Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 29
locca spune:
Alina, am vazut si eu acum poza. Super, e o scumpica Anya. Si tot seamana cu ta'su ![]()
Jadi, asa si la noi, dar pana la urma a reusit sa gaseasca la mana una, cica la pumn nu avea nici o sansa.
Olguto, mi-ai facut o pofta cu visinata aia ... noroc ca am niste afinata. Chiar m-am tacanit de beau un paharel de afinata inainte de 12 ziua 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
natydea spune:
In primul rand va multumesc din suflet pentru galerie si pentru incurajari m-au ajutat din plin. Sunteti niste prietene adevarate.
Am nascut pe data de 16.01 la ora 17.55 un baietel de 2.950 g si 49 cm. A luat nota 9 deoarece mi-au facut o injectie inainte nastere si se pare ca l-a afectat putin in primele ore. Acum suntem bine. Am venit ieri acasa, sanatosi si fericiti. Lapte avem din plin si el e un mancacios si jumatate (fata de fratele sau) de asta il doare si burtica. O sa incerc sa pun si o poza cu el. PArca sunt soarele si luna. Darius e blond cu ochii albastri si asta: Denis Cristian e brunet cu tenul masliniu si ochii caprui. Dar e al meu ca l-am vazut cand iesea. DArius deja incearca sa ma ajute cand il fac sa ragaie sa-l bata si el.
Nu pot sta prea mult acum la calculator deoarece nu pot sta in fund mult dar cat de repede revin.
Tonia felicitari si tie pentru Stefan refacere rapida si laptic.
Dea, Darius si Denis
locca spune:
Mi-a facut si mie Matei o data treaba aia maro pe parchet. De pipi nu mai zic, n-am degete la maini de cate ori a facut pe jos. Cum ii scot scutecul cum o zbugheste si tine-te dupa el.
Dea, ce bine ca ne-ai scris. Felicitari inca o data! Sa ne zici cum e cu 2 baieti, chiar daca-s soarele si luna.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
Tonnia, ce mult ma bucur ca sunteti bine! Sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el si de fratiorul mai mare.
Deea, ce frumos ca ai un bebelus mancacios si sanatos. Refacere rapida si mult laptic.
Va multumesc pentru complimente. Da, Ruxi, Anya seamana cu ta-su bucatica rupta. Si sincer as vrea ca si bebelusul sa semene tot cu el.Se pare ca are mai mult succes asa ![]()
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
jadi spune:
Ma bucur ca ne scrii Deea refacere usoara si bb cuminte.
Alina da acum daca o semana fitu cu tine ce are? Ca nu esti muma padurii asa cum te crezi ![]()
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
locca spune:
Ba io zic ca ar avea cel putin la fel de mare succes si daca ar semana cu tine, Alina.
Mie mi-e inca neclar cu cine seamana Matei. Am mai pus niste poze mai recente cu Mateiul, daca aveti timp si chef.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
Felicitari, Tonnia! sa va bucurati din plin de cei doi pitici! Felicitari si Nantydeea, bun venit acasa si bravo micului Darius ca te ajuta!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
WOW, CE VESTE BUNA!!!
Inseamna ca ne va merge bine in week-end!![]()
Tonnia, felicitari!!!
Ai 2 baieti, esti tare! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si cuminti!
De-abia astept sa te-ntorci din spital si sa ne scrii!
Kid, la chestia cu vorbitul Ana sta bine, vorbeste intr-una. In schimb avem de perfectionat mersul, inca nu merge singurica, e gata gata zic eu; doar ca eu zic de vreo saptamana si ea nimic; daca nu se prinde de un deget de-al meu nu o ia la galop. Cu vorba spune frecvent: mama, tata, bebe, bau, papa, apa, ham, mau (de la pisica), tic-tac, haide, pain (la paine), spune cum o cheama: Ana si spune cati ani are: unu; la ani de obicei arata cu un degetel - unu - mai rar cand vorbeste. Si mai spune si altele dar mai rar cum ar fi Miaela sau Gabi. Te-am aranjat, asa-i?
Nu te stresa. Eu cred ca atunci cand Ana va merge va incepe si Alex sa vorbeasca, adica in scurt timp!![]()

Ruxi, bine c-ati scapat de vampiri!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Mai fetelor, afinata, visinata, nu-i rau pentru ora 12 ziua!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI