Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
asiza spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
si Julia mea doarme de la 11 la 5 in fiecare noapte, la 5 si 20 (fix) se trezeste si ii dau sa pape, la nici 6 deja doarme iar pana la 8 jumate...cand se trezeste singura si sta cate o jumate de ora cu ochii pe peretii, scoate sunete bizare si da din maini si din picioare de zici ca isi ia zborul....
Ktrinel siAna Julia 24.11.2006
Astept si eu cu nerabdare ziua aceea!!!

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Varsta Denis
panaa spune:
oooooo, cat este ceaaaaasuuuuuuuul!!!??!!!!! ........si fata mea inca doarme.........

s-a dus baitza pe seara asta....pai ce sa fac, sa trezesc copilul? ce-i drept astazi n-a dormit decat 45 min (de pe la 8.30)......deh, este obosita.....saracuta, daca o vedeti, i s-a tras pe ochisori caciulita.....i-am facut poze.....o sa le pun .......
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
panaa spune:
asiza multumim! eu pot spune ca nu mai avem probleme cu colicii, dar cand aveam (in ultima parte) apelam la dna suzy (suzeta) asta in loc de san...si functiona.... asa ca iti recomand sa ii iei o suzy ortodontica si sa incerci sa i-o dai atunci cand are crize de colici , plus incearca si varianta cu feonul......si la noi a functionat, plus ca ii faceam masaj pe burtica astfel ca imi dadeam seama de intensitatea caldurii degajate de feon (apropo de cazul prezentat la tv)....
si sa treceti cu bine peste aceasta perioada si
pentru tine sa nu mai plangi......
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
panaa spune:
am pus poze ....... de la botez, maine....
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
panaa spune:
alexandra25 sa-ti traiasca flacaul!!!!! super tort, super bebe!!!
dianocica super bebe david!!!!
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by Ktrinel
si Julia mea doarme de la 11 la 5 in fiecare noapte, la 5 si 20 (fix) se trezeste si ii dau sa pape, la nici 6 deja doarme iar pana la 8 jumate...cand se trezeste singura si sta cate o jumate de ora cu ochii pe peretii, scoate sunete bizare si da din maini si din picioare de zici ca isi ia zborul....
Ktrinel siAna Julia 24.11.2006
Astept si eu cu nerabdare ziua aceea!!!
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Va veni ,cu siguranta...putina rabdare si cit mai putin colicii pina la acea intilnire...,va dorim din suflet!!!Sa nu mai plingi,cinta-i ,vorbeste-i ,danseaza,schimba-i pozitiile...,dar nu dispera ,ca el te simte...si asta ii provoaca colicii ,uneori.Fii tare...,mai este putin,putin...Toti bebeii,ajung la acest program,mai devreme sau mai tirziu...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
dandusa spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am venit la raportul de seara..:Am fost la medic la controlul de 1 luna: avem 5,2 kg ( cu pampersi si body pe noi) si 57 cm....Suntem cam grasuni pentru varsta noastra , dar daca urla de foame nu pot sa il las flamand...Si cu toate astea avem o mica anemie dupa parerea dansei ( k suntem cam palizi la fata) si ne-a prescris cate 5 ml de Gluconat de Ca si 3 picaturi de Ferom.
Help!!! ajutati-ma si pe mine sa ni se vada pozele. Nu stiu ce sa le fac sa fie vizibile...Cine se pricepe?
Madalina +Darius Cristian 1 luna
poze Darius,
Oauuu,ce bb grasun...,bravo voua ca mincati tot din farfurie..

Ai pus albumul pe public?Cam asta ar fi cauza ...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
mormelvio spune:
roxanica2006: ma bucur ca mai e o satmareanca pe forum. De cand sunt aici, nu am mai dat de nimeni din zona noastra...suntem tare scumpe la vedere ![]()
Fetele, eu am o nelamurire in ceea ce priveste alocatia copilului. Ma lamuriti si pe mine?!?!
Problema la noi e mai complicata avand in vedere situatia noastra speciala. Nici eu si nici sotul meu nu putem intra in ingrijirea copilului pt ca nu avem continuitate in ultimele 12 luni inainte de nasterea lui Alin. Ok...asta am inteles-o. Ceea ce nu stiu este daca primim sau nu cei 200 de ron, ca si drept al copilului pana la varsta de 2 ani..sau nu??? SI cu alocatia aia infima de 190.000 lei vechi parca..cu aia ce mai e???
Nu ma lamuriti...ca sunt in ceata totala....
In rest noi suntem tare cumintei...nu tipam, nu urlam..decat foarte rar si atunci doar de foame sau de plictiseala.
Sambta am fost la cumparaturi in Ungaria si am cumparat si noi batista bebelusului...si unde mai pui ca a costat in banii nostri cam 200.000 lei...deci am scapat chiar ieftin.![]()
Am gasit si o balioara pt baita...super draguta...si mai ales comoda..ca are un spatar pt bebe dar are si termometru incorporat...si nu de oricare ci digital...si-ti zice daca e buna apa sau nu de baie...Faza misto a fost ca noi am luat balia pt ca ne-a placut cum arata si numai acasa am descoperit c are termometrul
Hai ca deja plange ceasul elvetian ca tocmai sunt 3 ore de cand a mancat....![]()
poze
varsta lui Alin
lory32 spune:
mormelvio,
si eu sunt in aceeasi situatie vis-a -vis de concediul pt ingrijirea copilului ( la mine e mai de rahat situatia, scuzati exprimarea dar numai in romania se poate intampla asa ceva, eu nu am mai lucrat o perioada,dar am cotizat timp de vreo 2 ani la sistemul de pensii, deci la stat, deci aveam stagiul complet,dar s-a trezit domn ministru sa mai dea o ordonanta cum ca numai pt bb nascuti pana la 31 oct 2006 se plateste indemnizatia, indiferent daca am cotizat 10 luni inainte sau nu). Deci adio cei 600 ron/luna. in ceea ce priveste alocatia copilului, de la 1 ianuarie 2007, ea s-a marit la 200 ron, pe asta o luam pana face copilul 2 ani si pentru lunile de dinainte de 1 ianuarie ne dau 240.000 lei vechi, parca.dra dureaza vreo 2-3 luni, am inteles pana iti vin banii, asa ca du-te la primarie ca trebuie sa depui niste cereri pe acolo- vezi ca iti trebuie copii dupa buletine, certif de nastere copil,originalele de la astea parca, certif de casatorie si 2-3 dosare cu sina.si inca ceva: tot la primarie intereseaza-te ca ne da si un ajutor pt nastere pt primul copil care este parca 190 ron si si pentru asta trebuie sa depui niste acte.
dandusa,
sa imi spui si mie te rog la ce ortoped mergeti si daca ai sa fii multumita de el, ca vreau si eu sa merg cu deliuta mea, ca sa stau eu linistitta ca pana la ecografia de sold mai este destul si parca si ea are dungile cam asimetrice, si desi chiar azi a vazut-o pediatra si mi-a zis sa stau linistita parca totusi as mai cere inca o parere.
panaa spune:
mormelvio la alocatia de 200 ron au dreptul si mamicile care nu au cotizat la asigurari...de aceea s-a si trecut de la 23.4 ron la 200 ron alocatie pentru copii de pana la 2 ani...iar cealalta alocatie, este alocatie pentru nou-nascuti si se da pt primul copil si are valoarea de 195 ron..... dar, alocatia de 23.4 ron o primesti pentru anul 2006, incepand cu 01.01.2007 primesti 200 ron / luna......sper ca te-am lamurit....
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

Ana Julia 24.11.2006
Darius Cristian 1 luna