Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
dianocica spune:
dia1609 (ce de diane mai suntem...) imi place la nebunie pustoaica ta...mai ales in pozele alea punkeritza...in sfarsit vad si eu bb cu pleata, nu doar al meu...si tu pari taman buna de cuscra...plus ca am descoperit ca avem si jucarii la fel (nu ca era f greu) pe cristina miorlaita...ursuletul ala cantator cu papion verde...of, acum vad ca sunteti din timisoara...
...sa bata tara-n lung si-n lat dupa ea..
in caz ca nu v-ati prins dmic doarme in brate...iar l-au apucat crizele nasoale de colici...numai cartofii prajiti ar putea fi de vina.voi serviti asa ceva?nu mai stiu ce sa mananc...

roxanica
mult timp ai stat ascunsa
cris si tu cam lipsesti...nu ca io as fi mai breaza in ultimul timp...m-a cam ajuns...da' razbim noi, nu?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
dianocica spune:
nusica bine ai vanit!ne zici si noua data nasterii si felul, greutatea, lungimea si apgar bb.asta pt fetele mai harnice sa te treaca in listutza...si spor la vorba....asta-i tot!
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
asiza spune:
Aelita, eu pun serul cu o seringa de 5 ml, cate o picatura in fiecare nara...Ma alatur si eu tie la miting...so...NU CEAIURILOR, doar asa, cica de sete sau intre mese...
Dia
...
Nusicasiely, bine ai venit in
...ca sa te trecem in lstutza avem neoie de: data nasterii tale, data nasterii fetitei, ora nasterii, numele ei, la cate sapt. ai nascut, ce fel de nastere, greutate, lungime, apgar...si POZSTEAZA si converseaza-te cu noi...Welcome!
Aka, nu e motiv de panica ca are mucisori, toti bb-ii au mucisori...profita de vremea buna si iesi cu ea la plimbare...doar evita locurile aglomerate...eu ies zilnic cu al meu cate o ora aprox...
Ancader, te trec eu in listuta...si hai cat de des poti pe la noi...![]()
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
alexandra_25 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele de botez...
...Bambo,Aelita,Aka....
Panaa si Lorym.....cum a iesit botezul????...
Danita multumesc de mail....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
Florentina G spune:
Vroiam sa va rog sa-mi dati si mi parola de la contul de poze!
Noi suntem bine, inca nu am descoperit leacul contra colicilor, alternam intre sab simplex, bonissan, baby drink, flatulin... cateodata dau rezultate alteori nu. De exemplu, acum doua zile nu i-a trecut cu nimic, toata noaptea s-a agitat, se incorda si se incovoia de durerea!
I-am dat debridat o singura data si mi-e teama sa mai incerc pentru ca la trei minute a vomitat rau de tot.. era in patut si am gasit laapte si pe jos... va datzi seama ce jet a avut!
tuturor si nu va suparati pe mine ca nu vorbesc cu voi dar abia apuc sa mai citesc cate ceva de scris nici atat.. e greu ca atunci cand doarme Patrick trebuie sa stau cu Maya si tot asha.. de mine nu mai am timp deloc. Ca sa nu va mai spun ca saptamana trecuta a venit o prietena sa ma vopseasca, am pregatit vopseaua si nu am mai apucat.. a ajuns dupa o ora in galeata de gunoi!
Multumesc tuturor pentru raspunsurile legate de depunerea actelor pentru prima de nastere... maine n-am incotro si ma duc personal la primarie!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Ktrinel spune:
hey, buna mamici!
ce multe ne-am strans.
eu nu stiu cum va gasiti voi timp sa scrieti atat.
va admir, eu de sambata raman fara ajutor, pleaca mama....dar sotul ma incurajeaza, cica ne descurcam sigur ...oare??? de musai, ca de voie buna, stiti cum e.
noi am fost ieri la pediatru, avem 5,5kg si 59cm. mancam bine (chiar prea bine), eu o sa renunt si la bruma de alaptat ca am inceput sa iau niste medicamente, dar fata mea se intelege ff bine cu biberonul, asa ca nu imi fac probleme. si in afara de lapte , am intervenit de vreo 4 ori cu un pic de ceiut, iar de 3 ori apa de colici...altceva nu dau.colici nu mai are de vreo 3 sapt.
am si botezat-o , scurt asa, in familie, duminica 14. vad ca si alexandra si-a botezat baiatul duminica, sa fie intr-un ceas bun!
aici e iarna frumoasa cu zapada, un pic frigut -11 azi, -22 la noapte...in schimb pe maica=mea nu o pot tine in casa...toata ziua iese si se mira ca nu ii e frig la iarna canadiana...
incerc sa recuperez ...la cat ati scris 
pun si eu niste poze, care aveti chef sa ne vedeti...
http://community.webshots.com/user/crisdor
alexandra_25 spune:
Ktrinel...multumesc...
..sa fie si la voi intr-un ceas bun...sa va traiasca printesa....am vazut si pozele e o dulcica grasunica.....!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
radu.anca spune:
buna, fetele si bebicii!
Nu am mai scris de mult, doar am citit, ca e greu tare cu bb-ul....se screme saracul de cateva zile, da kk mai nik, cred ca nu o sa ii mai dau baby drink, parca am citit pe aici ca poate sa faca mai mult rau decat bine. O sa incerc si asta, 2 zile, sa vedem ce iese.
Ce voiam eu sa va intreb este daca aveti probleme cu dermatita, ca puiul meu e plin pe gat si pe fatuca de bubite. Doctorul nu s-a impacientat de loc, dar astia aici nu se impacienteaza de nimic. I-am dat cu Cutaden, ca asta am, si pare ca merge mai bine cateva zile, apoi iar apar bubitele. Voi ce folositi? va rog daca se poate sa imi recomandati produse de import, ca sa le pot gasi si aici, ca alea romanesti tre sa le cer din tara, si e mai greu...
In rest, pare ca suntem in grafic si cu greutatea, si cu dimensiunile, dormim nu si mancam cat putem.
Apropo de dormit...tiocmai s-a trezit
Pup, papapa.
ANCA
Ktrinel spune:
radu.anca : si eu am patit la fel cu bubitele, pe obraji , pana pe gat si piept ...am crezut ca este sudamina , de transpiratie si caldura, dar pediatrul a spus ca a fost o acnee juvenila...si sa nu dau cu nimic, ca trece. pana sa ajung la el, pt ca arata destul de nasol, am dat-o cu o crema cu cortizon si s-a ameliorat vizibil. acum e pe trecute, nu am mai dat=o , dar piele ramane foarte aspra, rugoasa, asa ca mi-a dat Glaxal Base, o crema de la Wellskin. e pt piele uscata. o dau cu asta si e mult mai bine.
eu zic sa vezi intai exact ce are, apoi sa aplici ceva , ca nu toate bubitzele sunt la fel...si nu trebuie sa incerci prea multe chestii, fara experiente si din auzite, ca nu e bine sa le stricam fatzuca ...
lizzy spune:
Lui Marc i se cojeste pielea de pe cap, dar urat de tot... Nu stiu cu ce sa-l dau sa-i mearga mai repede jos. Ideea e ca el nu a prea facut baie vreo 2 saptamani pt ca a avut pneumonie, am stat in spital, in fine, dr a zis sa astept sa se refaca si apoi facem iar baie completa. Am reinceput de 2 zile si tot mai rau se cojeste pe cap. 
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag