Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cris cu asa experienta nu se poate lauda orice femeie.Si nici nu rebuie sa scrii prea mult in CV.
Madutza nici nu-mi inchipuiam ca-si amina tati plecarea.Probabil ca e foaarte emotionat si deja se vede la volanul masinii lui noi.Deci nici o furtuna din lume nu l-ar opri.Asa ca lasa la o parte dark side si gindeste-te ca nu i se va intimpla tocmai lui ceva rau.In plus,cine va sta in dreapta lui cind se intoarce cu automobilu'???

Io mi-am vopsit parul.A iesit mishto culoarea.Bineinteles ca nu poate fi descrisa.Da e un saten spre negru cu reflexe roscate.asha ceva.Sint multumita.Iar T arata acum ca un baietel.Ce era el serios,acu e sfintishor.Dar nu mai poate fi confundat cu o fetita.Si a fost cuminteeee.Nu-mi vine sa cred.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara fetelor!

Aproape ca am ajuns la final cu bubitele mai are doar un pic pe picioare, ieri am chemat doctorul acasa deorece ii aparusera mai multe era plina pe fata si picioare, laba picorului..si mi-a zis ca e alergie..eu nu mai inteleg nimic cand e viral cand ealergie
De atita stat in casa mititica e super nervoasa si plictisita, mai nou are o noua preocupare sa desfaca toti nasturii de la mobila( nu stiu cum se cheama exact, acopera suruburile) si nu s-a lasat pana nu le-a dat jos pe toate.E artista la desfacut orice cutie, capac

alina multumiri ca te-ai gandit la noi .Citeam ce ai spus despre bona pentru seara, sincer am simtit ca ma apuca si pe mine nervii are un tupeu fantastic. Petrecere frumoasa!

cami , multumesc mult.

leea scumpa mea stiu prin ce treci si eu m-am simtit asa si mi-am revenit dupa intoarcerea la servici.De fapt asta si vreau sa iti sugerez, nu iti poti lua un part time T nu poate sa stea cu mama? tu trebuie sa iti vindeci sufletul, fa ceva ce iti place danseaza( mergi la un curs de dans), pleaca intr-o excursie sau mergi sa faci sport

tania pupici mici de la buburuzata mea .iti inteleg spaima prin care ai trecut, alexia a cazut fix la fel( daca iti mai aduci aminte), pune-i putin gel troxevasin de 2-3 ori pe zi ajuta la scaderea cucuiului si rezolva vanataia repede.succes cu serviciul si cu gasirea unei bone cat mai curand

meems sanatate multa micutei rianna ma bucur ca ati scapat repede si fara spital

simona, felicitari draga mami cu inima mare.Iti doresc sa va aduca numai bucurii si cat mai curand sa ceara un fratior

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ma bucur ca v-a placut filmuletul nostru si va multumesc tuturor de aprecieri. Madau, ti-am "copiat" melodia, mi-a placut tare mult si am folosit-o si eu.

Eu am fost totusi de dimineata la spital cu Rianna pentru ca avea inca temperatura - e-adevarat, mult mai scazuta decat in ultimele zile, dar totusi e a patra zi de febra. A consulat-o pediatra si a zis ca totul e ok, plamanii sunt curati, gatul e bine, urechile la fel. A zis ca mai mult ca sigur a fost doar o viroza usoara si pana maine n-ar trebui sa mai faca nici febra. Ar exista totusi o posibilitate sa fi facut roseola (din nou, un virus din aceeasi familie cu rujeola, varicela, etc) si in cazul asta s-ar putea sa-i apara niste bubite pe corp in vreo 2 zile. Daca nu apar bubite, inseamna c-a fost doar un virus normal. Roxi, poate sa fie acelasi lucru si la Alexia?? Stai, ca ma uit pe brosura care mi-a dat-o pediatra despre roseola sa vad ce mai scrie acolo...

Cristinamh, am fost la farmacia spitalului sa intreb de copci adezive si mi-au zis ca ei nu au asa ceva, ca numai doctorii au acces la ele si pacientii nu le pot cumpara din farmacii. Nu cred ca stia aia prea bine despre ce-i vorba asa ca o sa continui sa ma interesez, poate gasesc ceva pe net.

Ioana, felicitari pentru mergareata!! Abia astept sa anunt si eu lucrul asta. Tre' sa mai exersam, poate peste weekend cand e si tati acasa. In ultimele zile a fost prea molesita de la febra ca sa mai umble.

Mergi la inceput

anda may day, may day..raspunde-ti!

nokiuta ai sosit?

leea idei pentru masa de la 5-6: paste cu branza si cascaval ras, orez cu lapte, iaurt cu biscuite, shake de banana, iuart cu ananas si banana( astea le pui tu in iuart), mamaliga cu branza, cascaval cu painica( soldatei), budinca de orez cu mere .

meems, da si eu m-am gandit la asta ( ce-i drept si cu ajutorul madalinei care mi-a dat un link) insa toata ziua am cautat informatii de net si ca descriere asa pare insa cand am vazut imagini cu eruptia nu se potriveste cu ce a avut alexia, poate ca e o alta forma ce a facut fii-mea.Dar vreau sa te intreb ceva, acum cat timp a facut vaccinul rianna? Ca eu banuiesc ca are legatura si cu el, alexia l-a facut fix cu o luna in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

meems, s-ar putea sa nu fie la vanzare pt public, ca nu-s doar "plasturi"... o taietura care necesita copci... are nevoei si de un dr...
nu le-as pune singura, dar sa le am la mine la spital, sa nu mi-l coasa...
si merci oricum!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinamh

meems, s-ar putea sa nu fie la vanzare pt public, ca nu-s doar "plasturi"... o taietura care necesita copci... are nevoei si de un dr...
nu le-as pune singura, dar sa le am la mine la spital, sa nu mi-l coasa...
si merci oricum!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Si eu am vorbt cu sora mea azi despre asta si daca gaseste sotul ei asa ceva i-am zis sa cumpere si bineinteles ca vor fi si pentru tine(numa sa gaseasca), el vine in feb-martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mesaj test

Ile 15 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Vai ce bine ca avem vesti bunne de la Rianna si Alexia!

Madutza drum bun sotului si sa stii ca il inteleg ca si eu cand imi pun ceva in cap tare greu ma mai razgandesc

No despre bona, un singur cuvant SUPER. O fatuca de 17 ani, dulce de numa, cu mare lipici la misladena. De cum a vazut-o miss i-a adus sacul cu cuburi in fata si l-a rasturnat in fata ei...dupa alte cateva minute Amalia o mangaia pe spate si pe par de mai ca eram geloasa, iar cand sa plecam in loc sa vina la mine sa cerseasca sa o iau in brate ce credeti...direct la bratele fatucii asteia s-a dus. Fata a culcat-o ( in brate e drept), i-a dat sa manance, a spalat vasele pe care le-a utilizat si in plus a aranjat jucariile dupa ce miss s-a culcat. Iar noi ne-am facut de cap, mai intai la Ambasada plina de snobi apoi ne-m furisat spre un restaurrant dragut si am mancat linistit cu niste prieteni... De mult nu m-am mai relaxat asa
A si legat de bona: ma felicit ca am avut ideea de a nu povesti la nimeni altcineva (decat voua) incidentul de dimineata cu "pretenul", eu cred ca fata si-a dat seama de gafa asa ca am cautat sa nu fac mare tam tam pe chestia asta.

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxisialexia
meems, da si eu m-am gandit la asta ( ce-i drept si cu ajutorul madalinei care mi-a dat un link) insa toata ziua am cautat informatii de net si ca descriere asa pare insa cand am vazut imagini cu eruptia nu se potriveste cu ce a avut alexia, poate ca e o alta forma ce a facut fii-mea.Dar vreau sa te intreb ceva, acum cat timp a facut vaccinul rianna? Ca eu banuiesc ca are legatura si cu el, alexia l-a facut fix cu o luna in urma.

Roxi, si Rianna a facut vaccinul tot acum o luna, pe 20 dec. Eu nu stiu ce-o fi... Dupa-masa a facut iarasi febra destul de mare, cam 39+ si e tare maraita. Pediatra zicea ca febra dureaza intre 2-5 zile - la noi e a 4-a zi azi. Pe brosura de la spital nu zice mare lucru despre roseola asta, decat ca dupa 2-5 zile de febra pot aparea pe torso, gat si maini niste bubite rozosine care dureaza intre 1-4 zile.

Mergi la inceput

Alina, ce ma bucur ca a fost ok Amalia cu bona! Si pe deasupra tu si Phil ati apucat sa va relaxati. Super!

Corapino, ce-mi place cand povestesti de Anais - ma unge pe suflet numele asta

Noki a ajuns, pe la 11:30 despacheta, asa ca o asteptam de dimineata cu vesti proaspete!

Hilde, sper ca te simti bine acum.

Anda, Ina, sunteti ok??

Mergi la inceput