Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

DIANARUS al meu de la ceaiul anticolici s-a schimonisit mai rau. Inainte si dupa ce l-am oprit tragea parturi linistit, se stramba el un pic dar nu f tare. Cum i-am dat ceai se chinuia cate jumatate de ora. Acum ii dau Humana cu fenicul si chimen si e ok. Cred ca de la menta din ceai. Si babydrinkul si babycalmul au aceeasi compozitie: fenicul,chimen, menta si altele .

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Astazi am facut 2luni fix fix fix...nu-mi vine sa cred...multumesc tuturor de urari, la 2 luni ale lui bb raportez ca nu mai sunt asa disperata ca la inceput cand fiecare zi trecuta mi se parea o lupta castigata..acum bb poate sa mai si planga si eu sa nu sar ca arsa, se poate foi noaptea fara sa stau cu okii cat cepele pe ea, poate sa tuseasca fara sa-i bag in secunda doi termometrul in fund ...si tot asa!
Doamne am auzit si eu de faza cu feonul GROAZNICcand te gadesti ca bietul copil nu putea sa-i spuna maica-sii ca-l arde ...offf nu pot sa concep si asa pe mine iara m-au luat depresiile cand mai aud si de faze din astea ma apuca mai rau!Cred ca la mine de la vremea asta primavaratica m-a apucat astenia ca-mi vine sa plang asa aiurea... nu mai intru in amanunte ca nu vreau sa va indispun si pe voi !
Va pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb
2luni fix fix fix
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara mamici de bebici!
A-DEJU te-ai facut super inteleasa si sa sti ca nu as fi spus ca ii dai de nebuna atata sab simplex eu doar am intrebat ca eu ii puneam cam putin fata de ce spuneati voi ca-i puneti,dar am inteles faza si nu ramane decat sa pun si eu in practica desi se cam stramba si ziua si noaptea cam la fel,oricum tin sa cred ca tot noaptea il deranjeaza mai raupt. raspuns.
INGERAS+MAYA MARIA
ALEXANDRA MARIA de CARLA
ANDREI de MONIQUE
MATEI de BIABAUS

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

aelita, cardul ala nu e invitatie de botez, e asa o chestiutza ce se pune pe masa pt. a le ura bun venit si distractie placuta invitatilor.
Azi am iesit cu David in parc, Doamne ce vreme frumoasa!!! A stat micutzul meu cu nasucul la soare si a dormit ca un iedutz.Si ce mandra sunt cand ies cu caruciorul cu barbatzelul meu!! mai, mai!!Daca trec oamenii pe langa mine, asa pasivi, preocupati de-ale lor si nici nu se uita spre noi 2, imi vine sa le strig:"Hei, tu nu vezi ca sunt mamica, nu vezi ce frumosi suntem??"
Am facut iar instructie cu mamicile din parc, se vede treaba ca nu sunt forumiste, habar nu au de nimic, noroc cu mine!!Pe cand le intrase cat de cat in cap sa renunte la cisternele de ceai, ce-mi aud urechile?? Le dau copiilor suc de citrice,de la doua luni!! Si mar cu biscuiti!!

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

AELITO...........ma omori......cica "nu,eu ii dau direct bere la cutie....."
iar m-ai lasat cu dintii in calculator astzeptanda sa ma lamuresti cum a fost cu SOFIA......sau trimite-ma la ce pagina si ce capitol sa mai citesc o data.....

ALEXANDRA......

aveam mai multe de "spus",dar fug sa-i dau lui sandokan "o bere" ca ii arde instalatia.........

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Cleo, Cristina1974, Atudor???

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ingeras26a, maya
Matei de Biabaus
Alexandra Maria de Carla
Andrei de Monique
Ieri am iesit si noi pe afara iar azi mi se pare ca are mucisori. Asa ca azi am renuntat la iesit. M-a sunat cumnata mea si mi-a spus ca fetita unor prieteni, care are 1.5 ani e internata in spital cu perfuzii din cauza gripei. Cred ca si d-asta nu mai ies. Eu o sa mai astept pana am s-o mai scot afara. Mi s-a facut si frica cand am auzit. Azi noapte a fost foarte agitata, a dormit doar vreo 2 ore iar azi numai in brate am tinut-o. Nu mai stiu ce sa-i fac. O pun jos, sta 10 minute si iar plange. Sper sa fie mai linistita la noapte.
Alexandra felicitari pentru botez. Sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Mark .
Va pup pe toate.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Fetelor va pup pe toate, si le urez:"La multi ani!",celor care implinesc 1 luna,2,3 si felicit toate proaspetele mamici.Eu nu prea va scriu ca nu am timp, dar in schimb va citesc cu mare interes , fiindu-mi de ajutor sfaturile voastre. Daca se poate sa ne treceti si pe noi in listuta:Anca(08.04.'85),mamica de Andre-Lucian, nascut pe 28.12.2006 cu 3470g,53.5cm, scor apgar 10, nastere naturala cu peridurala.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

La multi ani
INGERAS si MAYA MARIA
ANDREI de MONIQUE
MATEI de BIABAUS

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb
2luni fix fix fix
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

Vreau sa ma inscriu si eu aici ,dar nu stiu ce sa fac
Am si eu o fetita de 10 saptamani(s-a nascut pe 6 noiembrie).ce trebuie sa fac?

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput