Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamicilor.
Mai sant bolnaviori piticii?

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Hmm... da' stiu ca ati scris mult rau de aseara pana acum... Ce se intampla aici? Chiar nu mai are nimeni ceva de povestit, ceva de intrebat sau macar cheful sa de un salut la cafeaua de dimineata... In fine... cresc prichindeii si nevoia de suport a mamicilor scade...

Cenia cum e David? Sunteti bine?

Ionela eu nu m-as impacienta de la atata lucru, probabil digestia i-a fost suparata de vreun aliment. Tinem pumnii sa-i treaca iute.

Nino e vioi Alex, se simte bine?

Mamacita unde ti-e planul? Te-ai mai odihnit? Hai ca asa minunatie de samurai nu poate sa stea nevorbit pe forum

tuturor! Vroiam sa scriu mai multe, da' m-ati dezumflat...(fie vorba intre noi n-ar fi rau daca ati face-o la propriu ).

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Brrr, a venit iarna, viscoleste si vad ca si pe topicul nostru cam bate vantul. Ce ati patit, fetelor, v-ati ascuns la caldurica?

rrox, citeam ce ai scris referitor la Ioana ca sunt zile in care nu face nani la pranz si vreau sa te intreb daca nu e mai agitata sau mai mofturoasa de la orele de pranz si pana seara? Ca mie imi e frica raaaaau sa experimentez, desi Daria e in stare sa stea nedormita. De obicei, la pranz, stam amandoua in pat, ii cant, spun povesti, poezii si intr-un final, satula de atata vorbaraie, adoarme, desi dureaza mult de tot procesul de adormire si cateodata im vine sa fuuuug, dar si jumatate de ora daca doarme, deja e alt copilas, e mai intelegatoare, mai linistita etc.
Ioanei!
crisa, sa stapaniti fericiti si sanatosi noul apartament si bafta sa va mutati cat mai repede! Aaaa... si felicitari pentru ptimii pasi!
nino.cenia, ce fac bolnaviorii? Dati-ne un semn!
andrruzza, nu ai mai dat raportul de la cresa, ce faceti?

Va pupam, noapte buna si spor la scris!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Hai ca profit ca e Victor la scoala si Eva doarme ca sa mai am si eu acces la computer. Eva, de cate ori ma vede la computer, maraie pentru ca vrea poze cu pisici sau pe Cleopatra, iar Victor dupa ce-si face temele ma convinge ca are nevoie de computer. A inceput meditatii la engleza si profesorul ii tot da CD-uri cu joculete utile (chiar mi-a zis ca are teme de facut la computer). Dar e un smecher si jumatate, ma da pe mine la o parte pentru ca "are teme la computer" si cum ies din camera intra pe alte jocuri (cu monstri, navete spatiale, roboti,etc) si le uita pe cele la engleza (aseara am avut ceva discutii pe tema asta, sper sa fi bagat ceva la cap). Adevarul e ca abia astept si eu vacanta lui. Eva a inceput sa se joace cu papusile, e tare mamoasa, toata ziua le plimba prin casa. Ieri m-a amuzat ca a reusit sa dezbrace un bebelus de-al ei (pe care a botezat-o Ana) care avea o salopeta dificil de dezbracat si surpriza... avea putza. Asa ca a venit la mine, destul de nedumerita, cu papusa goala si mi-a zis: "Ana...a ...Vava". Initial nu am inteles, dar dupa ce am vazut-o ca-mi arata acolo m-am dumirit . Am intrebat-o daca ea nu are si mi-a zis foarte nervoasa: "nuuuuu, a... Vava". Asa ca, mai nou, pe papusa Ana o/il cheama Dan, iar pe Victor l-am instruit sa nu se mai schimbe cu atata nonsalanta de fata cu Eva ...

Ligia, ce e cu voi? Nu te-am mai "vazut" demult pe-aici... Ultima data parca aveai o stare destul de nasoala... sper ca ti-ai revenit!

Andruzza, cum se mai comporta Rares la cresa? Urmaream cu interes postarile tale si ale lui Nino, referitor la acomodarea la cresa.Eu inca mai merg pe ideea bonei, dar nu exclud inca nici o posibilitate.

Rrox, ma bucur ca totul e bine cu voi!

Azi avem zi grea, trebuie sa merg iarasi cu Victor la dentist, nu s-a decis inca dr. daca-i face extractie sau ii obtureaza canalele... dar oricum am ceva emotii...

Vreau sa va intreb: a fost careva din voi la pensiunea Rem's din Rasnov? Sau macar prin zona aia? O prietena de-a mea mi-a propus sa mergem cu copiii (adica doar cu cei mari) in vacanta de saptamana viitoare acolo pentru ca am inteles ca e f. aproape de Poiana Brasov (scopul ar fi familiarizare lor cu skiatul-prietena mea cunoaste un monitor bun in Poiana). Dar cam ezit, ca am pleca doar noi mamele cu copiii mari si ma tot gandesc sa nu ramanem inzapeziti, plus ca nu prea stiu cum e mancare pe-acolo (pe Victor inca il mai feresc de anumite mancaruri)... Si trebuie sa ma decid rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Si noi la cafeluta de dimineata cu o postare...
Rares, in concurenta tarzie cu samuraiul Alex , a sarit parleazul si s-a lovit la cap destul de urat( in cadere probabil s-a lovit de piciorul patutului), acum suntem pe calea cea buna, insa semnul su cucuiele sunt evidente.
Azi dimineata, nu am vrut sa ma trezesc la comanda lui din pat si vroiam sa lenevesc inca cele 5 minute esentiale.
Spre disperarea lui, ca nu are partener de conversatie a mers la baie si a venit cu o cana de apa ( de la ursuletul de baie), pe care a varsat-o pe panatalonii mei ...asa ca dimineata mea a inceput destul de bine.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ce sa va zic! E ok acomodarea la cresa. Nu plange, manaca la pranz doar felu' 2 de ciorba nu se atinge, de ieri l-am lasat sa si doarma acolo. L-au pus in patut si s-a culcat in 5 minute, a dormit 2 ore, apoi m-am dus sa-l iau. Deocamdata ii merge bine. Se joaca frumos cu copiii, il gasesc vesel in fiecare zi. Fericire mare cand ma vede, alearga si se arunca in bratele mele, rade, ma strage in brate.
Avem insa si o mica problema, aseara n-a vrut sa-l dezbrac sa mergem la baie si nici sa-i pun pampersul, era chiar furios. Ori el statea linistit pana acum, chiar ii dadeam sa desfaca pampersu'. Ma gandesc ca probabil la cresa, fiind persoane noi, nu-i place sa-l schimbe altcineva. Am vorbit cu fetele acolo si spun ca mai are momente cand nu vrea sa fie schimbat, dar in general sta linistit. O sa se obisnuiasca el si cu asta.
Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna fetele,

Am pus pozici noi

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387544842

Suntem bine si sper ca una din zilele astea sa pot sa scriu si eu despre noi mai mult.

Va pupam, va uram sanatate si o zi buna

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare
Suntem mai bine la capitolul sanatate
Multumim ca ati intrebat de noi.
De cind sta acasa parca isi da drumul la vorba mai repede asta parca sa imi faca in ciuda sau sa spuna ca acasa ii este mai bine decit la gradi!!!
ii scoate matusa mea mucii cu aspiratorul; si zice "nu ata! nu tolul!"
nu asta nu aspiratorul
revin ca trebuie sa plec

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, sanatate multa multa lui Brien

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by ariadnabr

Buna fetele,

Am pus pozici noi

http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762387544842

Suntem bine si sper ca una din zilele astea sa pot sa scriu si eu despre noi mai mult.

Va pupam, va uram sanatate si o zi buna

Madalina si Sonia

Am admirat o Sonia tare frumuoasa si dragalasa, mi-a placut cum il astepta ea cumintica pe Mos langa semineu, cum iti verifica cumparaturile, cum manaca pastele si cum doarme ca un ingeras...
Tu ce faci, cum te mai simti?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput