Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata,

Dandusa am trimis PM.

Mirona, sa incerc sa raspund eu:

2. in afara de lapte praf + un strop de san Grigore nu mai bea nimic. Cand il apuca sughitul ii mai indes putina apa-n gura (cu dozatorul de la Nurofen ), dar si pe-aia mi-o scuipa cat colo.

Ciudata reactia Karei cu bautul de ceai in timpul biberonului...
Si mie imi face asa, spre sfarsitul biberonului, dar sunt sigura ca-i de la aerul inghitit.

3. 90 ml apa+3 masuri formula = 100 ml lapte praf
Deci fata a papat 100 ml.

Va , noi cica iesim la plimbare. Sper sa nu ne zboare vaaaajul.

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Multam de raspuns!
In sarcina abia asteptam sa dorm pe burta,dar nu pot,de sani.
Azi noapte a fost prima noapte in care a dormit 4 ore legate.Sper sa nu fie doar o intamplare.
Magandeam daca papanumai dintr-un san dak o sa doarma vreodata 6 ore.Ca o sa i se faca foame.Dar vad ca se poate.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Off..cand sa ne intlnim si noi,constantencele s-a stricat vremea...Cred k trebuie sa amanam daca si duminica e la fel. In principiu eu eram de acord cu ideea Andreei la 13-13.30 si a Dandusei in Parcul Tabacariei...Cred k cel mai bine ne dam intalnire duminica dimineata aici pe forum si vorbim....Ce ziceti?

Mirona: de ce te complici sa stii cati ml bea Karina? Cand o alaptai la san stiai exact? eu am ajuns la concluzia k nici nu mai trebuie sa notez , caci oricum tot cat vor ei mananca...Nu pot sa ii dau cu forta dc intr-o zi a mancat mai putin , dar nici nu-l pot opri daca in alta mananca mai mult.Cat priveste ceaiul..inca nu imi dau seamacand ii este sete sau nu. Uneori cand refuza si sanul si biberonul cu lapte ii dau ceai Baby calm sau baby drynk.Alteori cand mi se pare ca manaca prea des incerc sa ii mai aman masa cu ceiut.
Cat despre alaptat, nu te-as sfatui sa renunti. Eu ma chinui asa de la inceput, dar sunt fericita pt fiecare ml de lapte pe care il suge.Nu ii dau san la fiecare masa mai ales la mesele de dinainte de culcarea de seara si cand se trezeste noaptea.Doar in timpul zilei, cand simt k mi se umplu sanii...Incerca sa iei Pregvit zinc( vitamine)poate dau randament. la mine au avut mare efect in privinta lactatiei.Pe zi ce trece parca am mai mult, dar probabil nu e asa de consistent de nu se satura micutul meu.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Lavinia, daca te consoleaza, nici eu nu pot sa dorm pe burta ca ma dor sanii de mor ... desi sunt mare amatoare de dormit pe burta...

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

chinco, cand ai timp pune si tu niste poze cu Bea, ca am vazut ca are album si nika in el

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

chinico, te-am poreclit... vin cu porcu' de craciun

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor,noi azi implinim trei luni,am mai crescut ,dar ne-am facut si rele
eu nu pot sa fac nimic ziua cand sant cu ea nici macar o mancare sau o curatenie
cand doarme daca nu stau langa ea imediat se trezeste,iar daca nu doarme destul e maraita toata ziua
asa ca fac ceva treaba daebia cand vine tati
Doloresnici eu nu am scos-o afara zilele astea de frica virozei,azi ploua deci nu o scot dar maine daca e frumos o scot
daca nu intra in contact cu alti copii nu cred ca i-a viroza

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

iar am intrat in speranta ca...

Miro cred ca Galactogilul a declansat problema, l-am primit joi, am luat joi si vineri cate 3 linguri/zi, iar sambata seara scaunul Beei era de culoarea caramizii.Panaa a spus ca si ei i s-a intamplat la fel.Asa a ramas pana marti, iar miercuri dimineata cand am fost la pediatra(dupa ce fusesem duminica la urgente) avea deja firisoarele de sange. Asa ca dau si eu cu presupusul. O fi intestinul gros iritat de la Galactogil,firisoarele de sange apar inconjurate de mucoasa.
Eu sper asta sa fie. Imi e groaza de varianta bagatului de tuburi cu camere prin funduletul ei mic, plus ca trebuie sedata pt. asta.

Dia as pune cu drag poze, eu sunt insa prin definitie tandala si nu stiu cum.Am mai cerut eu un manual pt. idioti, il astept inca.

de beBea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Asiza, sa-ti traiasca frumosul Denis.
Din pacate azi ma simt cam rau.. ma chinuie o super migrena. Azi noapte nu am prea dormit; am avut probleme la baitza... am trecut prin prima spaima de mamica cand l-am intors prea brusc si a luat apa la bord.. s-a speriat si el.. dar mai ales eu, ca se ineaca copilul. Am bocit ceva (stiu.... voi fi pedepsita), dar pur si simplu m-am simtit ca o mama handicapata... e greu sa-i fac baitza singura...de fapt, nu-i greu..decat cand trebuie sa ma intind dupa sapun... e vorba doar de indemanare. Pana acum m-am descurcat..trebuie doar sa fiu mai atenta. Sper sa nu fi ramas cu traume. Vedem diseara...
Revin mai incolo, sper ca intr-o dispozitie mai buna..
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

chinico, trimite-le in mailul comun si le pun eu
sper sa fie bine Bea

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput