Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Asa e, Alina, pe dr noi i-am invatat si pe urma salariile alea mici, dupa ce invata atatia ani de-si sparg creierii iau si bani de nimic, omul pt sanatatea lui da si ...asta e.Iar asistentele....pana la D-zeu te mananca sfintii, deci cu ele tre sa fii atenta ca sunt taaare nesimtite!!

Eli38s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Daconst, felicitari pt . Sa va aduca multa bucurie si lumina in suflet!

Liuda, (desi cred ca acum esti la spital) pun (totusi) la treaba galeria:

Anis, mi se rupe sufletul cand citesc cat suferi! Las' ca acum cu antibiotic trebuie sa te faci bine! fetitele din partea mea!
Messa: "Fetelor, dar lu' Monicutza Columbutza... epiziotomie i-au facut?" - exact asta era si problema mea ieri. E posibil sa fi scapat pt ca are organismul tanar si la cat sport tot facea...
Pe mine m-a deranjat cand a spus ca a pus doar 7 kg pt ca, vezi, draga, nu a mancat tot ce a vrut, ci doar ce a considerat ca e bine pt ea si copil. Pai, sotul mereu imi spunea ca mananca non-stop (cel putin de cate ori o arata la TV).

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

vesti noi! super....

Dana mii de felicitari pentru bebe, sa fiti sanatosi amandoi, sa aveti parte de tot ce poate fi mai frumos in viata; gata esti ;

Liuda ce sa zic? incurajari,
desi nu cred ca tu ai avea nevoie, tu esti cred cea mai curajoasa de pe forum, nastere usoara,

fetelor refacere rapida sa veniti mai repede "aici" sa vorbim despre nostri;

va pup Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Alina, exact. Insa asa cum asistentele pot fi tupeiste si nesimtite la fel putem fi si noi, ce atatea menajamente si atata frica, ce pot sa faca? sa-mi ia boii de la bicicleta? sa incerce! atata timp cat la mijloc e sanatatea mea si a copilului meu nu am pic de rusine!

Eli, cu placere. Unguentul este Lasonil nu Lanosil . Il gasesti in orice farmacie.
In privinta body-urilor, de ce ti se pare mult? cel cu maneca scurta este ca un maieu iar cel cu totul in loc de bluza+pantalon. Eu am si unele si celelalte din bumbac subtire si mi se pare super ok un bebe imbracat asa.

Oana 36+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by loremunteanu

quote:
Originally posted by Messa

Fetelor, dar lu' Monicutza Columbutza... epiziotomie i-au facut?

Eu stiu ca la noi se face la toata lumea. poate ca de asta nici nu a mai vrut sa vb cu presa dupa nastere....

Pai cu izdutza taiata... te cred si io ca n-a mai vrut nimica!

quote:
Originally posted by mihacarm2002

Messa: "Fetelor, dar lu' Monicutza Columbutza... epiziotomie i-au facut?" - exact asta era si problema mea ieri. E posibil sa fi scapat pt ca are organismul tanar si la cat sport tot facea...
Pe mine m-a deranjat cand a spus ca a pus doar 7 kg pt ca, vezi, draga, nu a mancat tot ce a vrut, ci doar ce a considerat ca e bine pt ea si copil. Pai, sotul mereu imi spunea ca mananca non-stop (cel putin de cate ori o arata la TV).

Eu cred ca manca NUMAI cand o aratau la TV Cum mama masii numa' 7 kile? Adica numa copilu', placenta si lichidul amniotic!!! Ma "leshi"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

La 24-25grade...
Peste zi, in body cu maneca lunga si pantalonas cu piciorus, i-ar fi frig?
Iar noaptea peste body tot cu maneca lunga (numai din astea are mititelul) o bluzita... de la brau in jos in sacul de dormit... ma gandeam tot cu pantalonas cu piciorus... cum e?

Si o alta nedumerire... La un bebe de 53cm la natere ce masura trebuie sa fie hainutele ca sa-i vina fest nu lalai? Tot 53 sau cat trebuie sa scrie pe eticheta?

Loredana 37+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai, ce rautacioasa sunt... dar zau daca pot sa ma abtin! Oare dupa epizio au cusut-o mai mica decat era? Ca la varsta lu' tati... nush daca nu era bine s-o faca mica-mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor nush cum e cu asistentele pe care le stiti voi dar eu tocmai ce am iesit din spital.Si toata spaga mea a fost 1 mil la anestezist ca nu mi-am permis sa fie supi pe mine plus ca si-a meritat toti banii,am acut cred ca doza pt 5 paciente.In afara de asta 100 de mii la o asistenta care mi-a placut mie ca persoana foarte mult si careia i-am dat oricum cand a iesit din tura,deci dupa ce imi facuse toate poftele.
Si cu toate astea nu am avut probleme cu nimeni,in primele 2 zile aveam un buton prin care le chemam aproape din ora in ora sa-mi faca anestestezic,pt alte medicamente&co.
Aaa..si i-am mai dat la asistenta care i-a facut gauri la fata ca nu intra chiar in obligatiile ei.Atat.Nu doctor,nu moasa,nu asistente la fiecare toaleta,nu infirmiere de fiecare data cand mi s-a schimbat asternutul si alte treburi pe care le-am auzit pe aici.
Cu toate ca plecasem cu bani pregatiti pt toate astea.Atat timp cand noi le invatam asa nu o sa se schimbe niciodata nimic.Si nu e vina noastra ca au salariile mici,asta stiau cand au ales meseria asta.Eu daca am vrut sa castig mai bine am renuntat la medicina in clasa a 12-a si am dat la informatica
Mariana tu intrebai de kg..eu am pierdut 10 la nastere si inca 5 in zilele cat am fost internata.Deci 15 intr-o saptamana.Sunt optimista ca pana la botez mai dau 5 si revin la formele mele initiale

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna dimineata mamici, pitici si burtici... aaa si mai nou tatici!

Iaca am mai ajuns si eu la zi cu cititul si imi mai permit sa va scriu si eu cate un pic.

Ralu se pare ca bebelushul tau e mai leneshut (ca adoarme imediat dupa ce il pui la san) si e si invatat in brate. Lasa-l mai mult in patut si pune-l la san numai cand crezi ca ii este foame. Mamicutzele de pe aici spuneau ca nu mai devreme de 2 ore ca face colici.

Mihacarm cum sa ii coste 10.000 de euro?! Sunt la Elias nu la clinica particulara si urmarirea evolutiei sarcinii si nasterea sunt suportate de catre statul roman. Deci teoretic nasterea e gratis. Cred ca ai citit era doar o “stire” ca sa umple pagina de ziar/revista.

Anis fa cum iti e mai bine, nu te chinui prea tare! Odihneste-te. Stiu ca nu e bine sa fii agitata sau nervoasa. Si poate lucrurile se aseaza de la sine. Totusi daca e chiar atat de rau du-te la spital, apeleaza la pompele lor. Du-te sa te vada cineva de specialitate. Nu mai lasa timpul sa treaca.

Liuda, bafta fata draga! Nasterea cred ca o sa fie floare la ureche la tine. Mai rau o sa fie inainte cu clisma.

Hai sa pun galeria la treaba, ca sa mearga treaba brici

Eram sigura ca Daconst a tulit-o la nascut. Prea nu mai dadea nici un semn in ultimele ore. Cred ca uleiul de ricin a avut effect intarziat la ea..
Felicitari pentru voinicel! Acum hai acasa si bucurati-va de cunostinta ! Si sa ne spui si noua cum a fost si cum e cu pitic prin preajma.

Alintaxa cred ca suntem f.asemenatoare. Si eu sunt asa, nehotarata. Ba de-abia astept sa ajung la termen daca se poate, sa imi vad fetita; ba as vrea sa mai dureze pana la nastere ca ma cam cuprind emotiile (cititeste “frica/teama”). Pana una alta voi intra si eu luni in 36 de saptamani si daca ar mai sta fetita la caldurica inca o saptamana sau doua ar fi mai bine si pentru ea si pentru mine… pt.ea ca dospeste suficient si pt.mine ca poate ma mai obisnuiesc cu ideea ca na, acum trebuie sa nasc.

Elena , mami de 35s
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

DANA, FELICITARI, MAMICO!!!

LIUDA, IN SFARSIIIIIT!! TIN PUMNII SA FIE TOTUL PERFECT!!

..am aterizat si eu de la munca...sunt obosita, dar multumita, imi place sa am totusi un program (mai ales ca al meu e mai scurt, preferential, pana la ora 1)...mi se urase de stat in casa, mai!

deci nu e corect ca liuda are/avea ditamai burta si a luat doar 15-16 kile, iar eu cu o burta rezonabila si in rest aproape nemodificata la dimensiuni am peste 22..si mai am dupa DPN o luna intreaga , fetelor!!!

si nu e corect ce zicea teodora, ca la elias au fost restrictionate ieir vizitele pe motiv de nastere a monicai..nu am absolut nimic cu columbenii, dar daca eu as fi fost proaspata mamica si nu putea intra sotul la mine din cauza asta cred ca faceam un tambalau de zile mari!

epizio eu sunt 99% sigura ca i-au facut, ca sa nu se rupa urat, si ca apoi au cusut-o artistic!..eu nu m-as incumeta sa nasc faar epizio, cel putin nu primul copil

pupici tuturor!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput