Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Madutza, hai sa iti zic eu cum am facut cand ne-am luat masina din Ger.: am fost impreuna, am lasat cupilul cu mama si am stat si noi o sapt. pe acolo, ne-am plimbat, ne-am relaxat, etc.Si ce ma rog e mai ieftin? cazarea? nu cred.mancarea ? poate ca iti luai si tu o cafea, ceva dar este totusi o iesire.oricum daca nu are masina rezervata deja ar putea sa dureze pana o gaseste, merge sa o vada, poate nu e in orasul unde sunt ei, actele, etc.
si asa plateste drumul, deci imbinati utilul cu placutul.Asa, ca sa va duceti din nou, singuri, doar ca sa va distrati, platiti drumul doar pt. concediu.

parerea mea este ca puteati merge amandoi si va rezolvati si cu masina si va distrati, economiseati banii de drum

Ile 14 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lavi, hai sa te lamuresc io, ca am barbat in domeniu. Se depun actele la banca inainte de a-ti gasi casa, ca sa vada in ce suma te incadrezi (si daca te incadrezi). Aceasta pre-aprobare e valabila vreo luna, timp in care iti cauti, linistit ca sigur ei si banii (daca iti iese evaluarea)
Dienutza, prietenii nostri cei mai buni si-au luat acum o luna apart. in Crangasi, 3 camere 83.000 eur, deci au crescut nitel preturile de cand v-ati luat voi. Ati avut noroc.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pisi, ai mai uitat ceva: nu-i mincinos! (sotul)

Azi sunt super happy, am ajuns dupa vreo 3 luni la epilat si tuns, is ca noua, Doamne ca bine e.

Leea, te incurajez sa lasi cupilul cu mama si sa te duci sa te lasi pe mainile unor tanti de specialitate si sa uiti ca existi cateva ore.

Ilenutza, sa-ti povestesc de niste amici de-ai nostri, cu bb de 3 luni si fetita de 2 ani. Pana sa nasca mama a doua oara, fetita dormea singura. Cand a aparut bb 2, il tineau cu ei in camera si s-a mutat si cealalta cu ei, normal. In timp au ajuns la concluzia ca mai bine e sa doarma tati cu fata mare intr-o camera si mama cu bb in alta, ca sa se poata odihni toti patru. De fapt, varianta asta am mai auzit-o si la un coleg de-al meu de servici.

Ideea este ca daca Victor o sa-l vada pe bb cu voi in camera, mai mult ca sigur o sa vina si el cu voi.

Cunosc un caz nefericit al unui cuplu care dupa ce au avut al doilea copil, l-au exilat in camera separata pe cel mare, care nu are nici 2 ani (unde pana atunci dormise cu ei). EI, nu-mi inchipui cum pot gandi oamenii aia; am inteles ca cea mica doarme cu ei in pat, iar frate-sau e innebunit cand o vede; o musca, o loveste, etc. Pai nu-i normal? Iar parintii se intreaba ce are baiatul cu sora-sa. Eu, una m-am revoltat cand am auzit povestea asta!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Sub nici o forma nu vreau sa il izolez pe Vic.De fapt o sa avem 2 patuturi in camera lor, unul pentru fiecare, iar leganusul pentru ocazii mai speciale, cand o sa fiu obosita, ca sa nu il pun pe cel mic in pat cu noi si sa nu putem dormi k lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ilenutza ,el a rezervat 3 masini ,in diferite orase ,acum depinde unde-si gaseste cumnatul meu ,ca pe net nu a gasit ce vrea ..
Eu am vrut sa ma duc dar am aminat-o cu schimbatul pasaportului care a expirat si intre timp am schimbat si numele ,asa ca eu n-am pasaport ,am tot zis ca-l trec si pe Orlando in el dar n-am ajuns ,asa ca raman acasa ,oricum nu prea aveam cu cine sa las baiatu' ,de fapt mai mult n-am incredere sa plec citeva zile!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Madutza, voi stiti mai bine
Dar iti mai trebuie pasaport?Eu stiam ca poti "doar cu buletinul"

Mergi la inceput

Pai inca o perioada de timp tre sa leai pe amindoua ,in caz ca-ti cer si pasaportul sa-l ai ...
Ai pus pina la urma poze noi cu Victor si burtika??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

madutza, ii zic lu tati in seara asta.. ca uite X< pleaca dupa masina pe furtuna asta, nevasta moare de grija. replica"pai si ce vrei acum, daca a stabilit omul ca se duce, sa contramandeze pentru o furtuna?"gandire barbateasca!

quote:
Le dedic ziua de azi fetelor care nu mai vor sa stea acasa cu copii si vor sa mearga la munca...

pai io m-am hotarat. daca nenea ala a putut trece asa frumos "de detoate", o sa-mi trec si eu 4 ani de experienta, "Sef departament crestere si ingrijire copii", responsabil cu aprovionarea, educatia, alimentatia si igiena zilnica a copiilor. pe o scare de la 1 la 5, nivelul 3+ la cunostinte medicale in domeniu, 5+ la indemanare. si macar nu ma mai intreaba la interviu ce-am facut in ultimii 4 ani

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina ,credeam ca doar al meu gindeste asa ..:)
Gata ,incerc sa alung gindurile rele ,o sa fie bine !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ile, io vreau sa-i culc in camere separate pana cand nu se mai trezeste pitica noaptea (sau se trezeste doar 1 data). temporar, o s-o tin pe pitica in sufragerie, pe andrei il las in camera lui.
nu exclud sa o tin pe pitica cu noi in camera, dar in patutul ei, dar nici nu ma incanta extraordinar ideea.
cred ca pe la 6 luni ii mut impreuna in camera lor, of course in paturi separate.
pitic, la ing i-am facut asigurarea. nu am studiat prea temeinic piata, asa ca nu stiu daca e cea mai buna varianta, dar oricum cred ca la anais o sa schimb societatea de asigurari (de principiu ca sa nu-ti tii ouale in acelasi cos)... eh, pana atunci ma mai gandesc.
mandutza, las' ca-i om in toata firea! se descurca el!

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput