Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

N-avem cuscra pe cine intreba ,pleaca cu al meu cumnat si inca un prieten sa-si ia masini si nu e chip sa-l opresc ,zici ca dispar masinile de pe fata pamintului in citeva zile :(((((((((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Fetele, intrebare intrebatoare pentru mamicile cu doi sau mai multi copii ( aci includ si gravidutzele prezente si viitoare):
-Unde ati culcat copii nou nascuti, in camera cu fratii/surorile mai mari sau:-cu voi in camera pe astia mici mici asu in camera separata????

io ma gandesc sa ii pun in aceeasi camera dar ma gandesc ca se trezesc unul pe altul cand or incepe sa urle!Si sincer nu stiu cum sa fac!

Ile 14 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput

Ce mai stiti de Anda si poet??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:
Originally posted by ilenutza
-Unde ati culcat copii nou nascuti, in camera cu fratii/surorile mai mari sau:-cu voi in camera pe astia mici mici asu in camera separata????

la mine a fost simplu, cum nu am decat o singura camera...
dar pot sa zic ca andrei dormea bustean, si acum, oricat urla sor-sa noaptea el nu se trezeste (si chiar urla!)
au avut mereu patuturi separate, impreuna nu reusesc inca sa doarma pt ca nici unul nu doarme omeneste, se rasucesc prin pat ceva de groaza. probabil trb sa aprlic "prioritatea de drepata" la rasucire cand o sa-i pun pe-amandoi.
aaa, si aveam lampa de veghe, ca sa nu aprind lumina.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra, asa-s barbatii astia cand isi pun ceva in cap...parca nu mai vad altceva. Intra si tu la fetele din Germania pe topic, eventual intreaba cum e acolo vremea. oricum banuiesc ca are roaming, puteti vb la tel. Drum bun si bafta!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Madutza10

N-avem cuscra pe cine intreba ,pleaca cu al meu cumnat si inca un prieten sa-si ia masini si nu e chip sa-l opresc ,zici ca dispar masinile de pe fata pamintului in citeva zile :(((((((((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mada, si eu am trecut prin ce treci tu acum anul trecut in mai cand sotul meu a plecat impreuna cu un prieten in Germania, tot dupa masina ! Azi s-a hotarat a adoua zi a plecat! Simteam ca innebunesc ; Daria avea 4 luni ... eram speriata rau ! Insa, slava Domnului, totul a fost OK si in 4 zile s-a intors teafar si nevatamat cu masina cu tot!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Mamaa ,ce arata astia la Tv ,furtuni mari ,exact in drumu' lu' tati :((( ,l-am stresat cu telefoane azi sa-l fac sa renunte la plecare ,macar pt citeva zile dar nu-i chip ,cred ca-i pun somnifere in mincare diseara ca sa nu se poata trezi:P
Cuscra ,cred ca o sa-mi ia foc telefonu' dupa ce pleaca ,iar factura cind o veni... ,nici nu vreau sa ma gindesc!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Mamaa lipseste omul 2 zile si va faceti de cap, scrieti 14 pagini!!
Raspund si eu din urma :
FELICIA:spalam dintii cu nenedent si ne distreaza tare
CORAP:unde ai facut asig de studii(ing?)?
DORDIA:bravoooo pt:mina, pt dintisori(cica ar fi cei mai durerosi) si pt cuvintele noi
DIENUTA:la fel ma speria si al meu Tudor, cu crize cind plingea.Am auzit(dar n-am gasit sa cumpar) ca luna asta in MAMI scrie ca ar fi spasme , si ca ar fi de la un deficit de Fe(noi luam acu Fe sunt curioasa daca mai face -n-a mai facut de mult)-LEEA si TUDOR facea asa?(multe chestii au in comun copii astia!!)
CRISTINA NEGARA:spal bibe cu detergent lichid si apa fierbinte rau(si pt ca ramine un miros de detergent) le fierb aproape zilnic(desii soacra`mea ma toaca la cap ca se lenevesc anticorpii copilului si "d`aia raceste"
HILDEGARD: si noi vrem acu lunile astea sa proiectam bb2, daca gasesti reteta de fetita sa nu fii egoista sa o pui p`aci poate o mai vrea cineva.. dar nu stiu cum se va intampla asta pt ca seara cad rupta si dispare si chef si.....poezie
MADAU:si Tudor are aceeasi placere :de a scormanii in pamintul ghivecelor de flori, insa al meu ca sa nu dea pe covor baga in guraApropos de schimbarea apartamentului, p`al nostru l-as da de tot si m-as retrage la tara sa ma trezeasca cocosii la 5 dimineata si sa ma duc sa dau la porc de mincare decit sa stau sa traversez prin vapori de benzina si fum , sa n-ai unde sa calci cu piciorul de scuipati, cacati de caini si cutii de tigari, etc.Mas duce invirtindu-ma!!!Iar Tudor daca va vrea sa invete carte=FACULTATE(ceea ce ma indoiesc, dar sper!)va venii la bunici care stau in CAPITALA MAREATA!
De doua nopti se scoala omul(Tudor) pe la 1,30(noaptea).Sta in picioare(nu poate sa mearga prin patut ca e bagat in sac de dormit), se miauna sa-l pun pe jos,scartaie...etc..timp de 2 h!! Iar ziua roade tot ce se poate de prin casa(desii nu se vede nimic suspect la el in gurita)

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Imi cer scuze in primul rind ca nu prea am citi din urma.
Gindacel oops.Nu stiam ca v-ati mutat.Nu eram pe faza.
Vintul si plimbarea.Io m-am timpit de tot si nu-mi vine sa-l scot nici pe soare,darmite pe vint.
Biberoanele io le spal cu fairy iat la una sau 2 sapt le mai fierb.Nu i se pare sa aiba vreun miros ciudat.
Lavi multumesc de rasp ref la vaccinuri.
Madutza mai bine fii optimista.N-are ce sa i se intimple lui tati.
Intrebare 1, de ce oare,dupa 3 zile in care T nu face kk, ii pun supozitor ,in 5 in face,insa foaaarte moale.Nu ar trebui sa fie piatra? Daca e moale de ce nu-l face la timp?
Intrebare 2sau ruga: da-ti citeva repere orare pentru ultimele 2 mese din zi si ce contin.Please.

Fetelor sfaaaat.
Altul in afara de a ma duce la psiholog sau mai rau la psihiatru.Ce maiba sa mai fac ca in ultima vreme ma enervez ingrozitor de rpd si tip prea mult la copilu asta.Apoi plinge saracu si bocesc si eu de mila lui.
Pe de alta parte maaa duc si io azi sa ma vopsesc.Is curioasa ce iese.Mi-am luat loreal "saten profund" cica.De asemenea il tund pe T.

Pitic inca mai face Tudor crize dar sint muult mai slabe decit atunci cind era mic.Dienutza a facut la fel si ea cind era mica,so...Luca are pe cine mosteni.T nu a luat nici un fel de tratament si io zic ca e spre bine.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

madutza asa-i si al meu..incapatanat nevoie mare (taur deh) dar la faza cu plecatul din tara fara mine nu se discuta..asa ca poate sa-si doreasca doar

Insa avem de suportat meciul de fotbal de luni seara...cu o mica tura de "cinste" la rest, team buildingul cu firma de fiecare an, partidele de pescuit...aici nu mai scapa ca acu' suntem mari, putem merge si noi. Plus ca a avut perioade in care pleca de 2-3 ori pe sapt la Constanta, conducea noaptea, of, of.

Io zic sa fii optimista, n-are ce sa se intample, nu-i nebun sa se aventureze daca e vreme rea..eventual raman la un motel pe drum, doar nu s-or baga in mijlocul furtunii

Uite am o prietena al carui sot lucreaza la Volvo, e ditai inginerul si pleaca aproape saptamanal cu masina in Suedia, Finlanda...Asta e, fii optimista si tinem pumnii sa vina cu bine acasa si cu masinutza frumoasa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput