Prichindei martie - aprilie 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ariadnabr Sonia e o scumpica si seamana foarte bine cu tine. Bretonelul chic se asorteaza perfect cu ochii foarte frumosi si nasucul obraznic Mai scrie-ne de voi, sper ca esti bine acum

Gegea ba da, e o maraita seara daca nu doarme peste zi deloc, si noaptea doarme agitat si se trezeste. Se vede clar ca e obosita si are nevoie de somnic de pranz, dar in unele zile chiar nu reusesc nicicum s-o culc si ma resemnez... O fi genetic, Mariuca de la 3 ani nu a mai dormit la pranz. In fine, eu insist, e inca mult prea mica si nici noaptea nu doarme decat 9, maxim 10 ore. carliontatei tale.

Raresionut ce dimineata activa ai avut! E tare Rares!

Ana V-am tinut pumnii azi la dentist Cum a reusit Eva sa gaseasca tocmai un bb baietel? Pana acum am vazut doar asexuati

Andruzza Bravo lui Rares! Prescolar model deja

Ce e cu Brien? Am ratat eu vreun mesaj de-al Dariei? E bolnavior? Multa sanatate, in cazul asta!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Daria, nu indraznesc sa te accesez pe mess, vreau doar sa ii urez lui Brien insanatosire grabnica si tie forta sa treci peste probleme.
Va pupam.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by rrox3

Ce e cu Brien? Am ratat eu vreun mesaj de-al Dariei? E bolnavior? Multa sanatate, in cazul asta!

poze cu noi

Nici eu nu am inteles cand am vazut ce a scris de Andruzza, dar am cautat pe subiecte si am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93358

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Raresionut multumesc , cred ca am cautat in acelasi timp, tocmai l-am citit si eu.

Daria Multa sanatate! Ti-a raspuns foarte complet (zic eu) Diana Maria acolo, este studenta la medicina. Tinem pumnii sa treaca repede

tuturor!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Hop si noi , din cand in cand , timpul parca e din ce in ce mai scurt!
Noi suntem bine sanatosi, multumim celor care au intrebat de noi! Eu nu neaparat am iesit din starile mele de stres, dar sunt ok, supravietuiesc! Multumesc de sustinere! Nu am ceva anume, pur si simplu trec printr-o perioada in care nu ma multumeste nimic! Parca totul e pe dos, desi totul e la fel ca inainte, doar eu sunt altfel!
Raduc e un simpatic, el ma face sa ies din starile de melancolie!
Nu stiu ce sa va spun despre el. Ca se cocoatza pe tot ce prinde, ca are mai nou o pasiune pt masini, atat de jucarie cat si cele "reale" , pe strada striga dupa "tutu" continuu, in casa plimba masinile peste tot (adica pe masa, pe pat, pe televizor...).
Cu vorbitul.. Pai l-a descoperit si el pe Nu si scutura din cap mereu si tuguiaza buzitele si iti trinteste un nu la orice actiune.
Si daca zici si tu "NU" atunci el o intoarce ca la Ploiesti si zice "ba da" f hotarat!

Si eu ma gandeam de unde stie andruzza ca Brien e bolnavior, chiar ma gandeam ca se confirma banuiala mea ca pe aici bate vantul pt ca s-au facut bisericutza care se converseaza pe Mess sau pe mail! Am vazut apoi mesajul la "parintii intreaba.."
Multa sanatate Brien!

nino, ce mai face Alex, cum mai e cu gatul?! Multa bafta la mutat! Macar bine ca schimbi orasul ca schimi si medicul acela care il indoapa sistematic pe Alex cu antibiotice.

andruzza, pai suna bine ce spui tu de nazdravanul la cresha! Daca nu plinge, s-a adaptat , mai si maninca .. ce mai... e gata integrat!
Cand incepi serviciul?

cenia, ma bucur ca sunteti mai bine! Succes la curatat mucii cu "tolul" si sa scspati repede!

crisa, felicitari lui Andrei si felicitari voua pt apartament!

Ana, . La pensiunea de care spui nu am fost niciodata! Dar daca nu e prea tarziu, in weekend noi mergem mereu catre Bran si am putea intra pana in Rasnov sa aruncam un ochi!(daca imi dai si adresa).

zuzu, pai daca cu asha un Bubu vorbaret si poliglot tu te lauzai asha de rar? Hmmm... Bravo lui Bubu si cand vi in Ro, daca faceti si vreo escala la munte poate ne vedem(sa o curtam pe "ofi" )

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

rrox, gegea , pai sa va trimit niste somn de la Brasov de la lenesul casei "dadu" (ca asha il cheama acuma). El doarme 3-4 ore la prinz si 9-10 ore noaptea! (dar e mostenire genetica la el, de la amandoi parintii)

nino, intrebai de Wizcount! Nu e greu, dar depinde si de unde incepi (adica cat sti despre operare PC - si asta sigur sti ca se vede de la activitatea pe forum si tre sa te mai sti un pic cu actele astea, dar asta se invatza , nu sunt f grele).
Bafta!

Mergi la inceput

Ma scuzati ca scriu asha fragmentat, dar imi tot amintesc cate ceva si daca tot imi savurez ceaiul verde de seara, mai apuc sa scriu, e si sarbatoare, ca de lucru ar fi!

raresionutz , pupam cucuiul printisorului, sa treaca repede! Radu inca nu a sarit sin pat, dar ieri l-am prins cu un picior ridicat! Asta dupa ce cu juma de ora l-am gasit in picioare pe calorifer se uita pe geam (geamul inchis, dar mi-a stat inima).

elinia, cum merge cu examenele? Cum e sa fi din nou studenta?!

ionela, dupa ce a papat "panac" a avut o mica indigestie Dodo? Ca saptamana trecuta am luat spanac congelat si radu a mancat cu mare placere, dar apoi am avut ceva mancare nedigerata in pampers!
Cum sunteti?

danutza, cand ai spus ca Mihai povesteste ce face la cresha si apoi ai povestit de fapt cum povesteste, m-am amuzat copios, de cum se pot interpreta anumite actiuni/povestiri de pe forum?
Si Radu tzine maouseul corect! Mostenire o fi!

Marox, ma bucur ca mai dai cate un semn si ca juniorii tai sunt bine.

rp, cat stai cuminte in pat acolo cu Gynapril mai scrie despre Marutza care trage cu urechea la discutiile dintre mami si tati!

tuturor si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici

rrox3 nu mai sunt asa ingrijorata.Dodo este bine,vb,la tel de 7-8 ori pe zi.
ligia13 nu de la spanac s-a deranjat la stomac. Nu stiu de la ce,pur si simplu nu-mi dau seama.

Acum nu mai are nimic.Este foarte ciudat,cu mine nu vrea sa manance.Cand sunt eu cu ea,nu vrea sa manance nici cu bunica.Cand ramane numai cu bunica mananca foarte bine(cel putin asa spune bunica).Sper sa nu spuna asa numai sa ma linisteasca.
Este foarte vorbareata.
Azi mi-a spus "mami,tampi upt,altu",adica s-au rupt strampii,sa-i aduc altii.
"mami,papucii,buba,altu", adica i-au facut papucii(cizmulitele) buba.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Multa sanatate bolnaviorilor.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by rrox3

Raresionut multumesc , cred ca am cautat in acelasi timp, tocmai l-am citit si eu.

Daria Multa sanatate! Ti-a raspuns foarte complet (zic eu) Diana Maria acolo, este studenta la medicina. Tinem pumnii sa treaca repede

tuturor!

poze cu noi

Corect sfatul Dianei Maria,mai putin cu Hydrasecul[la care vad ca s-a corectat,ca nu erau saruri de rehidratare]si cu antibioticele profilactic {pot agrava chiar diareea prin distrugerea florei,dar ma rog,cate bordeie...].Iar copro trebuia facuta din start,indiferent de banuieli si intuitii.
Oricum,Daria,treci pe Hydrasec si Smecta,ca nu e de glumit.Si asteapta-te la aprox.o saptamana de scaune moi,indiferent de dieta.Important este sa se rareasca,sa se micsoreze ca volum si sa nu miroasa ori sa aiba sange/puroi.A,mi-am mai amintit ce spunea studenta,Diana Maria,de sangele din scaun:este partial adevarat,pentru ca in enterocolitele agresive[cum se pare ca e cazul la voi]sangele care apare nu are timp sa fie digerat si este tot rosu.Eu sper sa nu fie cazul!Cum ti-am spus si in "bisericuta"de pe mess,sanatate[ligia,daca anumiti oameni se simpatizeaza,au stabilit legaturi de prietenie si se converseaza in alte moduri,nu se cheama bisericuta si nu au nevoie de aprobarea unanima].
Somn usor!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput