Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Codruta, si eu sunt ingrijorata de greutatea lui Andrei, are cam 11,5 kg, si mi se pare ca de mult nu si-a mai modificat dimensiunile, sa nu mai zic ca in toate pozele toti copii mi se par mai mari si mai inalti decat al meu
dar cred ca e ok totusi, pentru ca el mananca binisor, insa e un copil foarte activ, am eliminat si banuiala de infectie urinara, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam.....

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

auziti, dar de ce suntem noi "pticodromul" si nu "piticodromul"? Cui i-a fost foame de a papat o litera?

Mergi la inceput

Aoleu ce probleme va mai faceti si voi, Alex are si ea in sfarsit 9,600 la aproape 16 luni...si sunt mega incantata ca in vacanta a pus 200 de g pe ea (probabil de la sticks-uri si rontaieli), inainte trecuse ceva timp fara sa puna un gram pe ea...Ma declar suuper multumita daca la 1 an jumate ajunge la 10 kg. Lasati copiii in pace. Mary, Andrei pare foarte bine! Nu pare nici mic nici slab, probabil asa suntem noi mamicile, incercam sa ii comparam si mereu al nostru pare mai micut. Asa fac si eu, toti copiii de varsta lui Alex mi se par uriasi fata de ea (trebuie sa ma intalnesc cu Zana si cu Kristinutza sa am un termen de comparatie asemanator, ca sa nu ma mai stresez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Da Mary si noua ni s-a parut super ideea lor sa ii filmeze si sa vedem noi apoi cam ce fac. In grupa unde e Alberto sunt 7-8 copii si 2 educatoare plus o stagiara,eu sunt foarte multumita, am fisa lui zilnica cu ce maninca, ce progrese face, ce invata, se ocupa foarte bine de ei, asta e parerea noastra. Ne suna ei sa ne spuna cum decurg treburile dar si noi putem suna cind dorim. Alberto care e un mincacios (stiti voi deja!) primeste suplimente de cite ori cere, e tot un dolofan, tare vesel cind e vorba de mers la camin si asta e un semn bun cum ca se simte bine acolo, zicem noi. Mary, multa sanatate si tie, sa te faci repede bine.

Poate mai tirziu va mai scriu o experienta cu gradi/camin a nepotului si totodata finului meu, Edy (baiatul lui frate-miu).

Numai bine si pe mai tirziu,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kid, mie mi-era foame ieri
Hai ca schimb acum. Chiar, voi cand mai veniti prin parc? ca nu ne-am mai vazut de anul trecut, hihi.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

multumesc fetelor
am fost cu Dennis la dr.l-a consulatat e totul ok,pt temperatura a primit paracetamol supozit.
mary ilie si Dennis tot 11kg are,nu tre sa te ingrijorezi ,saracutu a mai slabit putin in spital.
va pupam Mihaela si Dennis (1an si 4luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Asa, am corectat greseala (eram si eu emotionata ca nastea Natydeea si ma si zorea Anto).
Dana, ai dreptate cu alintul si dormitul, sa-l vezi si pe Matei cat de regulamentar adoarme intr-un minut fara lugu-lugu cu bona si cum sta cu mine seara cate o jumatate de ora pana adoarme.
Si eu stau vinerea acasa cu el, de luni pana joi e cu bona. Am noroc ca seful accepta programul asta super flexibil, de asta nici nu ma grabesc acum sa-mi schimb jobul.
E buna asta cu invatatul la olita prin puterea exemplului . Kidule, astept cu muuult interes raport despre progresele Alexutei si despre gradinita cu pricina. Poate ma convingi sa-l dau mai repede pe Matei

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Imi dau si eu cu parerea (parere care mi-am tot schimbat-o in ultimul timp ). Sper sa ramana asta. Eu as vrea sa aiba bona (pe una dintre bunici). Daca s-ar putea cu amandoua (cu una iese la joaca in parculet sa socializeze si cealalta sa gateasca ). Dar nu se poate. Asa ca din toamna cred ca va merge si Petra la gradinita. Am sa caut o gradi care sa aiba educatoare 1 la 5-6 copii-daca exista asa ceva.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Primesc la gradi daca e deja inceput anul?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

La noi, la astea particulare primesc tot anul, chiar si peste vara...
Ruxandra, mai greu cu iesitul...eu ajung la 5 acasa si e deja intuneric, poate weekend. Oricum bona a iesit zilele astea cu ea si mi-a zis ca nu v-a vazut. Nu cred ca v-ati cronometrat, ea a ieit in jur de 2-3

Mergi la inceput