Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 24
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
vom pleca la Bucuresti cu niste treburi si am sa-mi iau trimitere si am sa ma duc direct la Grigore Alexandrescu...
Dandusa, noi cu Matei ne tratam la G. Alexandrescu si tocmai ce-am schimbat ortopedul. (fostul a iesit la pensie)
Si daca vrei iti trimit numele si zilele/orele de consultatii.
10 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
dandusa spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Constanta.....la apel!!!!
Cand iesim si noi la o plimbarica fetelor? sambata , duminica, ce ziceti? haideti sa stabilim o zi si o ora sa ne vedem la "pitici"...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
Gata...,eu sint prima ...Simbata am botezul si nu am sa pot ,dar Duminica ies sigur la plimbarica...Ce ziceti de parcul Tabacariei?
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dandusa
vom pleca la Bucuresti cu niste treburi si am sa-mi iau trimitere si am sa ma duc direct la Grigore Alexandrescu...
Dandusa, noi cu Matei ne tratam la G. Alexandrescu si tocmai ce-am schimbat ortopedul. (fostul a iesit la pensie)
Si daca vrei iti trimit numele si zilele/orele de consultatii.
10 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
Da,da ,te rog frumos...Chiar ma gindeam ,ca am sa ma duc si ca nu stiu la ce doctor..Stii cum e...,prin recomandare este altfel...Pooop
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by crykett
NOI FOLOSIM CREMA NIDOFLOR SI PENTRU FUNDULET SI PENTRU BUBUTELE DE PE FATA ASA NE-A RECOMANDAT PEDIATRA. CRISTINAantonio20-11-2006
andrei31-08-2004
vezi ca Nidoflorul este medicament... se foloseste maxim 5 zile la sugari, ca contine nu stiu ce substanta ... si noi am folosit-o ca a facut Oana o dermatita de contact de la scutecel, dar dermatoloaga mi-a atras atentia sa nu o folosim mai mult de 5 zile! si de maxim 2 ori/zi in primele 2 zile si o data/zi in celelelte zile ... daca e folsita mai mult poate cauza mult rau lui bb!
Dia
de
Oana (29.11.2006)varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
asiza, ti-am trimis cura montignac pe mail... succes! 
ramsan, ati reusit sa recoltati pisulica? a iesit ceva la analize? mie dermatoloaga mi-a zis ca dermatita poate sa fie cauzata de o infectie urinara, nu invers... sau n-am inteles eu? oricum ideea e ca poate exista o legatura intre ele
... va tin pumnii 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
carla2005 spune:
fetelor ce viteza ametitoare aveti la scris
vreau si eu cura aia de slabire pe mail
eu ma bag la exercitii dandusa poate ma mobilizezi tu ca eu fac o zi da 10 nu
la multani bilor lui kokorina
bine ati venit fetele cele noi ma bucur ca nu inmultim pe zi ce trece
a mea dupa o saptamana fara colici, acum ne-au apucat iara sunt la capitolul COLICII REVINE
in rest a mea s-a gfacut grea at un bolovan si sta numai in brate si viseaza cu okii deschisi m-a desalat
de luni am sotul in concediu...suuuper
cam atat ca trebuie sa rumeg aproape un capitol cat ati scris voi de cand nu am mai intrat
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
2luni fix fix fix
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
marinelaf spune:
Multumesc pentru raspuns dianocica.
Am si eu citeva poze cu bebe imi spuneti si mie cum se pot pune?
Si eu folosesc crema de galbenele pentru fundulet la bebe. Asta am folosit si pentru Andreea si a fost foarte buna.
Stiti cumva cit timp se poate pastra laptele praf preparat ca pe cutie nu scrie. Noi folosim Nan.
multi
dianocica spune:
yagmur noi suntem la al treilea rand de bubite. ne-au trecut de fiecare data fara sa dam cu nimic, chiar am pus mai putina crema dupa baitza, la masaj...au fost si pe tot corpul, si doar pe fata...
mormelvio si noi am facut mucegai pe perertele exterior de cand ne-am pus termopane. si cat m-am chinuit cu ele...fetele stiu, cva ma tot plangeam, ca vine bb si eu sunt cu juma de casa fara geamuri...si cand am vazut mucegai...

criket intra in profil personal si fa-ti semnatura ca sa nu mai scri de fiecare data numele
ruxandra am afcut cum am facut si n-am iesit azi...la cumparaturi..am avut un somn in mine...si cand am vazut ca doarme dupa tzitzi de 12...am ramas cu el in pat...(nu l-am mai mutat de frica sa nu se trezeasca..)ar fi putut sa l scoata mama, dar daca n-avem lift... 

asa ca am iesit de la 4jumate si pana ne-am intors era intuneric bezna...si iesisera toti cainii din cartier..am avut un pic de emotii...
marinelaf tre sa intri pe mailul comun.las' ca ti dau pm
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
carla2005 spune:
Hai ca am pus la pozeee
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze bb
"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
m_monique spune:
am pus si eu poze cu andrei.
si noi ne luptam cu colicile, acum am trecut la sab simplex. sper sa aiba efect.
am incercat sa-i dau suzeta. trage de 2 ori din ea si o scuipa.
desi nu sunt adepta ceaiului, am inceput seara sa-i dau putin baby drink, si apoi il alaptez. am constatat ca asa doarme linistit aproape toata noaptea. andrei se trezea noaptea de sete nu de foame. la noi in casa e f. cald. sunt nopti in care temperatura ajunge la 27 de grade. dau astia caldura ca nebunii.
ceaiul il dau cu lingurita, si numai proaspat facut. ce ramane, si ramane destul il beau eu.
Andrei (16.12.2006)
poze

Darius Cristian ( 14.12.2006 )
andrei31-08-2004