Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ce uituca sunt , voiam sa intreb cum i-ati dat voi Pikovit copiilor? Stiu ca s-a mai discutat, eu acum ii dau 10 zile/luna Calcium, dar am luat si Pikovit sa-l vitaminizez. Ii dau 1 luna continuu?! Thks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

coco - eu consider ca mujdeiul este usturoi + otet. deci, le dau doar usturoi pasat...de fapt, pe langa efectele benefice ale usturoiului, le 'codimentez" mancarea cu usturoi si lamaie...daca nu sare, piper..si alte mirodenii, macar astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Coco,ma bag si eu-cum a spus si Dako,nu e obligatoriu sa-i dai mujdei,poti sa-i pui in sosurile de rosii,la peste,carne.In plus la magazinele naturiste exista capsule cu usturoi.Incearca intai cite putin in mincare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k, nu-ti fa probleme cu anestezia generala, finuta mea a avut probleme cu canalele lacrimare, i-au facut interventia la 5 luni - deci anestezie generala la 5 luni. Mama ei era normal foarte ingrijorata, dar a fost foarte multumita de dr de la Spitalul de Oftalmologie, pitica s-a trezit imediat dupa ce au terminat interventia.
Aici insa cred ca cea mai avizata parere este cea a Mamacitei, cu siguranta e cea mai in masura sa ne dea un raspuns.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Andira merci, sper sa fine bine, nici nu am sunat inca, as vrea sa nu fie nimic... o sa sun acum sa ne programam.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Apropos de imunizare, eu ii dau lui David ursuleti cu echinaceea si vitamina C in fiecare zi.
Nu m-am gindit sa ii dau doar o luna, ci pina termin cutia. O fi bine?
Trebuie sa ii dau calciu dar fiolele care le am le scuipa. Ce alt mod ar fi ca sa il accepte? asa cum ia ursuletii... UN produs mai comestibil as vrea...ca e satul de medicamente si trebuie sa-i dau Ca 10 zile da si 10 nu pe timp de iarna.
Voi cum porcedati sa accepte calciul? Vigantolul doar cu suc Tedi accepta.
Deja trebuie sa ma gindesc la aniversarea de 2 ani?
Ups, nu stiu cum sa o fac.Dar mai avem timp.
Hai atunci.
pa

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

coco, da, mujdei, Rares papa cu pofta peste la gratar cu mujdei. Usturoiul pisat bine, frecat cu un strop de ulei de porumb si adaugat putin apa!

dako, niccelmic, thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Ok, fetelor, m-ati convins -, o sa-i dau si lui usturoi, dc o sa vrea! In mancare ii puneam, dar gatit isi pierde proprietatile!

Cenia - ii dau Calciu sirop Calcium -egiptean, care e foarte bun la gust, Vlad il ia de placere! Vigatolul - ii picur in gurita direct, s-a invatat, e chiar distractie pt el, apoi bea laptele-seara la culcare.

Mergi la inceput

La noi nu ploua cum au anunta meteorologii, insa e vant nasol. Am incercat sa ies azi cu el dar am renuntat la batalia impotriva vantului. Cred ca azi stam in casa....
Jucariile nu-l atrag cum il atrag albumele cu poze- le studiaza pe fiecare si 1 ora...are placerea sa mai scoata si cate o poza din album si sa se joace, spre disperarea mea, cu ea! Recunoaste bunicii, prietenii, ma distreaza, baia...povesteste el dragutzul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor am vazut ca vorbeati de usturoi..stiti cum l-a mancat alex saptamana asta...? pisat bine, frecat cu putin ulei si apoi am pus niste iaurt..ca smantana nu aveam in casa. nici nu a mai avut rabdare sa se fiarba cartofii... a mancat cu paine goala, o felie intreaga.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput