Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
gabriela_s spune:
hai sa pun si eu majoretele astea la treaba pentru LIUDA si DACONST.Voi v-ati vorbit sa nasteti in aceeasi zi???Curaj ,ganditi-va la bebe si la cei dragi si trece totul usor...!!!
anis Te admir pentru forta de care dai dovada!!!
eu ieri am primit trista veste de la pediatra ,confrom careia s-ar putea sa nu pot alapta mai mult de 1-2 luni.nu am sani buni de lapte...sunt prea mari si ineficienti ...Sper sa ii pot da bebelinei macar acum la inceput,sa isi faca anticorpi micuta mea...Sper totusi sa fie bine,as vrea sa alaptez macar pana la 6 luni.
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu fetita mica in burtica
monykk spune:
salutari burtici
hai ca pun si eu galeria la treaba ptr. daconst si liuda , curaj fetele vin bebei
fetele eu am fost azi la control la elias , o agitatie mare pe acolo si vreo 3-4 televiziuni ,
ce credeti ,venise columbica si era toata lumea in jurul ei de iti venea sa ii iei la palme de ipocriti
ma rog trecand peste asta , bebita al meu e bine , avem 3500g si suntem pozitionati cu capul in jos
excelent ptr. o nastere normala , dar colul scurt inchis si moale e de bine si asta ,m-au chemat exact
la termen adica pe 24 ian. sa vedem cand vrea sa vina
anis ma bucur tare mult ca esti mai bine , esti o luptatoare
39s cu Denis Andrei
mony
oana_bucur spune:
Gabriela_s, LauraIonescu frumoase povesti...va doresc in continuare sa aveti parte de mult zambet.
Danutza, Liuda toate cele bune. Tin pumnii.
Fetelor...eu bag de seama ca sunt pe dos...in loc sa ma lase pofta de mancare ea mi-a revenit in forta...as manca intr-un numai ca nu prea mai am loc de respirat...si in plus ma mai viziteaza si diverse pofte...
Eh...daca pana in luna 8 m-am mentinut am toate sansele ca in luna asta ultima sa pun 10 kg...eh... Ce-mi pare rau este ca il ingramadesc pe pitic cu mancarea...nu cred sa-i prea placa...cine stie cat a mai pus si el la greutate...vom vedea...
Haine bebe
camera bebe
Eu si Noi
38+
criss68 spune:
Bine v-am regasit!
Dupa cum ma vedeti, nu am nascut si se pare ca nici nu nasc imediat.
Am fost la dr - ce nasoale sunt consultatiile la spital! Dar ce puteam face daca aici m-a chemat pt ca nu avea unde in alta parte la prima ora.
Nu stiu ce lichid am pierdut ieri, exact ca apa era, asa cum spune roandre, ca dr nu a vazut deloc membranele rupte. Si cantitatea era insemnata, adica nu putea fi transpiratie, secretie nu am avut niciodata atata si care de obicei nu e transparenta! Prin urmare mister total, si dupa alte evaluari (col inchis, lung, orientat posterior) nu nasc decat poate sapt viitoare, deci dupa termenul care e duminica.
Am reusit sa va citesc si eu complet, m-au incantat povestile nasterilor.
Dana, abia asteptam vesti de la tine. tinem pumnii!
Liuda, bafta multa maine! Nu stiu daca e obligatoriu sa ai emotii. Eu atat de mult imi doresc sa scap incat nu am emotii decat pt alte lucruri, cum ar fi ca nu reusesc sa-mi termin treburile incepute.
lauraionescu, dar ce "la fix" ati programat cezariana... Si eu tot la asta m-as fi gandit, ca incerc sa scot copilul cu forta. Frumos ai deescris povestea voastra.
Anis, ce bine ca s-a ameliorat situatia cu alaptatul! Te sustinem toate aici si-ti dorim din suflet sa gasesti metoda si oamenii care sa te indrume cel mai bine. Daca insa va trebui sa renunti, nu uita ca nu e capatul lumii si nu inseamna ca esti o mama degenerata sau ca o iubesti mai putin pe Iarina daca nu o alaptezi.
Aelita, se pare ca ti-ai intrat f bine in pielea de mamica, parca de o viata asta ai facut.
Alinuk, m-am uitat pe site-ul acela, cred ca m-am mai uitat si alte dati, nu este nici un model de carucior acolo. In Bucuresti nu intentionez sa ajung curand, prin urmare vroiam sa sun la nr de tel pe care il am si sa-i intreb cum as putea comanda sau intra in posesia unui anume carucior. Dar nu stiu ce sa spun ca vreau, de aceea te-am intrebat pe tine ce MODEL este, daca iti mai aduci aminte. Ce face grasunelul Theodor?
loremunteanu, la tine chiar se apropie daca ai inceput sa pierzi din dop. La primul bb poate sa dureze destul de mult, dar... nu se stie! Am vazut ca in gasca noastra s-au grabbit mai tare baieteii.
ce de-a treaba aveti si tu si ALINATXA cu animalutele! Sunteti niste harnice, mie mi-e lene uneori sa-mi dau mie mancare. Plus masurile de precautie necesare odata cu venirea lui bb...
Eu stiu ca pisicile daca sunt si alintate sunt un pic geloase, dar cred ca deja v-ati documentat cu astea. Cred ca cel mai mult trebuie sa aveti grija unde puneti articolele pe care le sterilizati pt bb, ca pisi nu cred ca are vreo problema sa puna boticul si pe acolo. Eu nu permit accesul nici unei persoane straine vreo luna de zile in casa si mai ales in camera lui bb, nu vreau sa fiu pusa in postura ingrata de a urla cat ma tine gura: "nu saruta copiluuuuuuuuuul" sau "nu pune manaaaaaaa" etc. In rest nu ma pricep la sfaturi, dar cred ca daca aveti posibilitatea ar fi bine ca pisica sa doarma in alta parte decat copilul, ca nu se stie ce idei ii vin.
Eu botezul il fac la biserica, intrare libera . Rudele apropiate pot veni si acasa, nu e necesara invitatia, nu e ora fixa si nici nu va muri nimeni de foame. Eu asa visez sa fie. Imi pare rau ca nu stau la casa sau ca nu mi-am amenajat o mica gradina daca tot stau la parter, asa cum au procedat altii. Sper sa nu vina persoane pretentioase printre rudele astea ale mele care vor sa ne asezam toata lumea odata la masa, eventual cu eticheta pt a indica locul fiecaruia. Cea mai mare masa a mea e cea din bucatarie, de vreo 8 persoane si nici nu intentionez sa achizitionez alta . Iar daca vor neaparat sa danseze pe muzica de Mike Oldfield pe mine nu ma deranjeaza. Mesajul meu e urmatorul: daca va face placere sa mergeti undeva sa va distrati, la restaurant cu muzica de petrecere... e ok. Daca nu, nu o faceti doar pentru ceilalti ca nu merita. De asemeni nici eventualul dar in bani nu mi se pare motivant. Personal ma iubesc prea mult ca sa ma intereseze ce zic altii sau ce le-ar place sa fac. Deja am parintii si nasii in cap si nici nu ma sinchisesc, e casa mea si mi-o conduc dupa bunul plac. Sotul nu are nimic de spus, el e mai linistit ca mine in ce priveste distractiile.
Va pup, abia astept sa aflu noutati. Acum poate trag un pui de somn. Am fixul meu sa nu ma prinda nasterea neodihnita, desi nu sunt sanse azi cel putin.
criss 39+ cu Ligia
Crishtinutza spune:
quote:
Originally posted by Crishtinutza
Buna,
Gio , Aventura , si Ana_Alx , multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Da, bebe are greutatea estimata la 2200 grame, dar are (eco la 32 sapt implinite + 5 zile):
BDP - 8,7 cm
AC - 27,1 cm
FL - 5,8 cm
De aici reiese ca e mai mic, desi BDP pare mai aproape de varsta gestationala a lui bebe (conform cu site-ul unde am verificat eu):
(puneti voi http inainte)
://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Normal_Anatomy.html
Voi mai stiti alte site-uri cu detalii despre masuratorile ecografice?
,
Cristina, s34
Gio , m-am zapacit de tot si uitasem sa te pun in lista... mai postez o data mesajul. Si inca o data multumesc!
Sper sa mai primesc detalii, eu sunt in continuare stresata la maxim, astazi numai la asta m-am gandit.
Si inca o intrebare: stiti cumva cum se numesc in engleza figurinele acelea care se lipesc pe perete (cu personaje din desene, in camera la bebe)?
Cristina, s34
ALINATXA spune:
Ati simtit cutremurul?
35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Flavia-Ioana spune:
AOLEUUUUUUUUUUUUU
AM CREZUT CA MI SE PARE
EU L-AM SIMTIT
Flavia, Alexia-Ioana si Daria-Maria
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403