Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ktrinel-sa va traiasca printesa ce scumpica e si ce cuminte era la botez am vazut cu nu a plans cand a bagat-o in apa
La voi este zapada si la noi vine primavara au fost 11 grade azi si un soare super

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianarus, se poate sa fie dermatita seboreica. asta are acum si fata mea. mi s-a recomandat un sampon special (soropon, dar e produs aici nu cred ca il gasesti) mi s-a zis ca echivalentul este samponul de la Mustela, special pt cruste din astea...asta cred ca il poti gasi.
important e ca inainte de baie cu o ora doua sa ii dai cu o crema hidratanta care sa inmoaie cojitele, apoi cu un pieptene foarte des si subtire il piepteni ca sa se desprinda si la baie freci cu sampon.

nu e bine sa lasi prea mult ne tratat ca se pot ingrosa cojile, si se fac placi.

sunt si eu un pic activa aici ca fata mea doarme de o ora si vad ca nu vrea sa se trezeasca...ce bineeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bamboletta : nu a zis fata mea nici psss la slujba, nici in apa, nimic .... a zis si preotul ca daca ar avea numai asa bebelusi ar boteza de 10 ori pe zi!in general e un copil ff cuminte, nu prea plange si in nici un caz fara rost..
ma uit la poze si antonia ta pare lungana...si cu o privire asa matura...
aici e o zi superba de iarna, frigutz dar cu soare. abia astept sa se trezeasca si sa iesim cu carutzul

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,INGERASA

La multi ani,fulguletilor ,care au mai adaugat o floricica in buchetelul vietii.,sa cresteti mari si frumosi,sa va ascultati parintii.

Multumesc din suflet pentru urarile de La multi ani,pentru tati,va poopam

Azi,am fost in parc cu bebe de A-DEJU si cu bebe de LUCIARO.Este super sa ma plimb cu fetele de pe forum,am atitea de vorbit si am impresia ca le stiu din totdeauna...Eu m-as intilni zi de zi cu ele,ca tare bine ma simt,sa vorbim intr-una despre bebei fara sa ne plictisim .Miine iesim iar la plimbare...
SRALUCA,
ne-ai fentat azi...,de ce nu ai venit la intilnire?Sa stii ca aproape de mare totdeauna va bate vintul tare,fie vara ,fie iarna...,eu mi-as permite sa te indrum sa iesi in oras ,unde ese mai adpaost si poti sta mai mult afara cu bb.Noi am stat doua ore si ceva...si bbii au dormit super,vintul nu batea tare ,in parc...,te asteptam miine ,daca vrei sa ne vezi...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aelita, pozle erau la luna a-2-a cele de la sfarsit, sau din albume cele din data de 15... cred ca le-ai ratat pe astea, dar multumim de aprecieri
esti mortala cu mitingul tau anti-ceai! am ras de una singura pe-aici... ma alatur si eu, desi noi bem ceiut-cam cu forta, ca pana si copilul stie ca nu-i bun dar trebuie pt.ca: 1.sa faca kk pt ca laptele meu e prea consistent si 2. sa scadem aciditatea la pishi ca se irita la putzulica altfel.... oricum, eu nu i-as prea da ceai altfel, mai ales ca ma muncesc din greu sa bea cate 10-15 ml....
cu serul, poti folosi din ala la fiole de plastic, sunt mai usor de manuit ca seringa si poti sa-i pui cate o picatura... eu la seringa mai scapam.... da' sa-i pui ser numai daca mucishorii sunt uscati, altfel nu, ca irita mucoasa

dianocica, multumim de aprecieri... pana si nenea dr. s-a minunat de parul lui Oana cand a scos-o din burtica... pot deja sa-i fac coditze la spate .... ne incuscrim dc vrei, distanta ne opreste?
m-a distrat teribil numele ursuletului: cristina miorlaita? la noi il cheama danutz

ktrinel, e draguta foc Ana Julia... pozele erau de la botez, nu?

Alexandra, felicitari pt botez! (cam tarziu, dar m-am dezmeticit un p[ivc mai greu ) ... e adevarat ca s-a linistit copilul dupa botez? ca asa se zice

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

ASIZA,
am ramas datoare cu un raspuns...,scuze...,Crinuta are o problema la un sold din nastere...,doctora si-a dat seama despre acest lucru,deoarece are piurile neegale pe pulpite...,pe un picior are trei pliuri ,iar pe celalalt are doua pliuri si asta se poate repara de la sine ,daca ii pun doi pampersi de fiecare data si daca nu ii intind piciorusele...,gen infasata sarmaluta sau masaj tragind de picioruse...Trebuie lasata sa stea cu ele cum doreste pasarica ei...De cind s-a nascut are o vinataie pe buca stinga ,adica pe piciorul unde are doua pliuri...Am citit si in" Mama si Colpilul",ca se poate remedia,dar ca se si poate ajunge la gips sau alte minuni.Trebuie vazuta de un ortoped ,care stie cum sta traba si asta am sa si fac...Zilele astea merg sa o vada cineva ,sa vedem cum se prezinta si ce am mai putea face sa nu cumva sa avem probleme mai tirziu...
MIRONA,
superba printesita Kara
KTRINEL,
superba si printesita Ana
DIA,
superba printesita Oana

RAMSAN DESIREE,
alte vesti despre analize,cum sint bebeii?Va poopam
KOKORINA,ALEX,AELITA,ROXANICA,RUXANDRA,DONIA,ADINAZOT,

Vreau sa le urez si eu Bun venit ,fetelor noi...,in grupul nostru,sa va simtiti cit mai bine,aici alaturi de noi...,cele mai fericite mamici din lume...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dianarus78-acum am apucat sa citesc povestea nasterii lui Ianisfoarte emotionanta povestea bine ca totul s-a terminat cu bine
Am zis ca daca voi mai avea un bebe si v-a fi baiat o sa-i pun numele Ianis-David

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

DIA,
si Crinuta are un papitoi pe care il cheama Danutz...si mai are unul pe care il cheama Marian si un ratoi pe care il cheama Niculae...
Bambo,

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor... fetita mea de 2 nopti doarme de la ora 23.0 la ora 6 dimineata. Ura.. am sarit toate mesele de noapte. La aproape 3 lunisoare suntem grozave.. gangurim toata ziua ca tot timpul trebuie sa stau cu ea sa vorbesc, ca altfel se supara, dar e si placut ca rade tot timpul si gangureste.
O chestie, la voi ne inneaca copilasii? Inghite cateodata asa un gol mare de aer odata cu lapticul si o apuca un plans... cred ca o doare gatul sau nu stiu ce.... Si greu o linistesc... e prea lacoma?

Dianarus78 sunt acele numite "popular cojite". Trebuie inmuiate inainte de baie cu o crema grasa sau uleiut si cu un pieptene des incercat usor sa le cureti si apoi speli capusorul. Trebuie curatate putin cate putin ca devin neestetice si perisorul nu-i creste bine in zona respectiva... e nasol. Cu rabdare se curata si dispar.Succes.
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, multumim .... am citit si eu despre problemutza Crinutei.... eu mai stiu un copilas care a avut aceasta problema si s-a rezolvat fara chilot ghipsat ... pune-i in continuare 2 pampersi si cica mai exista un chilot special mai mare care are rolul sa-i tina piciorusele departate ... la majoritatea fetitzelor trece asa, fara ghips ... dar s-o duci totusi la un ortoped pediatru s-o vada
si noi am fost la un ortoped pediatru cu Oana ca avea piciorusele intoarse in interior... ne-a fost frica de ghetutze ghipsate, dar din fericire nu a fost cazul... trebuie numai sa-i fac masaj sa-i stimulez zona, ca picorusele stateau asa inca din uter datorita laxitatii ligamentelor din cauza hormonilor materni ... si acum pot sa-ti zic ca nici nu se mai vede, dar eu continui cu masajul.... poate scapati si voi tot asa
si va tinem pumnii!

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput