Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 28
dandusa spune:
FATIMA,
am sa merg la un dr recomandat de RUXANDRA,noastra.Nu stiu pe nimeni pe acolo...Multumesc de indrumari,am sa tin condt daca nu se rezolva asa...,saru'mina.Pooop tare 
MAMICILE,
si pe tine te pooop
Fetelor,eu azi am fost foarte ocupata...,vizite peste vizite,a venit si mama la mine,ne-am aglomerat pe aici...,miine am sa merg sa-mi caut un coafor dragut si ieftin
,incepem pregatirile pentru botez...Nu am sa am timp sa fac exercitii miine ,cu sigutranta...,daca nu va suparati o lasam pe luni...(hai c-am inceput bine...
),mai avem timp sa ne rasfatam putin si de luni...la treaba cu noi.Am sa incerc sa fac un program ,pe care fiecare il respecta sau inbunatateste dupa propriile puteri si placeri...,ideea este sa facem cit de putin...,dar des...,iar la sfirsit de drum...,desi ideeal ar fi sa nu ne oprim niciodata...
,sa avem cele mai sexy mamici cu bebici...Ce ma bucur ca sint multe care vor si asa ne ambitionam ....,o sa iasa super,veti vedea...

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dolores spune:
buna dimineatza,vroiam sa va intreb daca inca va mai scoateti bebeii afara cu pneumonia si viroza respiratorie care circula si ucid pe capete?nu va e teama?ca mie mi-a cam intrat morcovul.
va pup,am fost fff absenta de pe forum,incerc sa-mi gasesc echilibrul.am mai pus poze
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
desiree spune:
neatza,
iata am revenit din morti, ma simt ceva mai bine moral si am zis sa mai fac si eu prezenta !
dolores, daca il scot in spatii aerisite, parc, si nu in supermarketuri sau in locurile prea aglomerate, nu cred ca e vreao problema ! copilul trebuie scos macar putin ! ii pun o batistutza pe fata!Da, eu nu renunt la a-l scoate afara !
KOKORINA, La multi ani !!!
cu intarziere, sa fii sanatoasa si tu si harbujeii si sa creasca mari mari si frumosi !
asiza, am vazut ca ai intrebat cate ceva dar nu m-am simtit in stare sa mai scriu ceva, eram putin demoralizata de problema lui Octavian !te rog, iertare ! eu il dau cu Bepanthen pe baiat la funduletz si e ok, nu s-a iritat si il tolereaza foarte bine! ma bucur ca esti bine cu operatia! si eu am un strat destul de grosutz de grasime la mine pe burta ( tre sa ma apuc de MOntignac da aman momentul )Noroc cu voi ca ma ambitionati la slabit !
miro, citeam ca nu ai lapte decat de noapte! incearca sa ii golesti constant dupa fiecare supt ca isi vor da drumul ! sau ai incercat deja varianta? pune-o mia des la san chiar daca nu ai lapte, laptele se trezeste daca bebe suge mult timp si des!
mai vin sa va tzuc dar acum ma cheama "uriasul"...vrea sa pape!
multi multi multi pupici pentru voi toate !!!

desiree si bebe Octavian
pozici
chinico spune:
'neata.
cum m-a lasat dodoloatza am sarit la calcu sa vad daca a mai intrat Panaa sa ma lamureasca cu Galactogilul, sa nu mai chinui copilul cu porcaria aia de mancare. Vaz ca nu.
Bea e si nu e bine fetelor, daca stau la fundul ei sa vad ce si cum si cat e pt. ca in continuare are firisoare de sange in scaun, uneori mai multe, alteori mai putine, dar le are, daca se inmultesc exagerat trebuie sa impachetez copilul si sa fug la spital a spus doc a ei(din pacate a ramas la latitudinea mea sa hotarasc ce inseamna exagerat de mult...)si daca nu se imbunatateste situatia pana luni o paste endoscopia. Mi se rupe inima numai cand ma gandesc.
Asa ca...
Ea e bine in sensul ca nu da semne de vreun disconfort. Papa, doarme, o tine pe a ei mama in priza...
de beBea
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chinico
endoscopie ???..o fi rectoscopie...
`neata.de beBea
cred ca e endiscopie... in stomacel o verifica daca nu sangereaza ... sper sa nu ajungeti la asta, va tinem pumnii!

Dia
de
Oana (29.11.2006)varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Mirona spune:
neatza,
chinico io tot n-am inteles ce are galactogylul cu firisoarele de sange???
Is io mai batuta in cap - dar plizzz explica-mi ca a mea bebelina nu a fost afectata decat in bine de acest Galactogyl.
Fetele am cateva intrebari:
1. (nu e o intrebare) - nu mai vreau sa ma chinui cu alaptatul - pt mine e un chin si pentru ea la fel - indiferent cat lapte am si cat ma stimulez sa am - NU SE SATURA!!! - la juma de ora dupa masa - urla de foame. Asa ca RENUNT! - incet ... ca nu-l pot stopa deoadata - dar renunt. 11 saptamani este deajuns pentru imunizare.
2. pentru fetele care le dau completare la bebei. Le potoliti setea? CUM?
a mea bebelina incepe ca haplea o sticluta ... suge ce suge si apoi incepe chinul - se zbate, se maraie, nu mai stiu ce sa-i fac. O ridic la ragait - face la fel - deci nu e asta.
Intamplator am avut o sticla cu ceai alaturi - i-am dat-o si instant a baut-o (30 ml) pe toata. Apoi a continuat linistita sa bea laptele - ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Aseara am uitat sa iau ceai langa mine - si i-am oferit sanul - stiind ca la inceput este un lapte mai apos- care satura setea.
Am reusit in final s-o multumesc si mi-a baut 110 ml.
3. Daca fac de exemplu 90 ml de lapte - pun 90 ml de apa si 3 masuri de lapte - automat se modifica volumul si iasa 100 ml. Cat notez ca mi-a papat fata? 90 sau 100? Sau daca-mi ramane in biberon 30 ml - cat notez ca mi-a papat fata - 70 sau doar 60?
hai ca v-am tampit cu intrebarile mele - sper sa-mi raspunda careva la dilemele mele dintr-o zi de 19.
P.S. cred ca Ruxandra ma intreba daca accepta bebelina mea biberon - LUPTE GRECO-ROMANE - dar nu are ce face. Ii tot repet - mama draga - gandeste-te ca altceva nu primesti - tre sa papi ceva, nu? Si intr-un final incepe si suge printre suspine.
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Lavinia_P spune:
Neatza,
In ce consta controlul de 6 sapt?Eco sau suit pe masa?daca e eco sa ma duc la cabinet.
Dandusa, daca Crinutza doarme 6 ore, tot numai de la un san papa inainte?Si in alea 6 ore nu te dor sanii?Mai ales cel din care nu papa..
"minunea mea"
m_monique spune:
ma bucur ca v-au placut pozele cu grasunelul meu.
si noi avem bubite pe fata si pe corp, si-l spal cu ceai de musetel.
vroiam sa scriu mai mult dar s-a trezit, si ma cheama cu tzitzi la raport. are o gura de trezeste tot blocul.
Andrei (16.12.2006)
poze
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Neatza,
In ce consta controlul de 6 sapt?Eco sau suit pe masa?daca e eco sa ma duc la cabinet.
Dandusa, daca Crinutza doarme 6 ore, tot numai de la un san papa inainte?Si in alea 6 ore nu te dor sanii?Mai ales cel din care nu papa..
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"
Pe mine m-a urcat pe masa ,la controlul de 6 saptamin,eco ...,nu mi-a facut.
Da,dupa baita suge doar dintr-un sin si sa zic ca suge maximum 15 minute,dar suge...,trage cu putere....apoi 6 ore doarme legat...,fara sa scinceasca deloc...Nu,nu ma doare sinul respectiv,este vizibil plin si mai mare ,dar nu ma doare deloc.De cele mai multe ori ,dorm pe burta...si ma trezesc uda leoarca ,numai din sinul respectiv...,dar dureri..ioc.
Pe tine ...,te doare?
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
Mamici din C-ta