Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 28
jadi spune:
Felicitari Antonia si Stefan sa cresteti mari si sanatosi!
Mi se face pielea gaina cand ma gandesc la nastere nush de ce!
Anto cum ai luat copilul de la gradi ca am vazut aseara ce vijelie a fost in toata Europa si m-am gandit la tine, de ce ziceai aseara!
Copilul meu zis Buitz, a facut de dimineata la oala si dupa un carnat s-a ridicat brusc si a refuzat oala si nici nu l-am prins sa il spal si sa ii pun pampers drept urmare s-a asezat intr-un colt si a continuat procesul inclusiv un pp. Cum s-ar zice s-a kkt in munca mea, de dimineata stergeam rahat si pipi de pe covor. Poate am o zi norocoasa azi.
Aseara am aflat ca nepotul nostru de 1 an si juma, e internat in spital cu otita. M-am speriat ca e contagioasa boala, ca duminica au fost in vizita la noi (btw Anya, te-am sunat pe tilifon, bine ca nu ai raspuns) si m-am lamurit, contagios e oreionul nu otita. oricum se pare ca nu e forma usoara, asteptam sa vedem daca ajunge la punctie. Imi pare nespus de rau de cele intamplate dar tot nu pot sa fiu rea sa declar ca ccc cumnatica e tare a naibii, inainte sa ne viziteze ne intreaba daca e vreunul racit sau alta boala ca ea nu vine cu copilul in asemenea cazuri. Oricum tot din cauza ei, nu mai credem cate boli face copilul respectiv, nu de alta de la saptamana la alta e bolnav de altceva si merge la inspe doctori si in loc sa urmeze un sfat, le combina ea cum vrea.In plus, copilul e un pic violent, ii trage invariabil lui Vladutz cate o jucarie in cap, care e mai grea si mai voluminoasa de altfel, iar maica-sa nici macar nu se agita sa il certe... mi-am zis si eu oful
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
alexuta2005 spune:
Kid si eu patesc la fel cu Alexia.Fac eforturi sa inteleg ce zice dar sincer nu reusesc.In afara de tati, tata, hai, haide, uite si uita-te nu inteleg nimic.
Nu poate sa zica pe "m" si in loc de ham ea zice ha.
olguta12 spune:
Alexuta...sincer...nu-sh ce se intampla![]()
Asta seara am stat cocotzata pe calculator 3 ore, si am incercat sa deschid si pozele cu voi, de pe Piticodrom, si cu cele de la concursul de poze 2006. Si nu mi se deschid deloc.
Mai aveam putin si ma aruncam pe geam cu calculator cu tot, in bratze. Am sa incerc sa le dau de cap. Daca nu...in cel mai rau caz, dau EU cu capul
Oricum...ce-i mai grav..e ca incep sa va simt lipsa...cand nu "vorbesc" cu voi e jale. Chiar ca creeaza dependentza site-ul asta

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
alexuta2005 spune:
Olguta 
Si mie mi se intampla uneori.
Sa sti ca e reala treaba asta cu dependenta.Uita-te la mine, sunt in pijama, imi beau cafeaua cu voi, la ora asta.
Noroc ca e maica-mea la mine si se ocupa de alte treburi si mai pot vorbi cu voi.
olguta12 spune:
Alexuta,
Eu sint in aceeasi camesha de noapte de azi dimineatza. Cred ca pina la urma ii dau foc
. E aproape 4 dimineatza, si stau calare pe pc, sa vaz cine a mai nascut, cui i-a mai iesit un dinte, si cine a mai facut LINGA olitza ( Jadi...tot respectul pt tine
..ca eu fugeam de-acasa de-mi facea Galsuhca una ca asta
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
locca spune:
Wow! Antonia, felicitari!!!

Sa-ti traiasca Stefanul, sa manance bine si sa fie sanatos tun! Si tu sa ai laptic si sa fie mult mai usor decat data trecuta!
Acum am venit de la analize. Am asteptat mai mult de o ora sa binevoiasca Matei sa produca un pipi. La sange a fost foarte cumintel, doar ca are niste vene foarte greu detectabile, daca intelegeti prin ce am trecut. In fine, a vrut s-o plesneasca pe asistenta, dar pana la urma a fost ok, a uitat in sub 1 minut toata tarasenia.
Mai naspa mi s-a parut sa-l tin nemancat pana la recoltare.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Olgutza ce mai respect pe capul meu, sa fiu si gravida si sa imi si miroase de inspe mii de ori mai tare... ti-am trimis un mesaj pe mess nu stiu daca l-ai primit.
Ruxandra stiu prin ce ai trecut, si noi am patit la fel, i-a intepat vena de inspe ori si nu curgea, pana la urma i-a gasit una pe mana (a se citi pumn) care sa curga... cred ca puteai sa ii dai sa si manance, e prea mic totusi.
sa treaca!
Ma cheama sefu la el in birou, o fi de naspa?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
norina spune:
Felicitari TONIA!
Sanatate multa si refacere rapida!
Ancadam, Nanadana
de la Teo SaraAnya, e mortala pustoaica !
- ai cu ce te mandri
Olguta , ia mai toarn'-un paharel, sa ne mai trezim nitel ...
- baga si la noi o pishinata, ca prea ne-ai facut pofta
Teodora Sara (norina)poze
Hildegard spune:
locca, bine ca ati scapat de ac. O sa fie bine analizele, ai sa vezi
!
Si eu am zis sa merg sa-i fac la steff hemograma (se ia sange din deget) si se vede cat e de anemic.Daca vreti calcmie, fier etc trebe recoltat din vena. E greu la pitici sa-i intepi in vena.
de-ale gurii