Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Dea, ne pare bine ca ne-ai scris. Sanatate multa si te asteptam cat de curand cu vesti noi.Miflore, dar vorbareata fetita mai ai mai Trimite-o si la Teo , poate ii spune secretul, ca ea vb de nu o intelege nimeni la vorbareata!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina, ! Asa-i, seamana cu ma-sa. Cu ce tren s-o trimit spre tine?
Deea, ce ma bucur ca ne-ai scris! Chestia cu soarele si luna e mortala; si la noi in familie avem asa ceva: cei 2 baieti ai lui sor-mea, unul roscat blonziu cu ochi caprui deschis si unul brunet brunet cu ochii negri.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am vazut doar cu coada ochiului un mesaj in care se anunta ca a nascut Tonnia .

Felicitari mamico , sa ai un flacau sanatos si cuminte ! Asteptam vesti de la voi !

Am o intrebare la fetele care au facut vreodata reteta Nataliei de Brownies , blatul trebuie sa iasa tare sau molcut , ca al meu e cam tare .Trebuie insiropat sau se mai moaie de la crema ? Poate e cineva pe faza si ma lumineaza pina fac eu crema .Heeeelp !

GABI21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello,hello si in primul rind milioane de felicitari Tonnia pentru baietel, sa iti traiasca Stefan-ul alaturi de fratiorul lui, Dinu si sa va aduca numai bucurii!.

Apoi felicitari si Alinei (Anya20) pentru splendoarea de fetita ce am admirat-o pe homepage DC!
de la Alberto pentru Anya Ioana!

Fetelor ieri aici a fost o furtuna de neimaginat aproape dar am rezistat eroic si, tipic pentru Olanda, dupa dezastrul meteorologic de ieri azi e soare de zici ca e o zi de primavara! De altfel in gradinita din fata casei au aparut primii ghiocei pe care ii daruim tuturor mamicilor din piticodrom cu mare drag dar din pacate numai virtual!

Sa aveti o zi buna in continuare si salutari,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Gabi,nu stiu ce intelegi tu prin tare.Mie mi-a iesit blatul nici tare,nici moale.Io zic ca-i bun oricum,fa tu crema ca o sa fie cine s-o manance.Parerea mea e ca sa nu-l insiropezi.Spor la treaba si pofta mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

pauza ca schimb capitolul!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta aici .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput