Prichindei martie - aprilie 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 22
raresionut spune:
Nino, nu stiu ce sa iti spun, eu personal nu am auzit de programul respectiv, la curs noi lucram pe Ciel, mai stiu de Infocont, Winmentor si Sagalite, dar actele primare sunt usor de tinut, daca nu faci note contabile, daca ai intrebari in domeniu poti sa ma intrebi.
Rp,
sa stai cumintica in pat.
Marox, sanatate micilor tai prichindei.
Criss, felicitari pentru pasii mici...vor duce usor la bucuria cea mare si Andrei
va merge si singurel in curand.
Apropo, Rrox,
sunteti bine?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
Ana71 spune:
Buna,
Hai ca mai intru si eu, cam rar ce-i drept. In primul rand sanatate multa copilasilor bolnaviori. Si pe mine m-a cam bagat in sperieti viroza asta care bantuie. Eva cam tuseste, a ramas cu o tuse dupa vaccinul ala ROR, n-a mai facut febra. Dar parca nu prea-mi vine s-o duc la medic - mi-e teama c-o imbolnavesc mai rau. Ce-i drept tuseste putin si in mod normal nici n-as baga de seama, dar am tot citit despre viroza asta amarata. Am ajuns vineri din intamplare la sp. Grigore Alexandrescu - vroiam sa discut ceva cu pediatrul lui Victor si m-am ingrozit cati copilasi erau acolo.
Nino, succes cu mutarea. Stiu ca este tare greu (am trecut prin asta de cateva ori, ultima data chiar in luna in care am nascut-o pe Eva) dar trebuie sa privesti pe termen lung. Si cred ca mutatul la Ploiesti este un lucru bun. Nu ati reusit sa negociati cu cei care au cumparat apartamentul o perioada de eliberare mai lunga? Ca sa va mutati direct la Ploiesti si sa nu fie nevoie sa va mai mutati si la socrii tai. Sanatate multa lui Alex!
Rp, chiar sa stai cuminte in pat!
Mai ai putin doar... M-am bucurat mult ca am mai auzit vesti de la voi!
Cenia, multa sanatate tie si lui David. Te referi la analizele uzuale? Eu cand le fac analize de rutina (ce-i drept Evei nu i le-am facut decat atunci cand am fost internati in "gashca") cer: formula leucocitara completa, Ca (total si ionic), sideremie, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, transaminaze. Eventual sumar de urina.
Crissa, felicitari pentru primii pasi si pentru apartament!
Zuzu, ce frumos povestesti de cei 2 copilasi!
RRox, ma alatur si eu fetelor: sper ca sunteti OK!
Mamacita, sanatate maxima lui Alexut si sotului!
Marox, ma bucur ca mai aud vesti despre voi (desi nu as fi vrut sa aud de bolile de sezon). Sanatate multa!
Nici Eva nu sta prea grozav cu vocabularul: mama, tata, Vava (Victor), mamaia, tataia, Lala (papusa favorita), Du-du (Scooby Doo)apa, caca si inca cateva. Dar ma amuza cum se face inteleasa. De exemplu, daca eu fac lectiile cu Victor si o intreaba Adi ce face mami, spune: "A Vava a...m...t...ma..." Pana sa invete Victor sa citeasca tot silabisea si ea a ramas cu silabisitul asta si ii explica lui taica-sau ca sunt la Victor si facem lectii.
Va pup ca, surprinzator
, Victor vrea sa facem lectii. Sper sa-l tina mai mult de 10 minute.
rrox3 spune:

Suntem bine, multumim de intrebari 
Coco 
Atat doar ca n-am avut timp deloc saptamana asta si nu am apucat sa intru pe forum. M-a lovit cititul in extrem de putinul timp liber, asa ca am citit ![]()
Cenia fa-i o radiografie la plamani, e mai sigur. Nu e deloc in regula sa haraie si nu mi se pare deloc in regula sa-l indoape asa cu o gramada de antibiotice. Multi
-ici si sanatate maxima!
Mamanati ai o scumpete de fetita 
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Zuzu bestial Bubu recitatorul!

Mamacita sper ca ati ratat noua raceala a lui tati!
Multa sanatate si lui!
Nino Nu mai fi asa panicoasa, o sa fie bine
Multa sanatate lui Alex, de ce nu il duci tu sa-i faci un exudat? In Bucuresti costa cam 30 lei cu tot cu antibiograma. Medicul ala al lui ma indoiesc ca-l va trimite vreodata la exudat, cred ca are retete gata tiparite cu antibiotice
Va tin pumnii cu mutatul! 
Marox Multumim 
Gegea si Ioana refuza sa doarma la pranz de multe ori, in special in weekend fiindca se trezeste putin mai tarziu. Hmm...O fi ceva cu carliontii astia... ![]()
Andruzza felicitari lui Rares!
Suna foarte bine adaptarea lui la cresa.
Crisa Spor la amenajat noua casa si sa fiti fericiti in ea!
Bravo lui Andrei pentru mersul pe langa pat! 
tuturor! Saptamana care vine sper sa am mai mult timp.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Rp Tin pumnii sa stea bebe mic cuminte inca cateva saptamani! 
De vorbit ce sa va mai scriu
Ioana turuie nonstop si acum majoritar pe limba noastra
Continua sa invete cuvinte noi zilnic si evident ne topeste
... acum ne contrazicem de zor ca vrea sa tasteze si ea ceva .. eu "nu e voie" ea "ba da", eu "ba nu"..
asa ca fug de la computer.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ionela_r spune:
Buna seara mamici.
Sunt putin ingrijorata in privinta Dorei.
Nu stiu daca v-i s-a intamplat si voua,dar ieri a facut un KK foarte ciudat.Nu este diaree (face 1-2 ori pe zi),dar este destul de moale,grunjos cu bucatele de mancare ne digerata si foarte urat mirositor.
Mentionez ca nu are febra. Azi i-am dat banana,orez cu morcov,smecta. Azi a facut de 2 ori.
Ce parare aveti,sa ma ingrijorez?
Oricum am plecat de la ea cu frica-n san.Pana acum am sunat-o deja de 5 ori.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ionela_r spune:
Am uitat sa va spun.
Uneori uita sa ceara olita,dar vine si spune "mami,pute" .I-am atras atentia sa spuna ca miroase,spune da,dar tot ca ea este mai frumos.
Multa sanatate piticilor.
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
danuta_t spune:
Sanatate tuturor prichindeilor bolnaviori !
Nino, m-am ingrozit de ce-am citit. Si asta in conditiile in care copilul mi-e sanatos.
Zuzu, Ana tare mi-a placut de cum povestiti de copilasii vostrii.
Felicitari recitatorului Bubu si felicitari si micutei scolarite Eva.
Rp, iti urez sa stea bebe-ul mic cumintel in burtica. Iar tie, zile cat mai usoare.
Crisa, felicitari pentru progres, spor la mutarea in casa noua.
Dana
29+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
Crisa-77 spune:
Multumim fetelor pt urari.Andrei a inceput sa manance mai bine;dupa ce i-am facut aerosoli.Sper sa nu fie gripa.Atat ne trebuie.Ca ar fi trebuit sa mergem si la TG.Mures la control,dar cu iarna asta....,am lasat-o pe martie.
pt voi si sanatate multa la 
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
coco spune:
Crisa- sa stapaniti sanatosi noua casa, sa va bucurati de ea! Bravo pentru primii pasi ai lui Andrei
! Nu m-am putut abtine sa nu-ti scriu! Ma bucur pentru voi!