Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salutare mamicilor!
Uite ca mai fac si eu o incercare, desi am senzatia ca si de data asta postarea mea o sa treaca nevazuta...Dar deh, ce sa-i faci...Fusul orar zic unii!

Am vazut ca spunea Kid ca si puiul ei cintareste tot 9.600, ca si Monicutza! Asa ca m-am mai linistit oarecum...Ma intreb unde se duce toata mincarea pe care o bobineaza asa frumos?

Pe lista noutatilor la noi ar fi ca nu avem decit 5 dinti si pe sub gingii se vad 2 canini care stau gata sa iasa de vreo luna. De tuns am mers si ne-am tuns la frizer, ca dupa ce a tuns-o mami arata ca un calugar franciscan. Acum tot sunt in tratative cu tati sa mergem sa ii punem cercei ca toata lumea ne intreba cum il cheama pe baietelul cel dragalas. Numai ca pe tati nu prea il lasa inima sa "faca rau puiului" asa ca probabil ca o sa trebuiasca sa merg eu cu ea si el sa gaseasca situatia rezolvata cind vine acasa.

In incheiere vreau sa ii spun Olgutzei ca am citit si eu povestea cea minunata scrisa de ea si am sa va rog sa va faceti mila si sa imi spuneti si mie cine e metaforelul! Ca pe aici nu am parte decit de Brangelina si de Britney cea fara de desuuri.

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Deci a nascut Hormonica... Toate cele bune le doresc! Astept sa apara pe net .

Sanatate multa copilasi bolnaviri , dar si mamicilor !

Trebuie sa va spun ca Vlad imi da in fiecare seara pupici zgomotosi pe microfonul de la casti! Tati a zis ca-l baleste sistematic... sper sa mai functioneze pana ajung eu acasa .

Si mai trebuie sa remarc ce cuminti sunt frate copii astia francezi. Sambata erau pline magazinele de familii cu copii (vorbesc de aia de peste 1 an) in carucior, care stateau acolo si nu ziceau nici pas. 70% din ei cu degetul in gura , doar cativa am vazut cu suzete. Al meu n-ar fi stat nici 30 min locului. Eu deja nici nu-mi mai aduc aminte cand am iesit ultima data cu bb in carucior. Sa mai zic si ca ma lua cu friguri cand ii vedeam asa de subtire imbracati ? M-am lamurit, degeaba incerc eu sa ma dau moderna... la capitolul imbracat copilul sunt o baba veritabila .

Si in plus am ajuns la concluzia ca al meu copil e grasut . La craciun avea 12.7 kg imbracat in pijama si cu pampers.

Marinela mai am de stat 9 zile ! In rest e totul bine, mersi de intrebare!

Si acum ma retrag sa ma uit la in film american in franceza

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bravos Deea!!! Sa-ti traiasca feciorii, sa se faca mari si voinici si tu sa ne spui cum il cheama pe fratele lui Darius! Ca suntem si noi curioase!
Felicitari AdrianaOlimpia pentru bebe2!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Jadi, ai grija de tine, nu e cazul sa fortezi, mai bine perdeleste!
Karmenutza, cum e Catalina? I-a trecut? Sanatate multa multa!!!
Mary si Maddy, deci infectie urinara in grup... nasol; sanatate, sa va treaca repede! Nici eu nu prea beau lichide...hmmm
Olguta din Medeleni, ce faci?
Anya, dupa cum vezi, tot pe inserat am aparut, la drum de seara!
Vorbiti de LO, ce ma enervati, pai eu cu ce sa ajung acolo? Sa scol copilul la 5 dimineatza? Eu ce variante am prin Meletauri sau Dr. Taberei, imi vinde cineva vreun pont?
Ioana, da, da, da, eu vreau sa povestesti despre diverse din carte. Cum se cheama cartea? Ma gandesc c-as citi si eu cate ceva, eu n-am citit inca nimic despre psihologia copilului. Mai degraba as dormi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Anca, ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine. La noi se obisnuieste sa se puna cercelusi inca din maternitate. Dar nu e tarziu nici acum si nu e o chestie f complicata. Doare un pic, d-ra o sa verse cateva lacrimi, dar este comparabila cu suferinta de la intepatura unui vaccin. Gandeste-te cat sufera un copilas de exemplu cand i se ia sange din vena pentru analize. Convinge-l pe tati si...succes!

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Kid, ca tot ai deschis subiectul si demult nu-l mai dezbatusem; Ana are acum aprox. 10kg, v-am luat! E-adevarat, 10kg cu indulgenta... de masurat n-am masurat-o demult, banuiesc un 80-82 de cm. Chiar o s-o masor zilele-astea. Si mie mi se pare mica fata de ceilalti copii, de unde e si chelioasa ca un bebelus. Oare de ce nu-i creste parul? Ma refer la ceva mai ca lumea, ca asa i-au crescut si ei 5 fire.
Toniaaaaa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Alina stiu ca nu e foarte complicat procesul, ca i-am pus si Andreei cind avea 1 an si 1 luna (cadou de ziua ei), dar ma gindesc ca tati a ramas traumatizat de atunci ca el a fost cel care a trebuit sa o tina pe Andreea . Aici au un fel de capsator in care baga cerceii si gaura se face cu acesti cercei speciali. Au capsat, au facut gaura si cerceii au si ramas montati frumos la ureche. Si cind imi amintesc cit am umblat sa gasesc niste cercei frumosi pentru Andreea, ca toti erau prea mari pentru urechile cele delicate. Iar cind am gasit perechea ideala si m-am dus cu ea la facut gauri imi spune duduia: "mergeti si alegeti o pereche din raftul de acolo" :0).

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Chiar, ca tot am in creier subiectul asta, mai sunt copii cu parul asa de rar ca al Anei? Si crescut putin? Nu stiu ce sa zic, eu am parul destul de des iar taica-su chiar foarte des. Care-o fi treaba?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

mai, gata....ma duc sa re-re-re-citesc la Medeleni! Mi-ai facut o pofta, Olgutoo!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Anca, nici noi nu i-am pus inca cercei, urmeaza. Si nu te-ngrijora cu greutatea, mai sunt exemplare pe-aici cu acelasi format, Ana mea, Radu al Kristinutzei si in top Sarah de Valen. Valen, chiar, ce mai faci, cum merge treaba?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Daaaa, si eu am citit La Medeleni de muuuulte ori, cu dulceata ascunsa-n soba....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput