Prichindei martie - aprilie 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 9
andrruzza spune:
Eu nu-i dau nici Ca, nici pikovit. Iar vigantol direct in gurita!
coco, si la noi bate vantu' rau si am stat in casa. M-a plimbat toata ziua la usa sa plecam :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by ninocikap
fetelor am vazut ca vorbeati de usturoi..stiti cum l-a mancat alex saptamana asta...? pisat bine, frecat cu putin ulei si apoi am pus niste iaurt..ca smantana nu aveam in casa. nici nu a mai avut rabdare sa se fiarba cartofii... a mancat cu paine goala, o felie intreaga.
V-ati pregatit de cresa?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
quote:
Originally posted by ninocikap
fetelor am vazut ca vorbeati de usturoi..stiti cum l-a mancat alex saptamana asta...? pisat bine, frecat cu putin ulei si apoi am pus niste iaurt..ca smantana nu aveam in casa. nici nu a mai avut rabdare sa se fiarba cartofii... a mancat cu paine goala, o felie intreaga.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
bravo! ai baiat mare!
ionela_r spune:
Buna ziua mamici
Dora nu vrea sa manance nici peste,nici usturoi.
Acum sant foarte necajita din cauza bunicii. I-am facut testul"PAPANICOLAU" si luni este programata la biopsie.
Stie cineva sa-mi spuna mai multe? Deja sa ma gandesc la lucruri rele?
Pupici
Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Crisa-77 spune:
LA MULTI ANI,LIVIA SI MAYA!!!
Si Andrei mananca mujdei de usturoi.Numai ca el vrea numai mujdei de pe chisoi.Nu vrea sa mai manance cu altceva.
pt voi si sanatate la
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
rrox3 spune:
Sezonul virozelor... sper sa le ia vantul pe toate sa ne lase-n pace!
Dimineata am fost cu Ioana sa-i fac totusi exudat, am luat un taxi. Mi-e teama desi nu sunt toate simptomele, dar febra fara nas curgator asociata cu streptococul de la scoala Mariucai... mai bine sa fiu sigura.
Piticul e mai bine, a mai facut febra dimineata si atat. Sper sa-i treaca.
An-k, Coco ii dau 3 ml. dimineata pe stomacul gol si 3 ml. seara inainte de cina. Am grija sa astept cam 10-15 min. dupa el inainte sa pape.
Andruzza Eu i-am dat si anul trecut Ioanei ImunoBaby si a avut efect. Ioana nu a facut nici o raceala nasoala, numai cativa muci. Am de gand sa-i dau pana termin sticla, asa am facut si anul trecut. Cu echinaceea am experienta foarte buna si de la Mariuca. E drept ca noi in familie nu am avut cazuri de alergii si boli autoimune, nu prea ma gandesc la asa ceva. In plus siropul e pentru bebelusi si copii mici.
Usturoiul e un aliment foarte sanatos, n-are ce sa-i dauneze, bine ca ii place.
Ioana are pat lung de 2 m. si lat de 90 cm. Maricel
An-k tin pumnii Biei la control, sa rezolve repede si usor problemuta cu ochisorul. Nu e mare interventie. E adevarat ca anestezia generala implica un mic risc, dar cam orice implica un mic risc...
Ana cu siguranta a vomitat din cauza febrei mari, se intampla frecvent. Ioanei i-a trecut febra mare (dupa ROR) dupa fix 24 de ore.
Cenia Sirop Calciu Pharco. Bun la gust, Ioana il lua cu placere.
tuturor, ma duc sa culc maimutele
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Uff... am uitat... Multumesc! pentru urarile de sanatate!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
carmenduta2003 spune:
Ce dor mi-a fost de voi!
Stau de doua ore cu ochii in calculator ca sa citesc ce nu am reusit de doua saptamani incoace.
Am inceput sa lucrez, ajung acasa pe la 17,00, chiar si mai tarziu. Mihai si-a schimbat serviciul si i-am preluat eu atributiunile. Asa ca sunt multe schimbari in familia noastra. Sunt bucuroasa ca Rares s-a obisnuit deja cu bunicii, in sensul ca inainte statea cu mama cateva ore la interval de 3-4 zile, iar acum sta cu ea aporape 10 ore pe zi. Norocul nostru este ca tatal meu este proaspat pensionar, incepand cu 1 ianuarie, asa ca avem un ajutor in plus.
Mi-a fost foarte greu in prima saptaman sa ma obisnuiesc cu ideea ca il voi vedea pe Rares doar seara. Ma uitam lung dupa fiecare mamica cu copilas mic, mi-era un dor fantastic de el. Acum m-am obisnuit, aproape.
Rares este bine, sanatos, am fost feriti de viroze sau alte probleme. Este foarte plin de energie, abia putem sa-i facem fata, si doar suntem patru, doua echipe de cate doi, lucram in ture . Mananca foarte bine, doarme bine, de vreo doua zile nu se mai trezeste deloc noaptea, adoarme mai devreme, pe la 10,30-11, avand in vedere ca inainte de a lucra eu se culca si pe la 12.
Cand ajungem acasa, de la serviciu, Rares incepe sa chiuie de bucurie, ne pupa pe rand, ne ia in brate. Apoi se intoarce catre bunici si le spune cu blandete: pa-pa, le arata unde le sunt hainele si gentile, le face semn ca vrea sa-i pupe, apoi le zice iar, insistent chiar, pa-pa, pa-pa.
Poze Rares
Filme Rares
danuta_t spune:
An-k, interventia se poate face si fara anestezie, dar nu stiu daca la copilasi asa de mari. Mihai a avut-o pe ultima la 8 luni si fara anestezie. Interventia este usoara. Dupa interventie va trebui sa-i faci masaj la ochisor, eu am constatat ca masajul facea ca alte secretii sa-i iasa din ochi (probabil secretii "sparte" dar ramase inca pe canal). Insista cu masajul si scapi de repetarea interventiei.
Pikovit - nu (i-am dat o data la un tratament cu antibiotice)
ImunoBaby - i-am dat 6 saptamani (echivalentul unei sticlute)
Calciu - nu
Vitamina C - nu (prefer fructele, sucul de fructe)
Vigantol - da, intr-o lingurita de lapte
Usturoi - gatit in mancare
Sanatate puiutilor bolnaviori. Iar celor sanatosi, sa-i ocoleasca viroza.
Am si o veste buna: Avem 2 saptamani consecutive de cresa fara nici o raceala sau mucusor ! Sper sa ne si tina, nu sa ma laud aiurea. Si tot 2 saptamani de cand nu mai plange cand il lasam la cresa. N-as fi crezut, mai ales ca a stat 3-4 saptamani acasa (vreo 2 racit si 2 de concediu). Ne spune unde sa oprim masina, ne trage dupa el in cresa, il schimbam, isi striga iubita, ne pupa si ne face cu mana (sau ne arata usa pe care sa iesim). S-o fi saturat copilu' de parinti si bunici si de-aia nu mai plange.
Dana 28+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
carmenduta2003 spune:
Acum ca v-am spus ce facem noi, sa insir ce am de transmis.
OML, ce surpriza, nu mi-as fi inchipuit ca poate cineva sa tina un asemenea secret atatea luni. Cand am citit primul mesaj am crezut ca am inteles gresit ce vroiai sa ne spui. Am vazut pozele, micutul este spuerb, mi-au dat lacrimile. Sunteti o familie foarte frumoasa. Iti urez multa sanatate si rabdare pentru cei doi mici printisori.
Rrox, ne arati rar poze cu fetitele tale, dar merita sa le asteptam. Ce sa spun, sunt tare-tare frumoase amandoua, intotdeauna cand le vad am senzatia ca sunt foarte delicate, suave. Ioana este scumpa foc, cu o privire putin sireata in unele poze, se vede ca-i desteapta foc. Face puzzle-uri asa complicate? Sanatate multa si pupici.
Ana, ai doi copii foarte frumosi. Imi plac foarte mult. Eva este foarte dragalasa. Ce poze superbe sunt cele in care stau amandoi in pat sau se joaca impreuna!
Niccelmic, sunteti doua frumoase. Ai o fetita delicata si frumoasa, cu un par superb. Mi-a placut Mos Craciun, semana cu ce-mi inchipui eu ca ar trebui sa fie mosul.
Cenia, sunteti frumosi si seriosi. Sper ca s-a facut bine David. Cam putine poze...
Ninocikap, am vazut pozele cu Alex, ce baiat mare ai, mai e putin si face doi anisori. Succes la gradinita, sa fie bine si sa se obisnuiasca repede.
Pisi, ce mare este Matei. Si dolofanel, cel putin asa se vede din poze. Ca despre cat e de frumos nu trebuie sa-ti mai spun, seamana cu mama leit.
Raresionut, sa inteleg ca va pregatiti de al doilea bebe? Daca este asa, succes si sa sa intample cat mai curand. Pupici dansatorului.
Crisa, ma bucur ca sunteti bine, sper sa treceti fara raceala de iarna. Deci puitul tau este vioi, are chef de dans. Lasa ca o sa mearga el singurel, pe urma n-o sa mai poti sa-l opresti.
Ionela, mama ta este suspectata de o boala grava? Sanatate multa ii transmit si sa nu fie nimic deosebit. Si tie multa putere.
An_k, poate nu este nevoie de operatie, poate se rezolva printr-un tratament. Pupam dulce frumoasa cu ochii de peruzea.
Daria, am citit despre minciunica lui Brien si m-am amuzat. Si eu cred ca a gasit doar modalitatea de a pleca mai repede unde dorea. Si Rares mai face lucruri de genul asta. Mereu ma minunez de ce poate sa faca; avem copilasi mari deja, nu mai sunt bebelusi.
Va pup cu drag pe toate, pe frumosii vostri copilasi si burticile care cresc. Sa fiti sanatosi si fericiti! Sper sa ne mai intalnim curand.
Poze Rares
Filme Rares