Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Nu am mai intrat de cateva zile si ati scris o gramada, n-am reusit sa citesc tot dar raspund la ce am prins.
Cristinamhdespre acei plasturi am auzit si eu la spital, ca am trecut si noi printr-o cazatura cu doua copci... Din pacate pentru ca taietura a fost in linie curba nu i-a putut aplica plasture ci a trebuit cusut. Asa a zis doctorul, cumva cu parere de rau, cred ca daca era cu plasture nu ramanea semn asa mare. Voi cauta la farmacii desi banuiesc ca doar in spitale se gasesc. Sotul meu a avut o mica mica operatie la ureche cu o taietura mica si plasture si i s-a vindecat rapid si frumos fara semn.
Bubamara vezi deci ca nu esti singura cu bebe nazdravan. Unde la cap e taietura? La Mirai a fost la buza de jos, a cazut de pe canapea pe marginea masutei, m-am suparat foarte tare, am fost sigura ca o sa ii ramana semn si e la gura, e fetita, iti dai seama... Dar se pare ca o sa ii treaca, se face tot mai mica, firele i le-a scos la cinci zile, cu cat mai repede cu atat nu ramane cicatrice, asa a zis dr.
Mihaelutat ce mai face copilasul tau insomniac? Ma gandeam care a fost la mine faza cand a inceput sa doarma, cred ca perioada in care o duceam ziua mult afara, in parc, cand abia incepuse sa umble, obosea tare tare si cred ca asa dormea noaptea bine.
Eu o spal pe dinti sau o sterg in fiecare seara si chiar si ziua dupa ce mananca, ca tot o duc la chiuveta sa o spal pe maini si fata, numai ca nu ii place de loc si musca tot ce prinde..
Azi am descoperit ceva bun de papa. Ii plac mult shake-uri cu fructe si lapte, sau iaurt, branza, biscuite depinde de foame. Si am vrut sa ii combin cumva si legume asa ca am fiert niste morcov si un cartof si le-am pasat separat in blender cu lapte ca sa am si de una si de alta, a iesit o pasta super fina. Am amestecat cate un pic din fiecare cu inca putin lapte si a baut 150 pe nerasuflate, apoi a intins cana ca mai vrea O sa incerc combinatia morcov banana, cred ca iese bun, si asa sunt sigura ca mananca morcov pe care de altfel il ocoleste in farfurie in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Memms ti-am vazut montajul.Rianna e o scumpa iar tu esti tinara si frumoasa !
Eu as mai vrea inca o fata,nu baietel.
Si nu-mi mai doresc sa ramin insarcinata.Deloc!
O iubesc prea mult pe Patricia si n-as vrea ca pe viitor sa sufere cumva vreun complex.Daca ar fi tot adoptata,ar sta altfel treaba..

Madutza drum bun sotului tau !

Dordia al tau cind are examen? Sau a avut?

Nu reusesc deloc sa o conving pe Patri sa pape ficatei ! I-am facut in mai multe feluri dar nu-i plac,asa ca ma las pagubasa..

Fetelor nu vreti nici una sa va mutati in Voluntari ?
Ca se construiesc blocuri frumoase,la preturi accesibile !

Sa nu uit ,felicitari Ioana pt mergareata!

Leea noi la masa de seara (pe la 18,30)) papam mamaliguta cu brinza,paste cu brinza,mai rar gris cu lapte+fructa din compot,iaurt+cascaval,cam astea.
Va pup si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

A plecat tati la 4:00 ,n-a fost chip sa-l opresc dar m-am hotarit sa fiu optimista si pina acum e totul ok ,l-am sunat acum 20 de min ,trecuse de Sibiu ,vremea e super buna ,soare ,fara vint ,deci probabil au trecut furtunile :)
Va multumesc tuturor pentru sustinere :)
Acu fug la bucatarie sa vad ce-i incropesc piticului pt 10:00!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alinush, asa bona tot sa ai. Nu ne-o imprumuti si noua?
Simona, cum ii faci ficatelul? Eu calesc ceapa cu ardei gras in apa cu putin ulei, adaug ficatul, la urma adaug suc de rosii, usturoi si mirodenii (cimbru, marar). Si ii place, desi e tare mofturoasa la mancare. Tu cand ai zis ceva timp in urma ca vrei sa ramai insarcinata eu am crezut ca faci bashca, m-am gandit eu ca daca ai adoptat nu poti face copii. Felicitari pentru finalizarea adoptiei, pentru ca aveti asa un suflet bun.
Chemam la apel si pe Addya, gabitaco, Dayssy, brado, proadelina, osteffy, ionikka.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Hai ca azi e ziua chemarilor la apel, Silvia, Ina, Anda ce faceti fetelor, nu mai ziceti nimic????

Cristinamh apropo de plasturi am intrebat si eu pe o prietena care e asistenta la un spital in Canada..mi-a zis ca au si acolo, dar numai ptr uz intern..deci nu se gasesc de vanzare. Poate reuseste sa-mi trimita cativa...vedem, ca acolo nu e ca in spitalele de aici.

Meems eu stiam ca reactia dupa vaccin se face intre 5-10 zile, la voi a trecut deja prea mult..mai repede sa fie vreo eruptiva ceva.. Pupici si sanatate multa!

Roxi wow ce ma bucur ptr Alexia, cred ca totusi a fost vreo alergie, i-=ai scos Tantum verde si i-au disparut? Asta sa fi fost cauza? Ciudat.

Alinushai vazut ca pana la urma a fost ok cu bona? Ma bucur ca missladena s-a atasat asa rapid de ea, inseamna ca are suflet bun, copii cica simt imediat cand ceva e in neregula

Madutza i-am povestit lu' al meu sot aseara faza cu tati al vostru si ce zici ca raspunde:" care furtuna draga, a fost furtuna, a trecut, ce sunteti asa fricoase?" Alta mostra de gandire tipic masculina
Las' ca va fi bine, si cine se va plimba cu masina noua???

Io azi sunt in totala pana de idei, vreau sa fac ceva de mancare pt Miruna si nu stiu ce. Probabil ca voi face niste snitele si ceva supa. Ma duc sa gandesc profund

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Era sa uit..avem si cateva POZE NOI DIN PARC

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mada,eu la 10:00 i-am dat mamaliga cu spanac si iaurt ,doar asa il pacalesc sa pape spanacu' iar la prinz cred ca-i fac gratar de pui cu piure de cartof si morcov.

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Simona , cat sunt apartamentele la voi in Voluntari? Au gaze?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Neata!!

A plecat tati la 4:00 ,n-a fost chip sa-l opresc dar m-am hotarit sa fiu optimista si pina acum e totul ok ,l-am sunat acum 20 de min ,trecuse de Sibiu ,vremea e super buna ,soare ,fara vint ,deci probabil au trecut furtunile :)
Va multumesc tuturor pentru sustinere :)
Acu fug la bucatarie sa vad ce-i incropesc piticului pt 10:00!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Am si eu un pic de liniste, am hranit copilul siu acum se joaca in patut.E vreme naspa afara, bate un vant de te rastoarna, nu-i chip de iesit.

Ce bine ca Alexia si Rianna sunt bine, pupici multi de revenire:)
Ilenutza, super poza cu papucii lui tati si ai lui Victoras!
Alinush, ce noroc pe voi cu bona draguta, super!

Sa va zic ca am patit si eu o pozna, adica mi-am facut-o cu mana mea. Eu pana acum nu o clateam pe Maria cu dusul si m-a mancat undeva sa fac experienta asta acum trei seri. Moaaaaaaaama, ce s-a speriat, a iesit un adevarat circ la baie, a bagat de frica nasul in apa de vreo doua ori, ce mai, un intreg balamuc.
No bine, am lasat-o o zi fara sa-i fac baie si am incercat sa-i fac aseara. Concluzia: am traumatizat copilul, eu nu mai stiu cum sa o impac din nou cu apa. EU credeam ca se moftureste aseara, dar ea saraca era ingrozita de apa (si nu i-am mai deschis dusul), se agata cu disperare de mine sa iasa din cadita, cand am scos-o era plina de pete rosii (ma gandeam ca oi fi oparit-o, dar verificasem apa) cred ca de la frica. DOamne, imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii aseara, cand m-am gandit ce i-am facut.
Ce ma fac acum, cum o invat iar la baie? Singura solutie la indemana mi se pare sa ma bag cu ea, of, of,mama denaturata.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput