Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Hai sa-mi zic si eu parerea despre subiectul bona sau colectivitate.
Din start am refuzat ideea ca Alexia sa stea cu bunicii( nici nu se putea caci ambele buni lucreaza, dar daca totusi ar fi mers) pt. ca am vazut cum se comporta ele cu fata.Trebuie doar sa intinda un degetel Alexia si imediat i se da ce cere chiar daca se poate servi si singura.Ii se indeplinesc toate poftele (dulciuri cat cuprinde)si exemple sunt multe.
Daca alegeam bona tot timpul cred ca as fi stat ca pe ace ca nu stiam daca bona citeste, se uita la tv si Alexia se joaca singura(deci atentie putina)sau o bona care ar fi foarte atasata de ea si atunci ar fi beneficiat de atentie prea multa - un alt soi de rasfat.
Asa ca eu zic ca e musai sa mearga in colectivitate.
Alexia are nevoie de atentie din partea adultilor dar nu de o atentie exclusiva caci duce la rasfat.Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

haideti ca n-am mai intrat de 2 zile si vad ca ati scris o gramada. ma apuc sa va citesc din urma sa vad care sunt subiectele de interes.
ca la subiectul cu monica... nu ma pot pronunta. sa fie sanatosi si fericiti la ei acolo in lumea lor...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da, a nascut.
Off, dupa ce toata ziua nu a facut febra Catalina, acum iar are 38,5 . Dimineata era un pic mai calduta si i-am dat nurofen. Dupa amiaza nu avea, era 36,5.

Catalina

Mergi la inceput

Mary ilie cum se mai simte Andrei? Tu cum te simti?
Norina dar ati avut ghinioane nu gluma!

Mergi la inceput

Uff, am pierdut faza cu nasterea.

Mergi la inceput

kid, ma bucur ca a fost bine, eram convinsa ca va fi o vacanta de vis.

ce-mi place ca e olguta in forma si ne povesteste asa frumos .
ahaaa, am citit si blogul.

kid, si pe mine ma tenteaza little one!

ioana, daca ti-au spus cine e metaforelul, te rog imi trimiti si mie pm? mi-era jena sa recunosc ca habar n-am... dar daca te-am vazut si pe tine...
ahaaa, vad ca e mai multa lume in ceata. mey, nu ma uitati si pe mine, chiar daca apar tarziiiuuu cu intrebarea!

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

alinam, am ras cu lacrimi la poza cu tati la ore mici. dar am o intrebare: cu telu' care e povestea?

gata, m-am lamurit si cu metaforel . multumesc celei care m-a luminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Kristinutza,pup Raducu si-i doresc sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor, va mai salut si eu de aici din Ploiesti.
Stiu ca m-am dat la fund...dar ce sa-i faci...ca master m-a mancat...master mananc. Incepe sesiunea.....proiecte, lecturi toate au navalit pe mine si cand sa-si gaseasca moment mai bun Iulia sa vrea atentie? Tocmai acum. Iulia saracuta e bolnavioara, are niste manifestari asimptomatice si nu stiu ce sa cred. Adica aici are diaree si nu prea, aici imi face febra pt 3 zile...aici imi apare pe corp o eruptie de bubite neidentificabile. Nu-s' ce sa ma mai fac cu ea. Hai ca ma car la invatat. Sper sa mai apuc sa intru.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

anya, eu n-am comentat de numele baietelului, ca e clar ca-mi place mult-mult-mult.

natydeea, felicitari, multa sanatate si sa fie totul asa cum iti doresti. doamne-ajuta!

adrianaolimp, felicitari! sa fie intr-un ceas bun!!!

mary, sanatate multa!

olguta, pune mana si cere un ban cinstit si apuca-te de scris in modul cel mai organizat!

jadi, eu credeam ca nu mai ai voie sa faci efort dupa cerclaj...

mihaela, sanatate multa lui dennis!

Mergi la inceput