Colectia de toamna-iarna 2005(114)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

La noi usa de la dormitor, baie si bucatarie sunt inchise. Ca ltfel e prapad...intra in dulapuri, deschide tot ce apuca, trage....ce mai, curios din cale afara.
Daca merg in baie, hop si el....de cate ori mi-a aruncat hartia ig. in wc..... Sau ia mopul si incepe sa-l traga pe jos. Odata si-a bagat capul in masina de spalat automata sa vada ce e acolo . in wc si-a spalat manutele...asta asa in fractiuni de secunda.
In bucatarie daca intru hop si el normal...vrea tot ce e pe masa, vrea din sertaR paletele de silicon ca ii plac deoarece le poate roade.
A....sa nu uit imi da si robinetele de la caldura la maxim(ii place ca poate sugi de ele).
Tv. nostru din sufragerie deja e asa de in spate...ca o sa cada. De ce? merge si-l stinge de la butonul mare. Vai, eu disper. acum parca s-a mai potolit!
Trage cablurie prinse pe marginea usii(cabluri de tv, internet)
ASTA E FIU'MIU

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu cum intru in baie am reflexul sa inchid iute capacul la WC. Din fericire e din MDF asa ca e prea greu pt ea, nu-l poate ridica.
raftul cu chimicale l-am desfiintat, am mutat totul in 2 dulapioare suspendate.

Tot din fericire - casa noastra e deja facuta mai anti-baby-scormonitor, de la Silvia.
Misto cu dulapurile ca au manerele sus si nu le poate deschide singura. Dar daca le prinde deschise - scoate afara si scoate, si scoate...

In schimb e tragedie cu pantofii - ia pantofi din hol si ii cara in camere, pe covor, sau incearca sa se incalte cu ei. Prefera cizmele Silviei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut fetelor !!!

noi suntem bine, pe ziua de azi nu iesim, ca de la mine din bucatarie se vede lacul morii si sunt niste vaaaaluri babane rau, ceea ce inseamna mega-vant.
apropo de discutia despre apartamente : mai fetelor, nu stiu voi despre ce vorbiti acolo, dar preturile astea pe care le pomeniti nu sunt nici-cum medii, sunt mari si foarte mari. sau vorbiti de ultracentral, sau de apartamente noi, adica in imobile construite acum.
noi am vandut 2 camere si am cumparat 3 acum 2 luni, in crangasi, stradal, langa piata, cu vedere la lacul morii, cum spuneam, si la parc; e o zona rezidentiala, cu care m-am obisnuit, si am tot ce-mi trebuie. noi l-am gasit pe asta amenajat, si a fost pe gustul nostru, asa ca am zis merci si i-am tras o lavabila in culorile in care am avut noi chef, si cu care se potrivea mobila noastra, si gata !!! stam bine-mersi, e spatiu destul, ale lucu camera lui, 2 bai mari, toate bune si frumoase.
ca sa nu mai spun ca nu ma imaginam sa fac credit pe 20 de ani :( am pus noi diferanta, am renuntat la o masina, si am mai luat de la mama cu imprumut niste bani.

dar ma rog, asa am facut noi. fiecare cum ii e mai bine.:)

Mergi la inceput

mda, si luca e scotocitor nevoie mare; alta solutie n-am gasit momentan decat sa lipim toate usile din raza lui de actiune cu scoci de hartie. care trebuie bine netezit la capete fiindca il racaie cu unghiutele pana il poate dezlipi.

Mergi la inceput

Dienuta, in ultimele 2 luni au mai crescut preturile la apartamente

La voi care a fost diferenta de pret intre 2 si 3? (Daca nu vrei sa zici inteleg si nu ma supar).

Ati avut noroc ca ati facut toata tarasenia fara credit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dienuta la atat se ridica un apart de 4 camere la Titan (sau ma rog..in zona, vezi Dristor, campia Libertatii, etc)..100.000 euro. Cel putin asa am vazut noi. Acum..oricum agentiile isi pun si ele la greu, o sa asteptam probabil sa gasim un particular direct. Nu ne grabim asa tare, ca slava Domnului nu ne da nimeni afara..

N-avem alta varianta decat creditul...si inchirierea celuilalt...in asa fel acoperim sigur si ratele..si in caz de ceva..macar avem ce vinde

Capitolul SIGURANTA ptr bb..eu am facut investitie puternica in opritoare, sisteme de blocare ptr usi si sertare, asa ca nu mai are ce desface. Mai putin la pantofi, unde n-am pus sistem ca se enerveaza taticul nostru sa-l desfaca zilnic, asa ca mai prinde niste pantofi, ii duce in toata casa, mai uit eu apa in galeata dupa ce spal pe jos si isi baga rapid manutele in ea, sau isi spala cizmele, dero si alte chimicale l-am bagat in camara...iar in rest o las sa traga de toate ca nu e pericol.

Aaaa, si mai are placerea de a scormoni in pamantul de la flori, da' frumos, nu-l da pe jos.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

inseaman ca a mea e repativ linistita. la baie n-are in ce umbla, totul e "suspendat", decat cosu de rufe, da' a vazut ca nu-i nimic interesant. la wc nu se duce dacat cu fra-su, si-l studiaza f f atent cand face pipi; el, copil dragut, ii si explica, nu e voie cu mana, acolo "pipi". (sper sa apuc sa fac si film, ca merita, e de oscar!)
in bucatarie, s-a prins cu aragazu, nu pune mana decat sa-mi aprinda becul din cuptor. la masina de spalat inca nu umbla, ca nu stie s-o deschida (dar ii arata andrei, nu-mi fac griji). la vase, am noroc, ca vrea numai teancul ei de castronase de plastic.
firele si cablurile sunt dupa mobila, nimic pe-afara, dulapurile periculoase is pereche si legate. doar la raftul ei poate umbla, si zilnic face "ordine". isi pune cate-un pantalon de gat, o bluza in cap, si se duce la usa si incepe sa-mi faca PA.
acces nelimitat are la cele 3 cutii cu jucarii, pe care le intinde prin toata casa. si normal, se catara pe unde apuca. mai nou ia olitza lui andrei si o pune sa se suie acolo unde nu reuseste singura.
iesi s-a suit pe un scaun mare... nu pricepeam cum, pana am vazut olitza langa, si parca nu eu o pusesem acolo.
in rest, imi arata cu degetul ce vrea, inca nu cere, cuvinte... mama, tata, dei...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

madau dar ratele vi le acoperiti banuiesc, partial din chirie, nu total, ca la 100k ai ce rate sa platesti...
Eu o chestie nu inteleg: cum faceti voi actele pt credit inainte sa aveti apartamentul precontractat? Nu va trebuie precontract la apartament pt creditul ipotecar? Nou asa ne-a trebuit cand l-am luat pe asta.

Mergi la inceput

lavi, la noi totul a fost o intamplare norocoasa.
am dat anunt de 68000 euro ca vindem si a venit 1 singur agent imobiliar care ne-a zis ca are clienta o moldoveanca care nu stie care sunt preturile, are banii jos, tot ce vrea e ca apartamentul sa fie amenajat si sa se mai negocieze la pret. asa ca i l-a prezentat la 75000e; bine, zic , nu-i problema. ei si vine tipa, zice ca ii place apartamentul vrea sa-l ia, numai ca ne ofera 73000e. haha ! zic bine. asa ca am avut noroc cu tipa asta care nu stia pe ce lume traieste, si a mai dat si peste un agent imobiliar care si-a batut joc de ea.
deci l-am vandut din start la pret de 3 camere; se gaseau 3 camere aici in crangasi si la 70.000e de aia nu ne-a cautat nimeni altcineva pentru anuntul dat cu 68.000, decat astia care l-au si luat. ai dreptate insa ca au crescut preturile , fiindca acum vreo luna incepusera sa ma caute in prostie toate agentiile imobiliare dupa anuntul la pretul asta, ma intrebau daca cumva il mai am, dar fiindca pretul li se parea bun, nu fiindca trecuse mult timp de atunci ... :)
iar pe asta am dat 76.000, tot negociat, de la 80.000; l-am convins pe proprietar ca noi avem banii cash, ocazie rara, majoritatea vin cu credit, iar el avea modificari si nu-l putea da la cineva cu credit; abea apoi am vazut ca saracu avea cadastrul facut pe modificari , deci putea sa-l vanda si unora cu credit :))... asta e, teapa lui.
dar am platit comisioane de ne-am spart, vreo 4500 de euro; asta e treaba, nu am gasit la proprietar, si nici n-am putut sa sarim peste agentii.

Mergi la inceput

dienuta thanks Comisioanele la agentii cat sunt, tot 3% de la vanzator si 3% la cumparator?

Mergi la inceput