Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Kokorina sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca harbujeii si sa va bucurati de ei.
Eduard Stefan de Deborah 77
Fetelor eu nu mai pot. Azi noapte am dormit doua ore. De ce nu vrea sa doarma noaptea? Dati-mi si mie solutii ca nu mai pot. Pe la 5 dimineata plangea ea si eu odata cu ea. Nici nu mai stiu ce sa fac sa o adorm. Dupa baita e mai fresh ca niciodata. Acum vreo saptamana adormea la san dupa ce manca, acum nici asa. In fiecare noapte sper sa fie mai bine...
Ma inscriu si eu in clubul celor care fac exercutii. Si vreau sa tin si eu o dieta...Dupa ce am nascut 5kg. am pierdut iar de atunci doar 2. Deci trebuie sa ma apuc serios de treaba. Ca vorba Dandusei "acum vine vara".
Azi ma duc sa-mi iau concediul medical. Imi las terorista cu mama. Sper sa nu faca scandal mare .
Va pup .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Ies si eu la apel.
Alin e cuminte foc...noaptea doarme...scanceste numai cand ii e foame, mancam si apoi somn mai departe. In timpul zilei, cam la fel. Are o perioada cam de la 9-11.30 cand sta treaz si inca una de pe la 15-18.
Cu chiu cu vai mai prindem sa facem baie pe la 20.30-21 dupa care iar som. Concluzia este ca am un copil tare cumite...sa nu fie de deochi.
Partea nasoala a lucrurilor este ca de cand am pus termopane (cam de 2 luni), acum a inceput sa-mi apara mucegai pe perete...si ma dispera.
Sa fie si de la aburi cand facem baie la bebe??? Am spalat peretii cu clor, am aerisit bine...si sper sa nu mai revina...
Voi nu aveti probleme de genul asta??

Despre crema, vreau sa va spun ca noi folosim ceva nemtesc marca Bubchen si sunt foarte multumita. Copilul meu nu a avut rosu la fundulet inca..pare a fi foarte buna crema. Tot de la aceeasi marca am si ulei de baie, dar de asta nu am folosit inca de frica a ceea ce am patit cu uleiul de la Jonson baby(mi-a facut baiatul o alergie de toata frumusetea cand avea vreo 2 saptamani).De spalat il spal cu un sampon de la Nivea care vad ca la bebe ii place...in rest nu-l mai dau cu nimic.
Hai ca e ora mesei si se trezeste bestiuta.
Va pup pe toate.

poze

varsta lui Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna la toate fetele.la multi ani sarbatoritilor acestei zile.va multumesc ca ma-ti primit in vostru. Doina pe cel mare il cheama andrei cristian si pe cel mic antonio-mihai. Panaa o sa ne sarbatorim bebei in aceiasi zi. Cristinaantonio20-11-2006andrei31-08-2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

NOI FOLOSIM CREMA NIDOFLOR SI PENTRU FUNDULET SI PENTRU BUBUTELE DE PE FATA ASA NE-A RECOMANDAT PEDIATRA. CRISTINAantonio20-11-2006andrei31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Constanta.....la apel!!!!
Cand iesim si noi la o plimbarica fetelor? sambata , duminica, ce ziceti? haideti sa stabilim o zi si o ora sa ne vedem la "pitici"...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Kokorina!

Mirona, face bine la moral cand citesti ca .. "uite domne, o mai patesc si altii".
Ah, ce pofta mi-ai facut cu panea+untura+usturoi... si cand te gandesti ca fetele se apuca de exercitii deja. Da eu mi-s tare lenesa si comoda.
Sa inteleg ca acum Kara accepta biberonul?
Sanatate.

Diana, valeu cu liftul! O luna jumate?? La ce etaj stati mama draga, de poti totusi sa cari si bb si carutz?
Ati luat ceva fain de la Miniblu?
Nu-i nimic cu plimbarea. Cum am mai zis, asteptam sa vina primavara si sa-si mareasca si tontoneii astia pauza intre mese. Si daca ma supar vin odata peste tine-n Agronomie. Asa!

Si raspunzand la intrebarea cu scos bb in lume, nu am curaj. Pediatra ne-a interzis cu desavarsire, dar am trisat de 2 ori cand am fost la Metro Baneasa (asta cica "iesit in lume" ), care-i cel mai gol si seara spre sfarsitul programului.
Din fericire nu ne-am pricopsit cu nimic, dar acum dupa ce-am vazut la tv c-au murit bb-i nu cred ca mai indraznesc. Off, de abia astept sa vina primavara, sa putem sa iesim si noi cu totii la o terasa, la cumparaturi, lalalala.

Meko, ce intelege mai exact pediatra prin "nu-si tine capul" la 2,5 luni?
Uite de exemplu Grigore de abia de vreo cateva zile a inceput sa-si ridice capul si sa ramana cu el sus pt putin timp, sprijinandu-se pe antebrate. Pediatra era multumita de el. L-a mai testat intorcandu-l de pe-o parte pe alta in aer, si el a opus ceva rezistenta.
Si nu toti copiii se dezvolta fix in aceeasi ritm. Uite de exemplu Crina Dandusei si Karina Mironei isi tin ridicat capul de ceva vreme.
Cumva ai baietel? Pt ca, de regule, fetitele sunt mai precoce in toate.

Chris, tare mi-a placut faza cu "se saruta de zici ca se resusciteaza". Ti-au facut cumva pofta?

Fatima, mersi pt consolare. Stiu ca sunt bb-i care mamanca noaptea muuuuuulte luni... si nu-s de ce, da am senzatia ca si al meu e unul din acela.
Referitor la bb de care povesteai, parca daca dupa 4 luni incepe sa se trezeasca noaptea dupa ce inainte dormea bine, ar fi un semn ca e timpul sa i se suplimenteze un pic masa de seara. De regula sa se adauge cereale ca s-o faca mai consistenta.

Da, Aelita, asa-i. Tare dur. Macar sa fie cu folos, off, off.
Multumim frumos.

Dia, si noi ne laudam ca la un moment dat, la tati in brate, cauta sfarcul prin maieu. Dar nu l-a apucat.

Mormelvio, de regula produsele Johnson sunt de evitat fiindca multi bb-i au avut probleme de la ele.

Bun venit noilor mamici de !

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by luly

Dandusa si La Multi Ani! sotului (scuze de intarziere). Sa-ti traiasca, sa va iubiti si sa mai faceti cati copii va doriti ca vad ca va pricepeti sa faceti copii frumosi.
Imi pare rau sa aud despre problema cu soldul a Crinutei, dar sper sa fie alarma falsa. Si Di a fost suspecta de displazie de sold si eu am fost cu ea la Tica la consultatie si pe urma ne-a chemat in spital unde i-a facut radiografie care a iesit ok. Bafta, iti tin pumnii.
M-as inscrie si eu in grupul de facut sport, dar nu stiu ce sanse am sa imi fac timp. Eu nu stiu cum stau cu kg (nu am cantar dar vreau sa-mi iau - cu toate ca unele persoane m-au sfatuit ca-i mai bine fara ), dar aproape ca incap in hainele de dinainte de a ramane gravida cu Isabela, problema e insa ca nu cred ca mai am sanse sa incap vreodata in cele de dinainte de a ramane gravida cu Di.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze

Saru'mina...,multumim de urari...,te pooop.Tica este ortoped aici in C-ta?Eu tot astept un tel...,vorba vine...,ca am tot sunat eu,dar se pare ca persoana care mi-a promis ca ma va ajuta ,este cam neserioasa...Oricum ,in maximum o saptamina ,vom pleca la Bucuresti cu niste treburi si am sa-mi iau trimitere si am sa ma duc direct la Grigore Alexandrescu...,cred ca este cea mai indicata soulutie.Nu ca sint pe graba...,dar daca tot am drum ,ce rost are sa astept telefoane de la persoane neserioase...Mai pune pozici cu printesele si cu mama lor

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita

dandusa,of..imi pare rau de problema Crinutei.sa nu cumva sa te agiti,ma auzi??sau sa te sperii.se va rezolva !!! tu sa fii tare .stiu ca e greu,cand ii vezi asa mici si fara aparare...dar TREBUIE!
deci faza cu infasatul ar fi fost nasoala in cazul tau,nu?
pup Crinuta mititica!!!!

S.

Faza etse ca am apucat sa o infas trei saptamini...,pentru ca asa am vrut si mai mult nici ca o infasam...,ca nu mai statea ea...,saracuta de ea,probabil ca deasta nu mai vroia..., era inconfortabil...,eu habar nu aveam de aceasta problema ...,nu am voie sa-i intind piciorusele...,daca stiam...Stau linistita...,pentru ca stiu sigur ca totul va fi bine...Pooop pritesa Sofia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!

KOKORELU, nostru scumpic,sa ne traiesti!!!

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yagmur

Dandusa, cand ma refac ma bag si eu la gimnastica. Dar ptr mine trebuie sa gasesti exercitii de bratze; aerobic nu am voie sa fac... am o operatie nashpa la un genunchi..
...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

varsta Luca

Crezi tu ca scapi...,,sint cu ochii pe tine...Daca imi spui ca din cauza cezarienei...,te cred..,dar cu genunchiul...,nu scapi..Am avut ruptura de ligamente la un genunchi si mi-e mai greu sa fac aerobic ,dar nu ma las...
Si in plus tu trebuie sa te refaci dupa nastere in totalitate ,ca incepem peteala...,nu?Tebuie sa-ti gasim un iubit...,pai zau asa...

Mergi la inceput