Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
locca spune:
La 2-3 Matei doarme, de-aia nu s-au vazut. El iese dimineata o tura, intre 10 si 11.30-12 si pe urma dupa-amiaza, de pe la 5 pana cand o fi, in functie si de vreme. Eu ajung pe la 5.30 in parc si il preiau de la bona.
Off-topic: mi-a rupt fimiu ochelarii si am fost azi sa-mi fac altii si acum ma cam doare capul, sunt cu 0.25 mai puternici. E normal? Ca nu mai stiu, nu am mai schimbat de mult dioptriile.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Mie mi se pare ideal ca sa mearga kupilu' la cresa/gradi program scurt si apoi sa stea cu o bunica.
Eu am avut numai experiente f. aiurea cu bonele.
Pe Victor o vecina a uitat sa il ia de la gradi, alta era platita sa fie de backup cand era bolnav, si imi facea scandal ca de ce nu o anuntam din timp cand are kupilu' de gand sa se imbolnaveasca.
Bineinteles nici o bona nu gaseste de cuviinta sa te anunte din timp ca nu mai vrea sa colaboreze cu tine.
Uneia i-l duceam pe Victor acasa, si cand l-am dus intr-o zi, ea era plecata la serviciu (vanzatoare in Europa, ce credeti).
Asa ca eu nu mai nervi ptr bone.
Fosta bona a Ancutei a fost mai ok decat cele ale lui Victor.
Dar si ea m-a anuntat luni ca de marti pleaca in Germania. (ca sa o citez, fiindca suntem prietene, m-a anuntat cu o zi inainte).
Nu stiu ce sfat sa dau cand simti ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu educatoarea/invatatoarea.
Am patit-o si eu cu Victor, si am explicat situatia directoarei, dar nu am obtinut decat ca educatoarea respectiva s-a purtat mai urat cu el.
Asa ca nu stiu cum e mai bine sa procedezi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
A, si am asteptat sfarsitul anului, si am parasit gradi.
Dar la Victor era o educatoare cu care statea numai 1-2 ore/zi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Dr. Alina, spune-mi si mie, te rog frumos, daca e posibil ca la varicela sa faci bube care sa nu se umple cu lichid si sa nu faca nici crusta?
Tocmai am aflat ca o fetita din parc, cu care s-a jucat Matei, a facut varicela in decembrie si ar corespunde cu perioada cand a facut si Matei bubele pe care noi le banuiam ca reactie alergica. Au fost 2 valuri de bube si a durat distractia 2 saptamani, dar nici una nu s-a umplut cu lichid.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
anirim spune:
Natydeea, felicitari!!!
Sa-ti traiasca baietelul si sa te refaci repede.
Salut toate mamicile si copilasii , multa sanatate celor bolnavioare .
KID2003 : plecam intr-o statiune montana , GARMICH si nu mai stiu cum (Germania), cam cat costa sa-l lasi pe cel mic la o astfel de gradinita?
pupici
Anirim si Andutzu
poze Norvegia
poze
mary ilie spune:
wawwww, ce veste.....pacat ca eu n-am cum sa vad
poate mai aflam si eu ceva nou legat de nastere![]()
dar astept comentariile voastre![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
b_irina_c spune:
Natydeea, felicitari!!! 

Mary sanatate multa
!
Vaaaaiiiiii.... nu pot sa cred.... pierd nasterea Hormonicai [emoticon care-si zmulge parul din cap] 

Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
mysweetest spune:
buna fetelor,
Natydeea felicitari si sa fiti sanatosi amandoi!
Vai ce eveniment..naste Hormonica.....da' vad ca nu dau nika direct 
.
Mary multa sanatate!
Ioana daca bb2 va fi baiat va sta sigur sotul tau in CIC
.
Alinam poate isi revine repede Vladut si va dormi mai bine.
Gata avem...14 dinti
si in zilele urmatoare ies ceilalati 2 canini
.