezolva cu o spaga mica/mare. Eu asta spuneam, faptul ca fam. Columbeanu a fost tratata exceptional se datoreaza spagii pe care si marea majoritate o dau nu fiindca sunt persoane cunoscute.
Iar medicului care iti refuza prezenta tatalui in travaliu si la nastere cere-i sa-ti arate unde scrie ca este interzis, dar daca iti e teama ca nu te va trata apoi corespunzator sau cum ar trebui este un motiv pentru care nu vei face asta, corect? Nu mi se pare normal sa ne fie frica pentru viata noastra si a copiilor nostri doar pentru ca avem "impertinenta" de a ne astepta sa fim tratati cu respect.
Oana
36+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Helenutza23 spune:
hai ca umplem capitolul cu Monicutza! da' ce vreau sa zic de ea este ca 1. totusi apreciez ca a nascut natural si 2. eu chiar m-as fi mirat sa apar la 1 ora dupa ce a nascut la teveu. pe bune! oricat de usor ai naste, oricum ai naste este totusi o experienta cel putin solicitanta... eh, sa le traiasca si lor copilul! (ca e mic si nu are nici o vina!
)
35+ 

loremunteanu spune:
Pe mine ma enerveaza sistemul si dr respectiv... Nu vreau sa ma gandesc inca la ce ma asteapta pe mine in spital... Chiar sunt curioasa cum o sa fie. Nasc in Elias dar nu cu Vladareanu...
Eu sunt cu inima impacata ca n-am dat nimanui nimic, niciodata... Nici n-am avut treaba cu spitalele... Decat cand am pierdut sarcina si a trebuit sa ajung acolo pt chiuretaj... dar n-am dat nici un leu... nici n-am stat decat cateva ore...
Vb Helenutei... sa le traiasca fetita ca n-are nici o vina...
Loredana
37+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
ALINATXA spune:
Fetelor atata timp cat nu se pune la punct sistemul de salarizare din spitale ma indoiesc ca ceva se va indrepta.Marea problema e constituita de asistente si nu de doctori.Cunosc nenumarate cazuri.Asistentele si infirmierele sunt nesimtite si cu tupeu.Doctorii...hmmmm doctorii au fost invavati de NOI cu spaga.Nu e vina lor si vina ne apartine in totalitate!!
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
eli1977 spune:
Multumesc mult Amayapentru sfatul cu Lanosil..nu mai pot de picioare, ma sperii cand ma uit, am ajuns de port pantofii sotului, daca ma credeti...si nici noaptea nu se dezumfla,sunt terminata.Si cum am de scris un material la doctorat pana marti, si tre sa stau calare pe calculator si cu iocioarele atarnand, mooor...Cred ca o trimit pe soacra-mea sa-mi ia Lanosil, este la sensiblu, nu-i asa?
SI cu imbracat bebe...pai si body cu maneca scurta si peste cu maneca lunga?nu e prea cald?
eli 38 s fix fix fix