Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dia trimis poze. Sar`mana

editez pt. ca am uitat si data trecuta si acum (noroc ca sta mama cu Bea..)

Miro Bea face si ea scandal la sticla ca si Kara ta, dar numai cand e super infometata. Atunci inghite ca haplea, se inneaca, tuseste, trebuie stat cu ea pe umar o vesnicie pana pot sa ii dau iar sa manance. Asa ca nu o las sa urle de foame, cand incepe sa se agite si se apropie ora mesei ii pregatesc sticla si ii dau sa pape.

90 ml apa + 3 linguri formula sunt 100 ml papa pt. mine.
chinico de Bea (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, mamici si bebici!
Am si eu aceasta mare dilema: cum imi dau seama daca bebe e insetat? Am citit ca se hidrateaza chiar daca bea lapte praf pentru ca la urma urmei si acesta e facut tot cu apa. Oricum David refuza categirc ceaiul, insa de cateva zile observ ca i se usuca buzitele, asa parca se decojeste o pielicica alba, uscata. Asta o fi semn de deshidratare?? Sa-l oblig sa inghita macar doua linguritze de ceai ?? Voi ce ma sfatuiti?? sau o fi de la aerul uscat din casa, pun eu vase cu apa pe calorife, dar jur ca o sa cumpar si umidificator.
Miro, eu socotesc 90 ml apa + 3 masuri, tot 90 ml lapte, desi mi-ar conveni sa pot spune ca a baut 100 ml, mai trisez putintel, oricum David nici legat nu bea 750 ml pe zi, cat scrie pe cutie. dar ne amagim si cu putintica titi, asa ca poate poate ajungem pe la 700, in cel mai bun caz.
Asiza, cu intarziere iti raspund ca noi folosim crema pt. funduletz de la Nivea, in tub. Cu Bepantenul nu ne-am inteles excelent si era tare costisitor. Nu are bubitze deloc.
Fetelor, sa stiti ca la noi Bonisanul a facut minuni in ceea ce priveste pofta de mancare, David termina fff.greu biberonul, paote si 40 de min, acum il rade urgent. Nu stiu daca e efectul Bonisan, sau aerul, ca il scot des, ori pur si simplu a mai crescut micutul meu...
Mormelvio, nu stiu ungureste, din pacate... dar ne-am hotarat sa mergem si noi in Ungaria la cumparaturi, asa de fitze, daca tot trecem cu buletinul Si vreau sa-i cumpar lui David un carusel muzical dragutz, dragutz. Poate gasim si laptele praf mai ieftin si ne aprovizionam. Am auzit de la mamicile din parc ca sunt reduceri 75% la hainutele de bebei, in Tesco.
Dolores, eu il scot pe David al meu in parc, nu cred ca strica, dimpotriva!! dar in locuri aglomerate, NU deocamdata.
Lavinia, cum ati rezolvat cu mucisorii datorati aerului uscat din incapere? Da' ce mamica tanara si frumoasa esti!!! Cat ai, 18 ani??

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

alexandra,

felicitari pentru lapticul mult pe care il ai !!!

si mie imi curg da nu asa de rau !!! numai cand tre 4 ore de cand nu a mai supt !!!

pupici

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chris,eu l-am tot scos si cand ajung acasa si vad la tv ce spun ,ce ravagii si cati copilashi mor, ma apuca groaza.

referitor la alimentatie...pana acum 2 sapt mancam regim sa nu pateasca copilul ceva desi colici nu mai are de vreo 4 sapt sau 3...si ce crezi?in 2 sapt al meu david mi-a luat doar 160gr in greutate si atunci am intrat in panica.laptele nu mai era consistent.imi parea rau canu ascultasem de sora mea care imi zicea sa mananc orice.doar si ea a alaptat si lua pitica ei in greutate de te minunai.si m-am pus eu pe mancat orice,absolut ORICE.david se comporta la fel,adik ok....si intr-o sapt mi-a luat 520 de gr.asa ca frau liber la papa..de ende lapte consistent??evit cafea,sucuri acidulate,alcool

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Buna, mamici si bebici!
Am si eu aceasta mare dilema: cum imi dau seama daca bebe e insetat? Am citit ca se hidrateaza chiar daca bea lapte praf pentru ca la urma urmei si acesta e facut tot cu apa. Oricum David refuza categirc ceaiul, insa de cateva zile observ ca i se usuca buzitele, asa parca se decojeste o pielicica alba, uscata. Asta o fi semn de deshidratare?? Sa-l oblig sa inghita macar doua linguritze de ceai ?? Voi ce ma sfatuiti?? sau o fi de la aerul uscat din casa, pun eu vase cu apa pe calorife, dar jur ca o sa cumpar si umidificator.

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Cand copilului ii este sete se agita intre mese si nu poate fi linistit nici cu suzeta nici leganat. Teoretic, daca alaptezi n-ar trebui sa bea apa, dar sunt cazuri in care se admin. putina apa.(daca e f. cald in camera sau daca are buzele uscate)
Eu, in locul tau, i-as da putina apa(nu uita s-o fierbi).N-are ce sa-i dauneze.

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

buna mamici

nu am mai intrat de cateva zile si vad ca deja am doua capitole de recuperat.

Noi ne luptam cu colicii astia nesuferiti care-si cam fac de cap cu burtica bebicii mele. Saracuta are niste crize groaznice si ziua si noapte. Doamne, Doamne zici ca vrea sa nasca asa se screme de tare. Nu mai pot de mila ei, imi vine sa inebunesc.

Aseara am primit un medicament din Italia si i-am dat deja doua doze. Mi se pare putin mai linistita, sper sa nu fie doar de moment.

Am stat si eu o noapte cu feonul pe burtica Biancai dar apoi mi-a spus mama de stirea aia cu copilul ars pe burtica si nu am mai avut curaj.

Ma bucur sa vad ca multe dintre voi ati scapat de problema colicilor, si asta imi da curaj ca poate si noi vom scapa in curand.

Va pup, ca s-a trezit bb-lina mea. Ma duc sa vad in ce stare de spirit este.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

roxanica2006,ma faci sa roshesc..uita-te mai bine..anul asta fac 30.

Cu aerul.. e mai complicat..stam cu socrii si nu au vrut sa punem termopane in cam noastra.."no comment" ideea e ca acuma soacra-mea a zis ca e curent si a lipit geamul cu scoci..si aeriseam din cam alaturata cum ar veni..evident insuficient.Exact din ziua cand am scos scociul si am inchis si caloriferul..il deschid o ora-2pe noapte.. Mihaita si-a revenit.plus scos afara mult plus umidificator.

Si denaturata de mine il tineam in casa ca e racit..si mai rau ii faceam.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor sunt terminata Alexandra are cutele inegale pe picioruse , o sa pun si poze. Dandusa tu parca te confruntai cu problema asta ce este si cat de tare trebuie sa ma ingrijorez ca deja nu mai pot!!! Ideea e ca a vazut-o pediatra de 3 ori de la nastere si nu mi-a zis nimic nici in spital nu mi-au zis nimic daca i-am facut eu ceva copilului intre timp...vreo manevrare incorecte!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am pus poze cu piciorusele!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

fetelor,eu am nascut pe 20 dec.tocmai cand sa zic ca am scapat de lohii uite ca de aseara am niste scurgeri abundente ca la ciclu in primele zile de culoare rosu aprins!!!ce ma fac?e normal,eu citisem undeva ca nu!!!

Mergi la inceput