Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Multa sanatate puilor! Uff, chiar multi cu probleme in perioada asta.

Anca Mihaela- prin ce-a trecut scumpa de Ema-febra 40, cred ca te-ai speriat!

Rrox- si eu vreau sa-i dau ImunoBaby-ma intereseaza cum i-ai dat.

Pe Vlad deocamdata l-a scapat viroza, desi toti ne-am ibolnavit, pe rand, si bunicii.
Azi l-a descoperit pe Da, ca 'NU' il foloseste corect, intelege ce inseamna NU. Acum isi repeta DA, sa raspunda cand il strig. Dar nu o face inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani Livia si Maya!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Saluti la tutti!
Multa sanatate bolnaviorilor.
Si noi tusim doar la gradinita ca acasa nu il aud deloc.
Coco: nu-ti inchipui ca spune poezii, doar educatoarea incearca sa faca ceva, ceilalti sunt mai mari si vorbesc, el doar deseneaza pe mina, ceea ce nu ma bucura prea tare, dar au un stil aparte : ii lasa sa se joace cu minutele in acuarele si vine acasa super murdar pe haine. ii scoate afara in fiecare zi chiar de e iarna. acum mi-e frica sa nu se imbolnaveasca iar! jumatate din grupa lipsesc, asa ca sunt doar 4 copii.
incepe week-endul si mergem si noi la frizer. fara discutii, fara bla bla-uri, la mami in brate rapid, pelerina si masina de tuns in freza si gata! pina se dezmeticeste e tuns!
RUGAMINTE FETELE DIN BUCURESTI

Am nevoie de un instalator la un apartament de serviciu la gara de nord, luni dupa ora 16. Tel de serviciu al meu e: 0749083777. Picura apa la o baterie si se face apa pe jos. Chiar daca nu se poate luni tot as vrea o persoana de contact ca merg echipele la Bucuresti foarte des si poate reusesc sa rezolv problema asta.
Multumesc fain anticipat!
Cenia si David

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sanatate multa bolnaviorilor
Vad ca discutati despre Imuno baby. Ii dau si eu lui Rares de astazi, desi l-am cumparat de o saptamana, insa nu-s prea lamurita in privinta siropelului asta, pe forum la subiectele despre imunizare am tot citit ca echineea n-ar fi indicata copiilor sub 12 ani si in nici un caz mai mult de 21 de zile, ori pediatrii recomanda 30 zile. M-am tot gandit sa-i dau, sa nu-i dau, pana la urma i-am dat avand in vedere ca o sa mearga la cresa. I-am dat de doua saptamani si oscillococcinum. Desi nu cred eu prea tare in imunizarea asta cu tot felu' de licori, am zis hai totusi sa-i dau. Roxx, tu cate zile i-ai dat Ioanei? Thx!

Vreau sa va mai intreb si despre usturoi. Rares mananca 1-2 ori pe saptamana mujdei cca 2-3 lingurite, foarte putin diluat cu apa. Oare ii poate dauna cumva la varsta asta? Pe net n-am gasit nimic!

Si inca o intrebare, daca nu cer prea mult Ce dimensiuni au paturile daca ati trecut de la patutul cu gratii la pat normal. Ma intereseaza mai mult pe lungime. THX!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

cenia, eu nu stiu nici un instalator, dar ma gandesc ca ai putea gasi usor in pagini aurii.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

quote:
Originally posted by an-k

Oanamaria..... asta da secret. Felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de cei doi puiuti mereu

Rox, cum ii dai Ioanei imunobaby? Multa sanatate Ioanei.

Noi trebuia sa mergem luni sa facem analizele dar cum s-a gandit dom' doctor ca mai bine ne face si nivelul colesterolului si al glicemiei ne-a reprogramat azi dimineata. Bia are un ochisor care ii cam lacrimeaza, a facut vreo 4 otite intr-un an, dar daca nu e infectat pur si simplu lacrimeaza. Ne-a dat trimitere la oftalmolog, ca poate este canalul (lacrimal cred...) infundat, pentru ca a

facut prea des forma aceea usoar de conjunctivita. Stie cineva ceva? Mai poate fi infundat vreun canal la ochisor la varsta asta?

pup

Daca e vorba de obstructia canalului lacrimo-nazal ar fi trebuit sa se dezobstrueze spontan pina la virsta asta.Probabil ca va trebui dezobstruat chirurgical-e o interventie f simpla,practic un sondaj al cailor lacrimale.Singura problema e ca la varste asa mici se face sub anestezie generala deci apar riscurile legate de asta.Oricum e bine sa o duci la oftalmolog sa-i faca si refractia (determinarea dioptriilor] daca o sa stea la aparat-daca nu,tot cind ai face dezobstructia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Rrox,Daria,Raresionut-apropos de discutia noastra cu parazitii-ieri i-am facut din nou hemoleucograma si formula leucocitara Iubei in ideea ca voi avea una mai recenta pt sambata cind mergem la pediatru.M-am dus la laboratorul spitalului de copii si mi le-a lucrat pe loc o doctorita care este medic primar de laborator.Surpriza a fost ca au iesit toate in limite normale,nu are eozinofilie si nici anemie.Iata ce bine e sa mai verifici odata....Bine ca nu i-am dat Zentel...Eu am luat cinci zile ca nebuna si am pus-o si pe biata bona.Primele analize le-am facut la laborator particular.
Andruzza-am citit si eu pareri pro si contra administrarii de imunostimulante la copii.Cele contra se refereau la faptul ca nu ar fi bine sa pui sistemul imun in stare de alerta pt a nu declansa reactii autoimune.Eu nu am experienta cu aceste preparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

ofulica..of...multa sanatate minunilor...

cenia - desi am "avut" multi instalatori, nu i'as recomanda nici dusmanilor mei...dar tie...:)

andruzza - ai mei miscudacei mananca regulat de cel putin 3ori pe saptamana usturoi. din experinta mea / mare consumatoare de asa ceva - as putea sa spun ca sunt doar efecte pozitive.
iar cu dimensiunile unui pat normal...eu toacmai am comandat paturi: L-1,40 m, l- 80 cm, h - 40 cm...evident, am tinut cont ca vor fi 2 in aceeasi camera si pentru faptul ca peste cativa ani le voi face paturi suprapuse.

va pup

ako+darian+rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

niccelmic, multumesc! Ce riscuri are anestezia generala... ca deja mi-e frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Andruzza - si Dako - mujdei de usturoi?! eu nu am incercat sa-i dau, nu stiu dc ar vrea, dar dc nu-i face rau, desi mie mi-e teama, cate o data mie rau mie de la el... Iar patul... e mare de tot- e al nostru, doarme cu noi!

Cenia- mie mi se pare f. bine ca-i scote afara. E aici in oras o gradi la care si vara ii tine inauntru- la TV , asa am auzit!

Mergi la inceput