Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 25
bb_alinus spune:
Madutza intreaba fetele de la Germania.
Ca o idee, ieri am avut o furtuna de vant nemaipomenita asa incat Guvernul olandez a trimis pe toata lumea acasa de la servici pe la ora 14. Zau ca desi aici e o zona vantoasa si deci sunt obisnuita cu vanturile, eu asa ceva nu am mai vazut. Aezi insa e calm si soare, chiar acum ne-am intors de la plimbare.
Tot ieri in Munchen cica a fost catastrofic, vant de 200km/ ora.
Taica-meu imi zice ca cica furtuna se indreapta spre estul Europei...
Deci sa vada bine baietii sa nu se aventureze chiar asa.
REVELION 2007
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
cristinamh spune:
leea, daca e moale dupa 5 zile, nu se cheama constipat. dupa mine. poate asa e metabolismul lui, ramane putin, asimileaza mult.
de anda stie cineva ceva?
e ok poetu?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
crissy77 spune:
Leea, fa-ti niste analize pentru tiroida: TSH, T3, T4. Sunt scumpe, aproape 100 RON, dar macar scapi de-o grija. Sau mai relaxeaza-te si tu, i-ati vreo 2-3 zile de "concediu". Lasa-l pe T. cu mama ta si fugi si tu undeva sa te distrezi.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
leea_cv spune:
Cris nu m-am gindit ca e constipat.Ci doar ma mir ca e moale dupa atitea zile.Nu stiu daca sa-l las in pace sau sa-i tot pun supozitor.Iar asta se intimpla de vreo 3 sapt.Pina atunci a fost relativ ok.O data pe zi.
NCristina ciuma ai de tiroida poa' sa dea stari din astea de baba nefu....?Alte simptome care ar fi?
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
ilenutza spune:
Corap - multumesc
Cristina, vezi e simplu e cand o camera/
?
Ile
14 si Victor ( 22 dec 2005)
madau spune:
Cuscra am citit la fetele din Germania si cica s-au inchis scoli, gradinite, i-au trimis acasa de la sv, vant rau nu gluma...io zic mai bine sa mai astepte nitel..vb aia, doar nu pleaca masinile

Da-i sa citeasca poate il convingi
Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91248&whichpage=1
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pischi2003 spune:
Salut
Am avut o saptamana cu umblaturaaaaaaa, multa-multa. Da' sper sa se mai linisteasca, curand.
Ce faza azi. Sta fii-mea tolanita in pat, nici treaza, nici adormita si cu un ochi la tv. Tati inchide tv-ul. Se ridica junioarea in fund, cauta din ochi telecomanda, o ia tacticoasa, deschide tv-ul si-i arunca un zambet triumfator lui tati.
Pacat ca nu poti imortaliza toate fazele faine. Misto de vazut copilasii Cristinei la wc, cum urmareste cea mica si cum explica cel mare procesul tehnologic.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Madutza10 spune:
Multumim de incurajari vis-a-vis de pleacarea lu' tati nebunu' :))) ,el pleaca si pace ,iar al meu cumnatel mai nebun ca el ,nu amina plecarea ,a sunat in Germania la niscai prieteni si cica aseara a fost vijelie mare ,azi e mai bine ,deci i-a incurajat 

Cuscra ,nici al meu nu pleaca fara noi nicaieri ,chiar n-am ramas singura o noapte de cind sintem impreuna ,adica 5 ani si ceva dar cu Germania asta mi-a venit cu N argumente ,ca e mai ieftin ,mai bun ,mai ,mai ..,ca vrea Passat 2006 si aci' e scumpicel,am cedat pina la urma ,el ne avind hobby-uri prea multe,vicii ,am zis, hai treaca de data asta !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
crissy77 spune:
Leea, ai PM.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
pisi-si-boscu spune:
Saluti !
TOTAL OFF TOPIC !!!!
Hai sa va scot nitelus din starile astea vantoase ( mama se aude vantul afara mai tare decat motoarele avioanelor astora din spate - in spate e o firma care repara motoare de avion... ).
Zi de lucru lejera.
Vizionat Cv-uri.
Dl Manager Marketing X cu un CV dragalas; la capitolul limbi straine omu' isi da note; ceva de genul pe o scara de la 1 la 5, 1 incepator, 4 avansat, 5 native speaking. Scrie omul acolo franceza nota 3, engleza nota 4+, romana "mother tongue"...
Interviuri.
Aleg Cvul unui alt domn, Cv interesant, trei pagini detaliate; 5 angajatori, 10 ani experienta. Manager marketing la firme cu nume cunoscut, cu rezonanta in domeniile lor de activitate.
Am stat in cumpana daca sa il chem sau nu pentru ca mi se parea un pic supracalificat, in plus aveam dubii referitoare la faptul ca lipseau cu desavarsire perioadele in care a activat la angajatorii respectivi. Ce intuitie am...
Intra, om dragut, prezentabil, poate un pic cam neingrijit desi in Cv scria ca e insurat. Ma rog, nici al meu barbat nu e inca constient de imaginea lui... In primele 10-15 min incearca sa ma convinga motivul pentru care a ales sa faca facultatea de matematica versus faptul ca si acum 14 ani se stia ca in invatamant nu e ca in lumea afacerilor. Il las sa zburde pentru ca e bine ca omu' sa fie relaxat, sa vad cum comunica etc.
Incerc sa il aduc la ale mele. Zic "haideti sa vedem pe unde ati lucrat". "Pai, nu prea e important." Eu in gand: baaaaaaa ddddaaaaaa, e cel mai important.
Ma rog, sa nu va vantur prea tare, ideea e cele 4 joburi de manager marketing, asistent departament marketing, director vanzari si marketing si marketing researcher, nu erau in cartea de munca. "Pai oricum din 200nu stiu cat nu se mai fac carti de munca, asa ca..." zice omu' relaxat.
"Si totusi cat ati lucrat la X S.A.?" Raspuns: " a.... pai acolo ( unde fusese marketing manager ) am lucrat din sept 2004..." Eu exasperata: "Pai si pana CAND ati lucrat acolo?" " Pai nu v-am zis? Pana in sept 2004." "Adica o luna?" "Da".
Bun... cu greu scot de la el perioade de cate o luna max. 2 luni la fiecare angajator ( nu stiu ce a mancat omuletul asta in 10 ani ca mi-a descris doar activitate de 7 luni cu totul... ) Si zic, macar sa nu imi ies din mana, " ce aveati efectiv ca responsabilitati la locul de munca unde ati fost director vanzari si marketing?" Raspunde: "pai aveam raspunderea cresterii vanzarilor" " si ce ati facut in acest sens?" " am distribuit pliante..." Atunci am avut o revelatie, cum ca astazi am muncit prea mult si imi trebuie neaparat o pauza... asa ca am vrut sa fac o gluma: " Dv. personal?" La care omu' exasperat de nestiinta mea ( banuiesc ca aveam deja o figura ciudata...) raspunde candid " Sigur ca da".
Le dedic ziua de azi fetelor care nu mai vor sa stea acasa cu copii si vor sa mearga la munca...
Va pup!
P.S. Deseara ma duc sa imi iubesc nitel barbatul; e curat, e frumos si mai ales e destept !!!