Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

mihailescu teodora, multumim ca ne-ai mai spus cate ceva despre marinar! Sper sa-i aduca fetita cat mai repede s-o vada si s-o poata alapta caci e f important!

Anis, mergi iubita la spital, mergi sa-ti desfunde canalele si nu mai sta asa caci nu rezolvi nimic chinuindu-te! Nu-ti face bine nici tie si nici micutei starea asta...trebuie s-o depasesti!

Aelita, dupa nastere te duc in pat cu scaunul cu rotile indiferent cum spui tu ca te simti...ca o masura de precautie. Si cand te duci sa nasti, la masa tot asa te duce. Eu le-am cerut sa ma lase sa merg pe picioarele mele pt ca ma simteam super ok si inainte si dupa nastere, nu aveam nici cea mai mica durere sau stare de nesiguranta si tot nu m-au lasat. Vorba moaselor a fost "mai bine sa prevenim si sa te ducem cu scaunul cu rotile decat din cine stie ce motiv sa ti se intample ceva".

Liuda, deci pe la 8 sa asteptam vesti despre tine?...hai curaj!
Am vazut ca ai baut si cafea de dimineata....mai eu citisem ca nu e bine sa bem cafea, pepsi (ce contine cofeina) ca ar reduce oarecum efectul anesteziei. Sa mai zic ce chef de pepsi am si ma abtin ca dc ma apuca nasterea si nu-mi prinde anestezia...deh, ganduri de gravida ce nu concepe nasterea fara anestezie.

eli1977, si mie mi se umfla picioarele de nu ma mai incape nimic si uite asa eu umblu acum in saboti (papuci)...

Tocmai l-am sunat pe dr si sambata ma duc la control...Doamne ce bine ar fi sa nasc pana atunci si sa scap. De 3 zile am contractii dureroase in fiecare zi cam 3 ore in medie de zic ca gata nasc si apoi se opresc. La mine e ca picatura chinezeasca...ma chinuie putin cate putin in fiecare zi pana o iesi.

Mihaela (37+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai, Liudo, da' tu cand nasti? (am profitat ca nu e inca ora 1 si te mai intreb o data) Da' totusi, tu cand nasti? Hai, bafta maxima si vezi cum iti prinde anestezia aia dupa haleala si cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Si daca nascu si Dana, BRAVO DANAAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Liuda,nastere usoara si baftaaaa!Tinem pumnii ca totul sa fie bine si ne gandim la tine.

Daconst,felicitari pt brotacel!Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Luminita34+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

roandre si tu cu Pepsi? Doamne, eu pana acum vreo luna nu cred ca am baut un pahar de suc in toata sarcina, nici sa nu aud, nici sa nu le vad. eh, dar de vreo luna mi s-a pus pata pe Pepsi. merge si cola daca e nevoie urgenta. oricum ma abtin la greu, zic eu ca reusesc, beau destul de rar dar ma oftica cheful asta! de unde si pana unde? o fi oare din cauza ca inca mai avem prob cu gretzurile? ca eu am impresia ca imi face bine la gretzuri . suntem ciudate

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Aaaa, si m-am tot tinut sa nu uit si tot am uitat. Vroiam sa spun de Monica Columbeanu. Nu stiu de ce sunteti suparate si spuneti ca sunt tratati preferential. Mi-e mi se pare ca, din contra, sunt tratati la fel ca si restul lumii si anume dupa cat cotizeaza iar in cazul lor isi permit sa cotizeze mai mult decat omul de rand. Aaaa, daca erau tratati asa si nu dadeau spagi in stanga si in dreapta ca toata lumea, da, atunci consideram ca sunt tratati preferential. Nu trebuie sa fi persoana publica pentru a fi tratat astfel ci doar trebuie sa ai bani, multi. Oricare dintre noi daca ar fi strans zeci de milioane numai pentru acest eveniment si i-ar fi aruncat cu darnicie la tot personalul am fi beneficiat de exact acelasi tratament fiindca pe nimeni in spital nu-l intereseaza ce salariu ai sau cum te cheama ci fix suma care ii intra in buzunar la momentul respectiv. Dar oricum am lua-o situatia actuala din spitale e tot vina noastra insa asta este o alta poveste.

Oana 36+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Danuta, FELICITARI pentru bebe!!!Sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati de el!!!

Liuda, nastere usoara si curaj! Abea asteptam povestea nasterii tale!!!

pupici,
wanna & bebe din burtika_36w & 4d

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Helenutza23

roandre si tu cu Pepsi? Doamne, eu pana acum vreo luna nu cred ca am baut un pahar de suc in toata sarcina, nici sa nu aud, nici sa nu le vad. eh, dar de vreo luna mi s-a pus pata pe Pepsi. merge si cola daca e nevoie urgenta. oricum ma abtin la greu, zic eu ca reusesc, beau destul de rar dar ma oftica cheful asta! de unde si pana unde? o fi oare din cauza ca inca mai avem prob cu gretzurile? ca eu am impresia ca imi face bine la gretzuri . suntem ciudate

35+

Si eu tot de vreo luna am inceput cu Pepsi/Cola caci pana atunci nici macar n-am pus pe limba un strop de asa ceva. gata, am terminat si ultima sticla din casa de Pepsi si nu mai cumpar fie ce-o fi...trec iar la Sprite (toata sarcina numai asa ceva am baut pt ca parca nu mai aveam greturi de la el...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Am vb acum cu Marina,se simte foarte bine,are laptic,o poate alapta pe EMMA.Era foarte bucuroasa si linistita.Azi a inceput micuta sa faca icter si o pun la fototerapie,probabil sambata le va da drumul.
P.S.A fost o strictete aseara in tot Eliasul din cauza Columbenilor,de-ti venea s-o iei razna.N-au avut dreptul la vizite,nimic.
Mi se pare revoltator.
Doar urgentele putea intra.
Oribil.
Mi-a transmis sa va pup pe toate si sa va tin pumnii la nasteri!!!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Am vb acum cu Marina,se simte foarte bine,are laptic,o poate alapta pe EMMA.Era foarte bucuroasa si linistita.Azi a inceput micuta sa faca icter si o pun la fototerapie,probabil sambata le va da drumul.
P.S.A fost o strictete aseara in tot Eliasul din cauza Columbenilor,de-ti venea s-o iei razna.N-au avut dreptul la vizite,nimic.
Mi se pare revoltator.
Doar urgentele putea intra.
Oribil.
Mi-a transmis sa va pup pe toate si sa va tin pumnii la nasteri!!!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Ce vesti bune....o asteptam cu drag pe marinar sa vina acasa!

Mergi la inceput