Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 22
dianocica spune:
am uitat
dia mortala faza cu muscatul lui tati...odata mie mi-a luat-o cand nu eram atenta, pregateam picaturile si era la vre-un centimetru-doi de el...si hap...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
doradora spune:
merci de raspuns, miro. eram curioasa, pt ca la noi e invers toata treaba, o las ziua sa munceasca, iar noaptea zic merci sa termin cat mai repede. daca ar putea ea sa mearga singurica pana la frigider si sa se hraneasca , bine ar fi...
chris +
alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
bamboletta spune:
Dianocica-eu am fost cu Antonia inainte de sarbatori in Mall,Gima, Billa
imi era un pic frica sa nu i-a vreo raceala ceva dar nu s-a intamplat nimik

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

lizzy spune:
quote:
Originally posted by fatima
kokorinuta, sa-mi fie rusine..abia acum am citit din urma..m-ai rugat ceva..mii de scuze..uite aici regimul pe care am inceput sa-l tin..
dieta Montignac
fatimade
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
SUCCES LA DIETA!!! Monti chiar functioneaza! (scuze pt off-topic)
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI KOKORINA.. SUPERMAMICA NOASTRA!
SA TRAIESTI O MIE DE ANI SI SA TE BUCURI DE HARBUJEII TAI!
Dianocica,sieu amfost cu el in mall cu carutul si am mai intrat si la supermarket.E mai nasol cu statul la casa.
V-am spus ca ne-au trecut mucisorii?!
Era din cauza camerei..prea cald..prea uscat.Vremea a tinut cu noi,asa ca stat cat m mult afara iar in casa 22-23 grade,umiditate 50-60%, si aerisit cat mai des.
Ce bine ca nu era alergie la praf..Multumesc lui DD!
"minunea mea"
Dia1609 spune:
kokorina, 

miro, statea Oana la taica-su in brate (inainte de masa) si ii tot molfaia tricoul ... adica isi tot misca buzele si capul pe tricoul lui.... Lulu nu si-a dat seama ce face fata, pana cand Oana i-a gasit sfarcul si i l-a prins ... de fapt bietul copil era infometat si a cautat ... cum a gasit, nu stiu, zau... si i l-a prins bine prin tricou [:))] ... Lulu s-a astupat de ras ... mi nu mi-a venit sa cred, ca iti dai seama ce sfarc amarat are Lulu [:))]
fatima, functioneaza cura montingnac, eu am tinut-o mai demult... o sa slabesti bine la inceput, dar o sa ai si perioade de stagnare... sa nu renunti atunci la ea.... si eu tot cu ea ma gandesc sa slabesc cand o sa ma apuc ... daca vreti varianta integrala v-o pot trimite pe mail, e ditamai cartzoaka
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
dianocica, eu nu m-am incumetat sa intru in magazine cu lume multa, gen mall cu fata... mi-e frica de viroze, gripe si alte cele.... m-a avertizat si pediatra sa evit... in plus, fata nu e vaccinata... dupa ce trece sezonul de gripe si viroze mergem si noi in mall, pana atunci, nu!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
deeaA spune:
Buna ziua mamicilor!Deja va apucati de ex.?M-as inscrie si eu ,dar mi-e asa o leneee !Poate mai spre vara cand o sa ma uit mai des in oglinda(acu o cam ocolesc)si o sa fiu obligata sa ma pun pe treaba.

KOKORINA multa sanatate alaturi de minunatii tai bebei si alaturi de sot si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!
Fug ca ma cheama datoria!
deeaA
de DAVID IONUT
Yagmur spune:
Dianocica, eu am fost cu Luca in Cora.... dar pe mare fuga. Cu o mana impingeam ditamai carutzul cu Luca in el, in cealalta aveam un cos... si am terminat tot shoppingul in 10-15 minute. Parca eram la curse, asa mergeam prin magazin.
Greu fara lift... eu ce sa mai zic; tot astept ajutoare sa ies si eu in oras... abia astept sa treaca cele 2 luni si sa ma pot descurca si eu singura...
Luca al meu are niste bubitze mici pe fatza; ce sa fac? sa astept sa treaca sau sa-i dau cu ceva? Inca nu am sunat pediatra.. ma gandesc ca tot merg sapt. viitoare cu el la control. Dar m-am gandit sa va intreb pe voi..
Dandusa, cand ma refac ma bag si eu la gimnastica. Dar ptr mine trebuie sa gasesti exercitii de bratze; aerobic nu am voie sa fac... am o operatie nashpa la un genunchi..
Ma duc sa bag si eu un nas in perna.. cat doarme Luchitza al meu...
Revin dupa plimbarea de seara...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
doradora spune:
yagmur si a mea are bubite, mi-a zis dr ca trec, s-au mai dus, dar nu complet
chris +
alexandra 07.12.2006
bebe alexandra