Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

fatimacitatul exprima starea mea din ultima vreme ...nu stiu ce am ma gandesc numai la tampenii!

Fata a inceput iarasi sa bea ceai cate 60-80ml pe zi!
Eu inca ii mai dau si san si uneori kiar se satura numai de la san...nu vreau sa renunt fiindca mi s epare cel mai frumos lucru cand sta ea asa si suge si se uita la mine...mai ales noaptea e o dulce!
Pe mine la controlul de 6 saptamani m-a urcat pe capra !
Cam atat deocamdata ca s-a trezit!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Yagmur,si eu tot singura ii fac baita.. o data uitasem sa aduc samponul aproape.. l-am scos l-am pus pe prosop am adus samponul si l-am bagat iar.Asta e.nu te speria ca inghite apa..am citit in super bebe ca au un instinct din burtica de a-si tine respiratia in apa..si nu se ineaca.

Despre cojite:pediatra a zis sa dau zona cu crema de galbenele,iar seara la baita sa insist cu un prosopel micut dupa ce s-a inmuiat.mihaita insa le are exact prin zona fontanelei si mie mi-e frica sa aplic metoda asta..asa ca le las in pace.Mai are si la sprancene,cand se freaca la oki zici ca e un mosneag cu sprancene albe..aici la sterg cu copmresa sterila si apa fiarta.Si nu se fac de la sampon!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Hop si eu
Mirona, incerc sa-ti rasp. si eu.
1.eu ii dau(uneori) intre pranzuri apa plata fiarta si racita. Cateodata vrea cateodata nu. Nu o fortez. In Dr Spock scrie ca nu se da apa la bebei inainte de masa pt. ca vor refuza sa manance sau nu vor manca(,) cantitatea necesara de lapte. Emma mananca 120-130ml/pranz 5-6 pranzuri. Eu sunt multumita.
2.Eu socotesc:4masuri=120ml lapte praf

In legatura cu sughitul bebeilor. Eu una, daca Emma sughite,astept 10min.apoi ii dau putina apa(5ml aprox.)si gata. Am incercat sa-i dau mai devreme(cand a inceput sughitul) dar...nu tine.

In alta ordine de idei pt. toti bebeii!

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yagmur
Azi noapte nu am prea dormit; am avut probleme la baitza... am trecut prin prima spaima de mamica cand l-am intors prea brusc si a luat apa la bord.. s-a speriat si el.. dar mai ales eu, ca se ineaca copilul. Am bocit ceva (stiu.... voi fi pedepsita), dar pur si simplu m-am simtit ca o mama handicapata... e greu sa-i fac baitza singura...de fapt, nu-i greu..decat cand trebuie sa ma intind dupa sapun... e vorba doar de indemanare. Pana acum m-am descurcat..trebuie doar sa fiu mai atenta. Sper sa nu fi ramas cu traume. Vedem diseara...
Revin mai incolo, sper ca intr-o dispozitie mai buna..
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

varsta Luca

Nu te necaji prea tare."Accidente" se mai intampla.Asigura-te doar ca il cureti bine in urechi cand se mai intampla.(bebeii pot face f. usor otita). Uite unca sa-ti treaca supararea.

Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Despre cojite:pediatra a zis sa dau zona cu crema de galbenele,iar seara la baita sa insist cu un prosopel micut dupa ce s-a inmuiat.mihaita insa le are exact prin zona fontanelei si mie mi-e frica sa aplic metoda asta..asa ca le las in pace.Mai are si la sprancene,cand se freaca la oki zici ca e un mosneag cu sprancene albe..aici la sterg cu copmresa sterila si apa fiarta.Si nu se fac de la sampon!

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

Nu te "teme" de fontanela. Ea este acoperita cu o membrana dura care nu cedeaza asa usor. Mai ales ca la baie cojitele se inmoaie. Nu lasa copilul cu cojite.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Yagmur

Asiza, sa-ti traiasca frumosul Denis.
Din pacate azi ma simt cam rau.. ma chinuie o super migrena. Azi noapte nu am prea dormit; am avut probleme la baitza... am trecut prin prima spaima de mamica cand l-am intors prea brusc si a luat apa la bord.. s-a speriat si el.. dar mai ales eu, ca se ineaca copilul. Am bocit ceva (stiu.... voi fi pedepsita), dar pur si simplu m-am simtit ca o mama handicapata... e greu sa-i fac baitza singura...de fapt, nu-i greu..decat cand trebuie sa ma intind dupa sapun... e vorba doar de indemanare. Pana acum m-am descurcat..trebuie doar sa fiu mai atenta. Sper sa nu fi ramas cu traume. Vedem diseara...
Revin mai incolo, sper ca intr-o dispozitie mai buna..
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

varsta Luca

nu te mai nacaji, se intampla. citeam intr-o revista ca acum e momentul sa facem greseli cu copiii, ca cele de mai incolo nu vor mai fi asa de usor uitate si iertate.
mie imi este mult mai usor cu sapun lichid. pot sa apas cu aceeasi mana pe pompa sapunului si nu am probleme.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc pt raspuns.

yagmur,te inteleg pentru ca de multe ori asa ma simt si eu cand gresesc,ca parca nu sunt buna de nimic..dar noi din prea multa grija si iubire fatza de ei gresim.

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

miro daca poti, mai pune-o totusi la san, macar din 3 in 5. nici eu nu am suficient, e clar, pot sa stau si in fund si in cap, nu ii astampara foamea, noaptea am renuntat ca nu merita efortul, dar ziua tot o las . am vrut si eu sa incetez toata povestea, in primul rand pt ca nu e suficient, in al 2lea rand pt ca nu stiu exact ce naiba sa mananc, nu mai stiu unde zicea ca nici cartofi, si m-au apucat toti dracii, dar nu am putut, am zis sa ne mai bucuram putin una de alta, ca dupa ce imi creste fata mare nu o sa mai fim noi doua asa de apropiate. asa ca ii dau san+biberon si asta e situatia, nu avem ce face.

bebe alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolores

buna dimineatza,vroiam sa va intreb daca inca va mai scoateti bebeii afara cu pneumonia si viroza respiratorie care circula si ucid pe capete?nu va e teama?ca mie mi-a cam intrat morcovul.

va pup,am fost fff absenta de pe forum,incerc sa-mi gasesc echilibrul.am mai pus poze

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

cred ca astea se pot lua si daca vine in vizita cineva care e pe cale sa o faca. cata vreme mergi in parc sau in alte spatii deschise, si nu in aglomeratie, indiferent daca e la tine acasa sau intr-un magazin, e ok. asta e parerea mea, tu insa faci cum crezi tu ca e mai bine pt david.

bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor....am intrat si eu sa va citesc....tot asa pe fuga sunt...Mark e un fomist rau...mananca din 2 in 2 ore sau chiar la 1 ora jumatate....a fost foarte cuminte azi noapte...a dormit intruna de la 23 la 5 dimineata....record pentru el....!
Carla...am vazut pozicile...ce scumpa e printesica...
Dandusa....sa fie intr-un ceas bun crestinarea Crinutei...sa fie sanatoasa si sa ramana la fel de frumoasa.......
Vad ca voi aveti probleme ca nu puteti dormii pe sani...eu am o problema foarte mare...mie asa de tare imi curg sanii noaptea incat nici tampoanele de san nu mai fac fata....in fiecare noapte trebuie sa-mi schimb bluzele de pijama de 2 ori....deja o iau razna....tot ud si lenjeria si cearsaful....
...Bianca -Andreea de dia_bi
Dolores.......
Asiza.......si ...pentru Denis...
Yagmur... si pentru bebe Luca

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput