Prichindei martie - aprilie 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 21
Marox spune:
Seara buna,
Cenia, multa sanatate lui David!
Ninocikap, bafta la mutare, sa fie asa cum va doriti in noua locuinta! Imi pare rau, nu cunosc Wizcount, dar daca e un soft de introducere de date nu poate sa fie tare complicat.
Rrox, n-am apucat sa-ti spun ca am vazut-o pe Ioana in poze si pur si simplu mi s-a lipit de retina. Era asa de scumpa cu animalutul ala verde in brate!
Noi, asa si asa. Cu bolile de sezon. Deocamdata Julia rezista, desi a trecut si ea printr-un episod nasol de gastroenerita, voma, diaree, imi era frica sa nu ajung din nou cu ea la spital. Insa dupa 2-3 zile si-a revenit. Alex, dupa ce a avut si el gastro a dat acuma intr-o bronsita...antibiotice si tot tacimul.
Eu chiar ca nu ma stresez cu limbajul Juliei. E cert mai dezvoltat decit a lui Alex la aceeasi virsta si asta-mi ajunge. Cind imi aduc aminte ca Alex la 1 an si 9 luni daca spunea 5 cuvinte si dupa aceea si-a dat drumul zau ca nu-mi fac probleme cu Julia, ea are vreo 30. Ba chiar incepe sa balmajeasca in 2 limbi, zice "pa" pt "apa" si "delo" (de l'eau) cind cere apa, le utilizeaza dupa cum are chef.
Va pup
rp spune:
Va pup, dragele mele.
Nu am mai scris in ultima vreme, nu am fost prea bine, am avut contractii, s-a scurtat colul, dar nu s-a deschis. Am suplimentat tratamentul cu Gynipral si cica ar trebui sa stau cuminte in pat.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori, ii pup pe toti.
Cenia, Nino va inteleg ingrijorarea, mediatizarea cazurilor dramatice creaza o presiune foarte mare asupra mamelor. Desi Mara nu e racita deloc, tot stau in alerta si o cercetez periodic sa nu faca febra, o ascult cu respira, etc.
Nici Marutza nu vorbeste, spune clar doar mama, tata si apa. Nu o intereseaza aspectul, nu vrea sa repete dupa mine nici un cuvint. Singurul dezavantaj e ca se mai frustreaza uneori ca nu inteleg ce vrea sa-mi spuna si tipa aiurea, in rest nu ma grabesc deloc. Si nici nu ma stresez, eu consider ca daca intelege tot, aude bine si are voce nu e nici un motiv de ingrijorare.
Apropo de inteles tot, dovada ca astia micii inregistreaza tot ce vorbim: discutam cu Cristi, nu eram sigura de o informatie si Cristi imi zice " intra si tu pe ... " si-mi spune o adresa de site. Mara isi lasa brusc jucariile si vine la calculator si-mi arata sa-l deschid si sa ma uit pe monitor...
Marutza, iubirea noastra
roxana 33s si marutza (22.03.2005)
cenia spune:
Multumim frumos pentru urari.
Am uitat sa mentionez in ce am postat anterior,ce e mai important ca de simbata pina marti a facut febra la 4 ore apoi la 6 ore si nu a trecut nici macar o zi sau o noapte fara sa aiba febra. Acum e bine cu febra doar tuseste noaptea destul de tare noaptea si antibioticul asta, Azitromicina se da numai 3 zile. Azi il termin si se aude ceva la plamin cind respira tare sau cind ride.Din nou simbata dr. meu nu e acasa! Mai stau o ora sun si vad ce fac. Azi termin antibioticul , ok, dar miine?
Va las, sanatate la prichindei...
la lac
niste poze
zuzunaki spune:
Buna tuturor,
mai trecem si noi pe-aici,cu toate ca nu ne deranjeaza ca nu ne simte nimeni lipsa
Multumesc pt ofertele in legatura cu scoica,se pare ca am gasit o solutie,sper sa fie si cei de la check-in de acord.
Ma ingrozeste ce citesc si ce vad la stiri despre aceste viroze
Sa ne fereasca DD si pe noi si pe pitici de asa ceva!Sa speram ca trecem cu bine peste iarna fara complicatii.
SI cand spun iarna,pai la noi e un ger si zapada de dooj de cmTemepraturi mult sub minus de nu-ti vine sa dai nici un catzel afara.Brrr....
Am fost cu picii la controale,sunt bine si in grfice(Sofi are 8kg si 70cm si Bubu 11 kg si 86cm).
De vorbit,pai eu cred ca il trec pe Bubu in clubul vorbaretilorAre muulte cuvinte in vocabular,pe unele le pronunta f corect,pe altele doar jumatea de final.Ma cam deranjeaza ca eu ii vb numai romaneste si uneori imi raspunde in greceste...E,cu timpul o sa isi revina sunt sigura.Stie si 2-3 poezii,dar sa nu va imaginati ca le recita complet,ci la fiecare vers (poezii de 5-6 versuri,poezioare de fapt)spune cate 2-3 cuvinte.Daca incep eu,el completeaza ,si tot asa.
SI n-am terminat cu laudaMa uimeste cat este de ordonat si vrednicut.Biberonul Sofiei il ia cand este gol si-l duce la bucatarie,hainutele daca le scoate din sertar le aseaza la loc,daca cumva e deranjat vreun scutec al Sofiei il netezeste imediat si muulte altele,dar ma opresc aici.
O iubeste enorm pe Sofia,si ea la randu-i il adora,numai cu ochii dupa el este.Seara nu merge la culcare pana nu-i da pupicul de noapte buna luŽ"Ofi"
De mine nu va zic decat ca m-a ajuns oboseala aia cronica,ma doare tot corpul,migrene,etc..As intra intr-o revizie prin Mauritius asa,fro luna Vise taica,vise...
Va pup si multa sanatate tutror prichidneilor si parintilor!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
ellinia spune:
Nino nu e foarte greu, mai ales ca e vorba de acte primare. Ai putea sa faci un curs de contabilitate care lucreaza cu Wizicontul, pentru linistea ta, dar tot din practica ai sa inveti. Succes!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
coco spune:
Rrox - s-a intamplat ceva? iti simt lipsa!
Nino- groaznic ce se intampla cu virozele astea... multa sanatate! eu incerc sa-l feresc pe Vlad de colectivitate...
week-end frumos!
gegea spune:
Buna seara, fetelor!
Era cat pe ce sa adorm si eu langa Daria, atat de mult a durat pana a catadicsit sa puna geana pe geana... mai exact o ora si jumatate, in conditiile in care la pranz nu a dormit decat vreo 25 de minute... Ma minunez in continuare de rezistenta si recordurile ei in ale nedormitului.
In alta ordine de idei, sunt si eu terifiata de proportia alarmanta pe care a luat-o valul de viroze si, mai ales, de consecinte. Sunt cu ochii pe Daria, iar asta-noapte m-am simtit mai in siguranta daca am dormit cu ea in pat si am tinut-o in brate. Contiuna sa fie aceeasi dulcica iubitoare, ma strange in brate si zice cu atata dragoste "tale tale tale...", incat is pe jos de fiecare data.
Mi-am amintit ca ziceati de puzzle si subliniez si eu acelasi comentariu: au o memorie vizuala foarte buna!!! Imbina si cate 6 piese puzzle (de la carti cartonate) si are asa o repeziciune de ma indoaie
Papam bine (in ritmul ei cu preferinte, dar e ok), dormim cum am scris mai sus (macar noaptea se odihneste aproape 11 ore legate, ma gandesc ca de-aici ii vine si rezistenta), ne jucam, desenam (mazgalim adica), citim carti cu aceeasi pasiune (deja imi cere si din rafturile noastre). Cuvinte repeta dupa noi, de nu mai putem sa ne rasuflam si sa ne zicem of-urile asa mai cu limba dezlegata (bine, nu suntem noi cu limbile prea dezlegate, dar na...)
rrox, si eu sper din toata inima sa fie totul bine cu voi... Nu ai scris deloc toata saptamana. si asteptam vesti si un semn de la tine!
cenia, nino, sanatate multa si refacere grabnica baietilor!
rp, pupici si stai cumintzica la pat!
Sa aveti o duminica frumoasa!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
Crisa-77 spune:
Buna,fetelor.
In sfarsit am reusit sa deschid si eu calculatorul.Sunt numai pe fuga ca ne-au dat apartament ANL si trebuie sa-l mobilam ca sa ne putem muta.Asa ca ne rugam de prieteni care mai au mobila veche si vor s-o arunce sa ne-o dea noua.Asa ca e o intreaga alergatura.In afara de asta la noi la Galati e focar de gripa si e carantina.Il tin pe Andrei numai in casa si nu prea primesc pe nimeni din afara.Sper sa nu ma criticati dar mi-e foarte frica.Sunt 24 morti dintre copii,bebelusi si batrani.Mai nou si un tanar de 21 ani.Asa ca sunt in stare sa-l tin ascuns.Mai grav e ca mama si cu sotul meu lucreaza in invatamantDar sper sa nu luam vreun virusache.
In rest suntem bine.Am inceput sa ne ridicam in picioare la marginea patului,si mergem pe langa pat.In schimb nu avem stabilitate pe picioare.Deci vom renunta mai tarziu decat credeam la premergator sau manute(nu merge singur).
Va pupacim acum ca trage puiul de mine.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
cenia spune:
Cu riscul de a va plictisi, revin....
Crisa: felicitari pentru primii pasi! In curind va face pasi, trebuie antrenament.
Noi parca suntem mai bine. In continuare se aude hirciit la plamini, am facut aerosol aseara si nu a mai tusit naoptea.Tratament cu antibiotic ii mai dau si azi a 4-a zi desi se fac doar 3 zile scrie peprospect. dar nu e sanatos si de asta mai facem o zi macar sa nu hirciie.
Stirile de la tv te sperie incit nu mai stii ce sa faci. mai ales ca am luat si eu virusul si vineri mi-a fost rau . e f ciudat. sa va explc ce simti: miercuri absolut nimic, doar obosita maxim. joi nimic o jena in git, vineri deodata dureri in piept, tuse suparatoare, frisoane, nu puteam sa expectorez si deja eram impuscata!!!
Acum sunt mai bine...
In fine, vroiam sa va rog sa imi enumerati lista pentru analiza. a zis ca acum nu e concludent, ci dupa o saptamina, asa ca as vrea sa-i fac lui David toate analizele fiindca nu le-am facut niciodata, doar in spital si erau ok.
Stiu ca s-a mai postat aici, daca aveti pagina, linkul, ar fi super ca sa imi fac temele inainte de a merge sa cer trimitere pentru ele!
Multumesc anticipat@!
la lac
niste poze
raresionut spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Buna tuturor,
mai trecem si noi pe-aici,cu toate ca nu ne deranjeaza ca nu ne simte nimeni lipsa
Multumesc pt ofertele in legatura cu scoica,se pare ca am gasit o solutie,sper sa fie si cei de la check-in de acord.
Ma ingrozeste ce citesc si ce vad la stiri despre aceste viroze
Sa ne fereasca DD si pe noi si pe pitici de asa ceva!Sa speram ca trecem cu bine peste iarna fara complicatii.
SI cand spun iarna,pai la noi e un ger si zapada de dooj de cmTemepraturi mult sub minus de nu-ti vine sa dai nici un catzel afara.Brrr....
Am fost cu picii la controale,sunt bine si in grfice(Sofi are 8kg si 70cm si Bubu 11 kg si 86cm).
De vorbit,pai eu cred ca il trec pe Bubu in clubul vorbaretilorAre muulte cuvinte in vocabular,pe unele le pronunta f corect,pe altele doar jumatea de final.Ma cam deranjeaza ca eu ii vb numai romaneste si uneori imi raspunde in greceste...E,cu timpul o sa isi revina sunt sigura.Stie si 2-3 poezii,dar sa nu va imaginati ca le recita complet,ci la fiecare vers (poezii de 5-6 versuri,poezioare de fapt)spune cate 2-3 cuvinte.Daca incep eu,el completeaza ,si tot asa.
SI n-am terminat cu laudaMa uimeste cat este de ordonat si vrednicut.Biberonul Sofiei il ia cand este gol si-l duce la bucatarie,hainutele daca le scoate din sertar le aseaza la loc,daca cumva e deranjat vreun scutec al Sofiei il netezeste imediat si muulte altele,dar ma opresc aici.
O iubeste enorm pe Sofia,si ea la randu-i il adora,numai cu ochii dupa el este.Seara nu merge la culcare pana nu-i da pupicul de noapte buna luŽ"Ofi"
De mine nu va zic decat ca m-a ajuns oboseala aia cronica,ma doare tot corpul,migrene,etc..As intra intr-o revizie prin Mauritius asa,fro luna Vise taica,vise...
Va pup si multa sanatate tutror prichidneilor si parintilor!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
Doamne, cat de frumoas ai povestit de dragostea dintre Sofi si Bubu , ai pus tot sufletul tau de mama in cuvinte.
Va pupam si noi si multa sanatate si nu uita, intr-o zi visele pot deveni realitate.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!