Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Ema e bine, dupa viroza cea urata care bantuie tot. A avut si 40 febra, de am facut impachetari 2 nopti la rand. Acum e bine, dar am luat-o eu BLEAH.
Vorbeste mult, ma ajuta la treaba, se joaca... e o scumpete. Da singura drumul la PC si TV (hmm) ca sa caute muzica sa danseze. Mananca mereu. Incerc sa pun ceva poze, ca nu m-am mai apropiat de PCu de ceva timp.
pup cu drag,

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Anca Micaela Bine ai mai venit! Si multa sanatate! Bine ca i-a trecut Emei, micuta, ce mai febra... -ici multi pentru mancacioasa!

Nicelmic multumesc. N-am reusit nici macar sa ma uit in gatul ei, daramite sa-i mai indes si un bat in gat Am citit ca la infectia streptococica e febra peste 38.3 si ea nu a avut atat, doar 38. A trecut cu nurofen dimineata si dupa a fost foarte vesela si in forma, a mancat ca de obicei. Dupa amiaza, dupa somn, a facut iar febra, dar tot pana in 38. In plus nu se simt ganglionii umflati. M-am mai calmat, cred ca e o viroza. Ma alarmasem fiindca Ioana pana acum nu a facut niciodata febra la viroze, nici macar cand a avut bronsiolitele sau chiar pneumonia. Am inceput sa-i dau si ImunoBaby, anul trecut i-a prins bine si acum suntem la a 3-a viroza cu pauze de 10 zile intre Usoare, ce-i drept.

Ionela ce mai face Dora?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Hop si noi...

La multi ani Livia si Maya!

Ana, personal nu cred ca tratamentul cu helmiflores poate recidiva acea urata colita, insa asa cum bine a scris Daria, copilul se va reinfecta din nou atat timp cat exista persoane cu care intra in contact...eu am spus si o tot repet( este parerea unui profesor academician in fitoterapie, deci nu a mea), caci tratamentul impotriva parazititlor are caracter familial. Multimim pentru aprecierea talentului.
Si va multumesc si pentru sprijinul cel putin moral , la contributia cresterii demografice.
Pupici, si multa sanatate copiilor bolnaviori.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

La multi ani Livia si Maya!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Vai, cand au trecut 2 ani ? Ca parca a fost mai ieri.

La Multi Ani Livia si Maya ! Lorelai, mai treci si pe la noi si da-ne raportul, ce traznai mai fac fetele tale, poze, etc, etc.

Dana 28+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Sunt cam suparata. Cred ca a facut si Eva reactie la vaccinul ROR. I l-am facut luni si azi dimineata, pe la 4 avea febra (mare, nu i-am luat-o ca a tot tipat dar cred ca avea in jur de 39). I-am dat panadol, cu greu a scazut si apoi a inceput sa vomite. Initial putin lapte, apoi a baut ceai pe care l-a vomitat dupa aia. Oare voma asta tot de la vaccin sa fie? Ma gandesc ca o fi rosie in gat, sau din cauza febrei? Adevarul este ca sunt cu mintea imprastiata (sunt cam nedormita de ceva nopti-pentru ca Victor tot mai are un pic maseluta umflata si tot ii pun comprese la indicatiile stomatologului-mai ales noaptea). Mi-e atat de mila de Eva, plange de ti se rupe sulfetul si alterneaza si cu tipatul cu "mama mea...". Acum doarme putin sper sa se mai linisteasca...

Raresionut, multumesc mult! Si eu ma gandeam la fel. Referitor la reinfectare si noi am luat tratament cand a luat el, dar nu prea ai ce sa faci cu ceilalti. Au o toaleta tare "precara" la scoala si chiar de-i tot dau eu servetele umede tot nu am siguranta ca le foloseste mereu. Si mai e si apa de la chiuveta (care o folosim la ciorbe, etc). Am inteles ca parazitul nu dispare prin fierbere. Oare filtrul pentru apa o fi eficace?

Sanatate multa copilasilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Hm, e ceva in aer...

Nati azi dimineata avea 38,7, i-am bagat rapid jumatate de supozitor in fundulet, si astept sa vad ce se intampla. Nu-i curge nasul, nu tuseste, n-are nimic, in schimb are 3 dintisori care stau sa iasa. Asa ca dupa ce m-am sfatuit cu dr astept cu interes sa vad daca e o viroza sau e de la dintii buclucasi.

Rrox, Ionela, Ana71 - multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Io nu-mi revin din surpriza pe care ne-a facut-o Oanamaria... la mine in zodiacul chinezesc scrie ca sunt "un Iepure recalcitrant si secretos", dar la a doua parte Oanamaria ma ia de departe...
Mai are careva suprize de-astea? Nu de alta, sunt extraordinare si ma incanta pt toata saptamana...

Lorelai - La Multi Ani, cu intarziere, sa-ti traisca fetitele si sa fie sanatoase!!
Poate mai intri sa ne povestesti de ele, cand ai timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Oanamaria..... asta da secret. Felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de cei doi puiuti mereu

Rox, cum ii dai Ioanei imunobaby? Multa sanatate Ioanei.

Noi trebuia sa mergem luni sa facem analizele dar cum s-a gandit dom' doctor ca mai bine ne face si nivelul colesterolului si al glicemiei ne-a reprogramat azi dimineata. Bia are un ochisor care ii cam lacrimeaza, a facut vreo 4 otite intr-un an, dar daca nu e infectat pur si simplu lacrimeaza. Ne-a dat trimitere la oftalmolog, ca poate este canalul (lacrimal cred...) infundat, pentru ca a facut prea des forma aceea usoar de conjunctivita. Stie cineva ceva? Mai poate fi infundat vreun canal la ochisor la varsta asta?

pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Acum citesc... Doamne ce de puiuti bolnaviori. Multa sanatate tuturor! Sper sa se termine cat mai repede cu virusul asta, sa si eu am fost in ro o saptamana si in pat am stat-o toata. Bia nu a luat.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim

Mergi la inceput