Mamici de ianuarie-februarie 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by gio
0 fi nascut Columbeanca si d'aia
Eu dormeam mey, acum m-am trezit....
38 fix
uite ce zic astia de la antena3
"Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter a avut loc astazi, la ora 15.17. EpicentRul este în zona Vrancea, fiind resimtit si în Capitala."
bine ca nu am simtit, ma si speriam
35+
ALINATXA spune:
Da e clar....MI-a speriat motanelul e bagat saracu tot in poala mea
35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Messa spune:
Fetelor, frumoase povestile voastre! Adinush, nasol cu doua taieturi, fir-ar sa fie... dar grasunica MERITA, e tare haioasaaaaa! Si bucalataaaaa!
Fetele cu animalutze, eu am doua mitze si bebe are camera ei, unde mitzele sunt educate intensiv de vreo doua luni sa nu intre. Iar cu supravegherea lui bebe, am BB Phone! Asa ca totul e ok. Am zis ca eventual in primele zile, daca nu doarme in patutz, poate dormi in landou, ca are loc destul (cred ca incap si eu in carutzul ala!!!) si landoul il pot plimba prin casa pe unde vreau.
Cu alaptatul, daca am lapte si e totul ok, bine, daca nu, formula (eu am crescut cu formula si sunt o mare balena zdravana si sanatoasa tun). Sigur, mi-as dori sa pot sa alaptez, dar daca nu se va putea sau nu va vrea bebe sau voi avea dureri insuportabile, n-am sa ma omor pentru asta... cum am crescut eu cu formula, poate creste si fi-mea.
Martea viitoare intre 9 si 11 nasc, deci AMR 5, ca ziua de azi deja practic s-a dus.
Maryela spune:
A fost cutremur????
Eu am dormit ca un sac....
Acum ma rog de bebe sa vina....
Pup fetele!
40+
Marilena cu (un pui mic si iubit)
marybell spune:
buna fetelor
cutremurul l-am simtit si eu, stateam pe canapea in sufragerie cu laptopul in brate si citeam povestile de nastere ale fetelor care au postat azi, nu m-am speriat dar am taiat-o rapid in dormitor la bebe sa fiu langa el...
Alinatxa si Loremunteanu nu stiu daca va mai aduceti aminte dar undeva pe la primele capitole puneam si eu intrebarea asta catre voi celelalte fete care aveti animalutze prin casa:
Ce facem in momentul in care vin micutzii?
si dupa ce am discutat cu voi si am ascultat parerile voastre, am citit si o multime de articole pe net, hotarasem ca Lady (pisica) sa ramana in casa si cu atentie, rabdare si igiena corespunzatoare ma gandeam eu p'atunci o sa facem fata orice ar fi....
DAR sar acum peste timp si ajung la ziua in care ma intorceam de la spital acasa cu bebe, in masina chiar ma gandeam venind spre casa si ne intrebam si eu si Alex (sotul) cum va reactiona Lady? am ajuns acasa, intru in dormitor, punem bebelul in patutzul lui si ne intoarcem in hol sa ne descaltam si sa ne apucam de despachetat, Erik dormea. Dupa ce m-am descaltat incep sa o strig pe d-ra Lady sa vina sa o mangai, ca de... nu o vazusem de cateva zile, si strig, si strig, am inceput sa o caut in toate cele 4 camere, dar bineinteles ca ea saracutza era toata pe Erik urcase la el in patut deja, il mirosea la guritza. Am intrat usor si am reactionat cat s-a putut de calm si duios ca sa spun asa, tocmai ca sa nu cumva sa o sperii, am luat-o in brate sa o mangai sa vorbesc cu ea, dar...Lady a mea care in 2 ani si ceva de cand o aveam nu m-a muscat sau zgariat vreodata, ce credeti ca face? incepe disperata sa se zmuceasca din bratele mele, cu toate ghearele scoase de m-a zgariat pe fata, si hop in patut la el inapoi, de interesata ce era de bebelus nici nu vroia sa ma bage pe mine in seama, am lasat-o putin stand acolo langa ea si privind-o, dar Lady nu mai vroia sa plece de langa el deloc...
si ca sa nu mai lungesc povestea am stat asa sa pazesc copilul 5 zile, numai ca in tot timpul asta eu mai mult petreceam in dormitor cu Erik si ea saracutza nu facea altceva decat sa planga la usa dormitorului de ti se rupea sufletul, toata noaptea plangea, plangea ziua, cum deschideam putin usa sa ma duc pana la bucatarie sau la baie tasnea de nebuna inauntru si direct la el, iar cand a venit soacra-mea la mine care sta la curte am hotarat sa o dam acolo pana mai creste Erik.
Sper sa nu se supere celelalte fete care nu au animale in casa ca am ocupat atata spatiu cu povestioara asta dar am vrut sa vedeti si voi ce probleme am intampinat. Sunt convinsa ca fiecare animal are comportamentul si caracterul propriu, asa ca va doresc din suflet ca la voi sa fie bine si sa puteti sa convietuiti OK chiar din prima zi.
Astept cu nerabdare sa povestiti si voi la momentul respectiv sa vedem cum va fi....
PS - mi-e un dor de ea si cand vad la televizor vreo pisica care seamana cu ea, sau ma uit pe pozele ei, mi se rupe sufletul de dor, dar nu am avut ce sa fac;
Va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358
Messa spune:
Ale mele am vazut ca au reactionat ok la fetita prietenilor nostri, si sper eu ca multa mea rabdare si educatia de care ziceam din ultimele doua luni sa fie ok. Nu de alta, dar nu am cui si unde sa le dau de acasa, si de dat undeva, aiurea, este exclus. Plus ca si ele sunt fetele mele, chiar primele mele fete, cum sa le dau? Sunt increzatoare ca totul va fi ok.
marybell spune:
Messa nici eu nu as fi dat-o nimanui asa aiurea, insa la mama lui Alex e mai mult decat ok, deja s-a obisnuit, se joaca, mananca, dar o cunostea de foarte mica, si asa ne-am gandit ca ii va fi mai usor, inainte de cate ori venea soacra-mea pe la noi numai cu ea in brate statea,iar Lady o iubeste.
Ne-am gandit sa o aducem inapoi cam pe cand o sa faca Erik 6 luni, cred ca atunci va fi mai bine fiindca il va gasi in casa pe copil si nu va mai considera ca el i-a invadat teritoriu ei.
te pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358
ALINATXA spune:
Eiii eu nu pot sa accept sub nici o forma sa imi dau pisicul undeva fie si ptr o zii...De ce?Ptr ca sunt sigura ca moare fara mine.Eu simt ca va fii super incanatat de fetita si va ramane bland si iubaret ca intotdeauna.Si eu am de gand sa il educ insa sunt convinsa ca la cat de ascultatator si cuminte e nu o sa am prea mult de furca
loren@ spune:
Buna proaspete mamici si burticute..am si eu o intrebare: stie cineva ceva de Cristinna? Am fost plecata si nu stiu nimik de ea! Multumesc! Pupici la bb si nasteri usoare in continuare!
am facut 30 de ani
Bia a facut 1 anisor
ALINATXA spune:
Marybell deci pisica nu sufera.Eu am incercat o data cand am fost plecata din tara sa o dau mamei cateva zile.Motnaul meu nu a mancat ,nu a baut apa si nu a dormit pana nu m-a vazut.Intre mine si el este o legatura mult prea puternica.Poate suna ciudat dar si el este copilasul meu si nu am cum sa il abandonez in vecii vecilor.