Colectia de toamna-iarna 2005(114)
Raspunsuri - Pagina 23
dienutagraviduta spune:
pai depinde; la cumparare de exemplu eu am negociat comisionul, i-am dat numai 1500; la vanzare am dat enorm, fiindca acolo ne-a obtinut pret mai mare cu 5000e de cat cerusem noi, de fapt, mai mult, fiindca cerusem 68 negociabil.
dar cred ca 3% se practica in general.
madau spune:
Lavi trebuie sa ai apart precontractat, numai ca din martie o sa scoata obligativitatea avansului. Marius face la Finansbank toate actele prgatitoare...se aproba creditul..si luam banii cand facem precontractul. El o stie pe directoare si ii accepta asa, mai ales ca se incadreaza la salariu, ei renunta la avans...asa ca e mai usurel. Dar inca e totul la inceput, iti mai zic ce si cum avanseaza treaba.
Ratele vor fi undeva la 10 mil probabil, asta inseamna cam 300 euro, adica putem inchiria aici cu atat. Mai ales ca ii las si o parte din mobila, ca e facuta pe comanda si n-o scot...e facut nou nout..om vedea
Astea-s aspiratii, sa dea D-zeu sa si iasa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Hilde, exact asa face si Daria !! Nimic nu-i scapa !
Roxi, ce mai face Alexia ? Sunteti mai bine?
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
lavi02 spune:
dienuta thanks!
madau dar eu nu pricep cum aproba creditul fara sa stie pe ce. Ca noua ca sa ne aprobe creditul a trebuit sa avem dosarul cu raportul de evaluare asupra apartamentului, etc, etc.
Rata nu va iese mare, chiar ca e acoperibila din chirie.
Succes! Sa va iasa!
La noi vor mai dura cativa ani: ar fi cazul sa-l achitam pe asta intai, plus sa avem niste bani stransi totusi. Dar nu-i problema, deocamdata incapem toti 4 in asta de 3. Ne mai gandim.
fee spune:
daniel este bine , de aseara nu a mai facut kka apos , eu zic ca este de la mierea pe care i-am dat-o ieri dimineata ( pentru prima data).i-am dat aseara niste saruri de hidratare .
mersi pentru raspunsuri.
alina, si aici au fost niste vanturi de te luau pe sus , azi este mai bine ( noi suntem obisnuiti ca le avem mai mereu ).
pupici
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
corap spune:
meems, multa sanatate riannei.
simona, felicitari, cred ca ai scapat de-un stres! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de patricia!
lavi, io toata viata mi-am dorit paturi suprapuse! si n-am avut parte, io cu sor-mea avea paturi gen de-asta de-ai facut tu la fete, dar nu le strangeam niciodata pentru ca aveam o camera ff mare (30 mp). le fac oricum un sistem de siguranta anti bebei cataratori. iar gabi e un bun supraveghetor - el uita doar sa dea de mancare, in schimb e cu ochiu tot timpul pe copil
ioana, pai si la noi renovarea apartamentului a costat cam dublu fata de ce am estimat (si ca bani, si ca timp, ca ne-au fugit muncitorii). asa ca... succes!
tania, aoileu... si io care ziceam ca un bon e mai bun ca o ebona... - bleah, sunt la fel! pupa stefanutu pe cucui. io l-am mutat pe andrei pe pozitia cea mai de jos a scaunului de masa, pe care oricum il calareste de-a-n-picioarelea, niciodata nu sta in el la masa....
dordia, nici andrei nu mai mananca fructe de vreo 2 saptamani. adica bea suc de porto si mananca, mai nou, kiwi. in rest - nimic. (a... ii mai dau uneori caise de la borcanel - ca alea sunt iubirea vietii lui). nu cred ca are nimic, ca-si ia vitaminele din legume... probabil asa au ei toane
mada, da-te cu cremuri pe gat. mi s-a intampalt si mie si a trecut cu masaj. mult masaj.
ile, am uitat sa te felicit pt. samburelu mic.
adik am vrut sa scriu de multe ori da' am uitat...
gata! s-a trezit puiu mic. tre sa inchid! ca am de joaca acum si fugareli cu mingea 
pup mamicile, bebeii si intru diseara sa mai vad ce-ati zis
tre sa 
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
dienutagraviduta spune:
apropo de vant, tocmai il sunam pe dan la servici sa-i spun ca e la noi un vant acum de zgaltaie jaluzelele; noi avem din alea exterioare de pvc, rulouri, la dormitoare. l-am culcat pe lacarin si de obicei ii trag jaluzeaua mai in jos, ca nu prea ii vine sa se culce cu ditai soarele imbietor la geam, iar acum a trebuit sa o trag de tot, sa se imbine elementele alea unul intr-altul si sa nu mai zangane.
bine ca n-am iesit afara, ca de-abea ne captuseam cu vreo raceala.
faza zilei, citire de la tati : "nu iesiti afara, ca e un vant de matura toti microbii si virusii si ii baga direct in nasul lui ala mic !"
felicia74 spune:
Apropo de furtuna, ce-o fi facut ieri Noki? Ca nu cred ca s-a intors acasa...
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Am si io un of ,pleaca tati in noaptea asta in Germania ,cu masina si mi-e tare frica pe vremea asta ,o fi asa rau oare ??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Cuscra astia au zis ca e furtuna peste tot, dar pe sosea e altceva. Numai sa nu fie zapada ceva..n-aveti pe cine intreba cum e vremea pe unde merge el?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2