Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Gata, am pus poze noi de luna trecuta, deci nu prea sunt noi Va pup ca ma car si eu la invatat aaa, uitam sa dau linkul pt poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/narcy76/album?.dir=3b12re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/narcy76/my_photosTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Si eu am ratat nasterea,ceea ce nu ma opreste sa-i spun bun venit pe lume Irinei si parintilor felicitari(chit ca n-or ceti ei in veci pe aici).

Adriana,felicitari pt bb2,sarcina usoara.

Vera,Norina,Kristinuta(desi tu n-ai zis ca inveti,doar ca te stresezi)spor la invatat.

Norina,ti-am admirat puiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

NORINA : toate pozele sunt frumoase, insa cea din masina este suuuuper, zici ca este fotomodel .
Spor la invatat !

Vai de la un timp am o pofta de mancare!!!! ce ma fac ???? Daca o mai tin asa ,o sa ajung .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diana, multumesc.
si pt "spor la invatat" (adevar am grait, ca doar ma stresez un pic, nu invat deloc).

da, radu a fost racit destul de rau, clar il doare in gat, are o voce dogita de ti-e mila de el, ieri cel putin a fost apogeul: respira f greu, se ineca, tusea, haraia la fiecare respiratie. cu toate astea febra nu a facut, a mancat normal, s-a jucat frumos.

dr alina, draguta ca de obicei, m-a ajutat f mult .

apelasem la doctorul-minune stanciu si m-am lecuit. asa cum m-am lecuit si de dr-minune tutunaru. sa ma scuze adeptele, dar mi s-a cam luat de personaje super cunoscute si super laudate... in fine, nu mai comentez. e parerea mea si gata.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

cge, unde sunt locurile astea de joaca pt copii?

mey, sa nu va mai aud cu copii care vi se par slabuti la 11.5 kg! al meu are 9 kg sau cam asa ceva, dar chiar nu-mi fac griji!

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

hai ca ma retrag spre marele pat. sunt multumita ca am reusit sa recuperez ce-ati mai scris .

ne mai auzim. sanatate multa la piticoti raciti, maselati, enterocolati si mamici racite, cu infectii urinare etc etc . hai ca pt mine ora 22 e inaintata rau si vad c-o dau in diverse.

bianca, nu m-ai vazut c-am intarziat si azi la serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Norinaam vazut pozele.Teodora e o dulceata de fetita.
Anirim si eu mananc non stop de cand a venit maica-mea in tara.Mai sta 2 sapt. cred ca ma fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kristinutza sanatate multa lui Radu mami! Un de la Alexia sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

he he Kristinutza... De frica ca te parasc ai inceput sa recunosti!!!azi ne-am trezit pe la 8...doar nu ai intarziat asa de mult...

sanatate lui Radu, si Milan e racit, si a inceput sa cam haraie in gat...atacul mucilora fost doar o batalie, sa vedem ce urmeaza!

mai, rasucuti cutitul in rana cu discutiile despre bone, bunici crese, gradinite si servicii, tocmai acum cand sunt intr-un proces de "decision making"...pai am fost in seara asta la intreviu...cred ca ii pun sa ma plateasca oricum, ca ma duc pe la ei cam zilnic...si am ramas cu un gust cam amarui. Acum doi trei ani m-as fi dus a doua zi pt postul asta...acum insa mi se pare ca eforturile noastre ar fi prea mari, comapariv cu beneficiile. Si cand ma uit la Milan, asa mic si plopist cum e el, parca zic sa mai astept...

Despre LO, ,noi cred ca o sa ne incriem pentru mai la vara, daca nu ma apuca nebuneala intre timp....mai e Wonderland care primeste copii asa mici...dar nu stiu daca mi-ar mai ramane bani de benzina sau metrou pana la servici. e cam scumputza...

noapte buna

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Pfiu,mai fetelor,dar mult mai scrieti,cum sa mai tin pasul cu voi,tot citesc si cand am si eu ceva de spus treceti la alt subiect.
Gradinite,crese si alte institutii,sunte perfect de acord cu ele,dar asa cum zicea si Hilde,la noi ,pt cresa trbuie sa stie piciul sa pape singur cu lingurita, sa faca la olita,si sa scoata cateva propozitii,sa te poti intelege cu el.Crese particulare...la noi ...no way,de unde ca doar e orasul mic,avem o gradi particulara ,dar acolo ia copiii marisori care vor sa invete engleza de mici,astia mici nu au nici o sansa.Sunt de parere insa ca daca grupele sunt gandite astfel incat educatoarea sa faca fata,adica vreo 5 pusti , gradinita sau cresa este locul ideal pt copil.Un copil are nevoie de atentie dar trebuie sa stie sa astepte ,sa imparta, sa respecte,iar daca e singur si i se acorda toata atentia lui,atunci devine prea alintat.Cred eu, nu stiu, eu sunt un pic mai dura din punctul asta de vedere.Pe mine ma enerveaza Iaris cand mergem intre copii nu-i baga in seama,iar daca vrea ceva maraie si cere ajutor de la mine si considera ca i se cuvine totul.E f incapatanat si se baga sub pielea adultilor,ca stie ca asa poate obtine ce vrea de la acestia.
In alta ordine de idei, Oluta,l-am recunoscut pe monsieur din prima, dar mai scrie-ne ca mi-esti draga de mor, stil inconfundabil,daca as gasi un articol scris in alta parte de tine,l-as recunoaste fara doar si poate.
Vero,mama Iuliei, bafta la examene,la fel si Kristinutei.
Pupici catalinei si refacere rapida.
Andrei de Mary, pupici si sa scapi repede de diaree.,si sanatate mamicii.
Ioana,imi place cum gandesti,cred ca asa ar trebui sa negociem si noi,cele care mai asteptam un pic bb2.
Irina, cum e la Frantia?Mai stai?
Norina, e superba printesa.
Anirim,ar trebui sa te invrednicesti sa pui mai multe poze cu frumuselul tau.
Despre noi,nu prea multe decat ca si noi suntem printre slabuti si printre pitici, aproape 11kg imbracat si vreo 75 cm,dar la un an si-a triplat greutatea de la nastere,de atunci a mai luat,a scazut cu racelile lui dese,iar a luat,in principiu e ok,cred.Saptamana viitoare facem si analizele,sa vedem daca s-au indreptat valorile dezastruase din decembrie.Sper sa fie bine,el e ok acum,mananca.In schimb e rau de ma nenoroceste,face numai prostii.Asa fac si ai vostri, si daca da,cum va descurcati cu treaba prin casa,ca eu parca nu fac nimik toata ziua si toata ziua fac.
Va pupesc si ne mai auzim.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput