Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

si Julia mea doarme de la 11 la 5 in fiecare noapte, la 5 si 20 (fix) se trezeste si ii dau sa pape, la nici 6 deja doarme iar pana la 8 jumate...cand se trezeste singura si sta cate o jumate de ora cu ochii pe peretii, scoate sunete bizare si da din maini si din picioare de zici ca isi ia zborul....

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Bamboletta, multumesc pt apreciere! Sper sa reusesc sa o scriu si pe cea mai recenta, a lui Marc, cat mai curand, am avut parte de emotii si de data asta...

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

diana tocmai ii aratam lui alwx pozele cu nora si a vazut ca avem si aparate foto la fel...cam mare coincidenta...

dandusa tari numele pt jucarii...noi avem: tom petty, relu, mac, cristina m, sile si vaca

asiza mersu pt trimiterea la 'pastrare'

era si alex langa mine si a citit postarea lui katrinel. si zice suparat: cum ma, ca al nostru nu si a scos nici o masa? spune-i ca si el doarme de la 8 la 8 si se trezeste doar o data sau de doua ori, nu stiu exact, ca se duce la baie singur...

panaa cum mai sunteti? ce mai zice ana?

biabaus cand ne vedem la o plimbare in agronomie?

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, vad ca david al tau e un pic mai micut. sa stii ca noi doar de vreo sapt-doua avem programul asta binedefinit....asa ca in curand o sa scoata si el o masa....parca te vad anuntand in 2 sapt ca doarme 6 ore...

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

dupa muuulllte nopti nedormite si...dupa botez....

chinico: si eu am luat o zi galactogil si intr'adevar, s-a modificat coloritul la kaki lu'bebe ana, este exact cum spui tu.....asa ca ...don't worry!!!

dianocica: suntem bine, ne-am crestinat, vomitam in continuare...uneori mai putin (aproape deloc), alteori mai mult...dar pediatra a zis ca sa mai avem rabdare "un picut" pana trecem la diversificare, adica pe la 4-5 luni.....

alexandra25: botezul a fost ok! la biserica ana a fost bagata in apa de 2 ori pana la gat si a treia oara a ROSTOGOLIT-O SUB APA de avea fata mea o fatza de amarata si de semi-inecata.....pe tot parcursul slujbei ana a avut pacaliciul (suzeta) la purtator ceea ce a redus considerabil reprezentatiile....la un moment dat preotul o gadila pe nasuc doar doar s-o trezi si ea un pic.... ceea ce m-a mirat a fost ca a luat-o pe doamna suzy...atata timp pt ca altfel....
am intrat in biserica bine mersi, apoi la restaurant a doooorrrrmmmmmiiiiiiiiiiiiiiit fffffff.bine....a papat de 2 ori in aproape 8 ore...ceea ce este record pt ea.....si apoi acasa a dormit bine, numai ca eu am avut niste dureri pt ca m-a tras curentul la spate (am alaptat-o intr-o camera cam racoroasa; fata era imbracata bine, numa'eu eram semi-despuiata) asa ca n-am prea dormit....

acum profit de ocazie ca ana doarme (de pe la 19.55......), apoi cand s-o trezi ii fac baitza......

sunt cam suparata pt ca ana are aproape 2 luni (face pe 20.01.2007) si pana acum (a doua luna) nu a luat decat 600 gr (exclusiv de la san); a fost dr azi pe la noi: avem 4900 gr (deci 600 gr in apr.o luna), este ok dupa botez (adika nu a racit; mi se parea ca are ceva in gat, dar s-a uitat dr si nu are nimik), sapt.viit ne cantareste din nou daca nu ia 150 gr tre' sa-i dau completare , ne-a programat pt vaccin (pe 24.01.2006), ne-a recomandat infarix sau ceva de genu' pt ca nu necesita decat o singura intepatura si are si 6 anti; am fi optat pt cel de la stat dar cu starile noastre de voma.....putem da afara oricand....si chinuim copilul degeaba....asa o intepatura si...gata...

of, of, of....nu scriu, dar si cand ma apuc......deh, se vede ca "sunt scapata".....

ah, sa nu uit tuturor celor care astazi au mai adaugat o floare la buchetelul sau buchetul de primaveri

bune venit tuturor mamicilor mai noi!!!!! poftiti, nu va sfiiti!!!!

tuturor forumistelor!!!!

gata, ma opresc, promit sa pun poze noi si de la botez

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

aaaa, si inca o chestie, mitul ca dupa botez se linisteste copilul, eu zic ca poate fi combatut (mith busters) : la sfarsit preotul ii da copilului ditamai lingura de vin.....normal sa doarma copilul dupa botez : ESTE BEAT, ca stomacelul lui este obisnuit numa'cu lapte iar daca inghite ditamai lingura de vin....

poze ana mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIA,
eu ii pun de fiecare data doi pampersi,nu ma joc cu astefel de lucruri,imi fac treaba de fiecare dataDe acel tip de chilot ,nu am auzit...,ai idee unde as putea sa-l vad?Sa dea D-zeu ,sa treaca si sa nu aiba probleme dupa...Cit avea acel bebelus ,cind i-a trecut problemuta?Avea pina intr-un an?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa tari numele pt jucarii...noi avem: tom petty, relu, mac, cristina m, sile si vaca

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Pai pe Marian i l-am luat de Sf Maria,cind era in burtica lui mami...si ne-am tot jucat cu el,are o melodie de somn usor...si i-o puneam de fiecare data cind ma culcam...,crezind ca dupa ce se va naste o va incinta sa-l asculte...,da de unde...Cind i l-am pus sa cinte,a inceput fata mea sa pliga...,se pare ca nu are memoria prea buna...,seamana cu masa'Pe Danutz,l-am botezat asa,dupa cea de la care l-a primit...,iar pe Niculae...,care este un ratoi..,i l-a adus Mos Niculae...
Dar ...,"vaca",este chiar o vacuta?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am venit la raportul de seara..:Am fost la medic la controlul de 1 luna: avem 5,2 kg ( cu pampersi si body pe noi) si 57 cm....Suntem cam grasuni pentru varsta noastra , dar daca urla de foame nu pot sa il las flamand...Si cu toate astea avem o mica anemie dupa parerea dansei ( k suntem cam palizi la fata) si ne-a prescris cate 5 ml de Gluconat de Ca si 3 picaturi de Ferom.

Help!!! ajutati-ma si pe mine sa ni se vada pozele. Nu stiu ce sa le fac sa fie vizibile...Cine se pricepe?

Madalina +Darius Cristian 1 luna

poze Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by panaa

aaaa, si inca o chestie, mitul ca dupa botez se linisteste copilul, eu zic ca poate fi combatut (mith busters) : la sfarsit preotul ii da copilului ditamai lingura de vin.....normal sa doarma copilul dupa botez : ESTE BEAT, ca stomacelul lui este obisnuit numa'cu lapte iar daca inghite ditamai lingura de vin....

poze ana mihaela

extraordinar ce bine am mai ras...te pup tare tare ca ai reusit sa ma faci sa rad......si FELICITARI pentru increstinarea bebitei!!!

Dandusa, imi pare rau pentru problemuta Crinutei, dar nu e grav deloc...si eu am niste cunostinte care au rezolvat problema asta cu 2 pampersuri...si au facut-o relativ repede...

Azi am cedat si eu psihic...am si bocit impreuna cu bb, ca nu mai stiam ce sa-i fac...a avut o criza de colici foarte urata care a tinut ceva ore bune (la noi este prima de acest gen)...dormea 10 min, apoi se stramba de la suferinta cred, apoi urla, apoi ii dadeam sanul si sugea si o lua de la inceput...si uite asa au trecut vreo 4/5 ore, iar eu sunt obosita si mi-era foame si Cristi nu era acasa...si altcineva n-am cine sa ma ajute...asa ca am bocit si eu bine, vorba lui YAgmur, exact 3 minute...acuma i-am facut baie si s-a linistit, a adormit, iar noi am putut manca putin...

Va pup pe toate...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput