Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Kokorina,

LA MULTI ANI!!!!!

Sa ai parte de fericire, noroc si dragoste, alaturi de familia ta super!!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Kokorina!!! Sa ai parte numai de bucurii in viata, sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor pt. felicitari.

Kokorina - La Multi Ani! ... multa sanatate, fericire si noroc si tie si harbujeilor si sotului ... tot ce va doriti sa se indeplineasca.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns...uite, pupici pentru voi......
Somleac, ce rau fac cremele cu oxid de zinc, mai exact? Dimpotriva, mie mi s-a recomandat in maternitate sa folosesc o astfel de crema si nu creme precum, Bepanthen, care, desi sunt la moda, nu contin deloc oxid de zinc, iar cand bb a fost iritat la funduletz, nu ne-a ajutat deloc Bepanthenul...(e doar un ex)
Dianocica, cum adica "tocmai EU"?????Am facut si eu odata proba suptului la aproape o luna de la nastere...eu sunt impotriva folosirii obsesive a cantarului...or ca eu am facut proba din 2 motive:1. Sa vad cam cat papa Denis la o masa si 2. Eram curioasa cat laptic am intr-o tzitzica...si nu sunt ingrijorata ca bb nu a luat in greutate, dimpotriva...se vede cu ochiul liber ca a luat peste 1 kg...doar intrebam si eu daca e ok cat mananca, daca e mult, putin sau normal...ca sa am si eu un reper...pupici...
Dandusa, felicitari pentru initiativa cu ...eu nu ma inscriu in primul rand pentru ca mai trebuie sa astept cu miscarea (abia am 4 sapt de la operatie) si apoi eu SIGUR nu fac acasa...de indata ce am green light, voi merge la sala, la alergare si masaj...si eu am vazut pozele cu mamicile din C-ta...aratati foarte bine......
Yagmur, cum esti? Eu scot mai tarziu bb-le afara, dar doar p-aci prin Manastur...

Ieri am fost din nou la control cu seromul ala al meu...de data asta nu l-a mai drenat, a zis sa-l lasam in pace sa se resoarba singur si doar daca sunt fenomene inflamatorii ma va deschide iar...insa exista o conditie: TREBUIE neaparat sa slabesc ca sa se resoarba ala......asa ca m-am apucat si eu de dieta de ieri...ma rog, incerc sa mananc sanatos, cu salate, supe slabe, pui mult, peste, oua si alte cele...

VA pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

somleac, am facut pana acum doar 1 impachetare si 1 electrostimulare, ca am cam avut treaba..impachetarea am facut-o cu o crema din plante, naturala..a fost biiinee, m-am relaxat..
..da, o iau cu mine, ca n-am incotro, daca o alaptez..e foarte cuminte..se pare ca ii place printre oameni..ieri n-am fost, si a fost cam agitata..cred ca deja pot sa-i fac carte de munca..

fetele, dar la dieta nu se inscrie nimeni? e super bun regimul asta, montignac..eu de 3 zile manac pe saturate si am slabit deja 1 kg..nu mi-a venit sa cred cand m-am urcat pe cantar..si nu influenteaza cu nimik alaptarea..ai voie si lactate, si carnita, si legume, fructe, ba chiar si paine, 100% integrala..sunt permise aproape toate alimentele, fara limita cantitativa..ce conteza e asocierea lor..

gata, eu ma apuc de abdomene..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

KOKORINA SUPERMAMI LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!!!

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pentru Eduard Stefan de Deborah77

pentru KOKORINA noastra draga. Sa ne traiesti - sa fi fericita alaturi de sotul tau drag si de minunatii, magnificii, frumosii, mariceii, cuminteii, haiosii, papaciosii (etc.) tai harbujei.

Chris de ce alaptez noaptea? Pentru ca peste zi nu ajung sa se mai umple sanii - atat de des papa micutza mea - noaptea ma scoala doar o data - maxim de doua ori - deci au timp sa se incarce. Mi-e mie mai usor sa alaptez - ii bag tzatza in gura si eu dorm mai departe - mai nou dorm pe unde apuc - si in picioare daca e nevoie.
Fatima scade lactatia vazand cu ochii - indiferent cat de mult ma stimulez. Asa ca am decis ca mi-am facut datoria de mama si incercam sa mergem mai departe fara a mai stimula laptele sa vina. Am oprit orice tratament de 4 zile - si vad ca inca am lapte - pentru doua mese pe zi si doua pe noapte. Restul sunt de lapte praf. Se mai intampla ca cele doua mese pe zi sa trebuiasca a fi completate de 30-60 ml lapte praf. Asta e.
Dia nu pot sa cred. I-a apucat Oana sfarcul la Lulu? Si el ce-a zis? Hai povesteste-ne ca-s super curioasa ... intr-o zi asa m-a enervat Dani ca nu e aproape de fii-sa ca i-am si zis: Ia scoate si tu o tzatza sa-i dai sa vedem ce face - poate te accepta si pe tine ca parinte- poate reusesti si tu s-o adormi - ca pe mine m-a terminat nu alta.
Normal ca al meu nu se demite la asa ceva.
Eram asa de curioasa ... bebelusii nu numai de lapte au nevoie - ci si de atingere - era deajuns sa moflaie ceva ...
Hai ca iar am luat-o pe ulei.
Fug la ea - ca iar plange.

you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

asiza, cred ca somleac s-a referit la faptul ca pielicica s-ar putea obisnui cu ingredientele cremei, respectiv oxidul de zinc, si atunci cand chiar ai avea nevoie, adica in caz de iritatie, sa nu mai fie eficiente..e de preferat ca in mod curent sa se foloseasca produse cat mai naturale, atata timp cat nu e nevoie sa se trateze nimic..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Kokorina-sa fii iubita si fericita alaturi de harbujei si toti cei dragi tie

Dandusa -buna ideea sa ne luam la intrecere astept exercitiile

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza n-am vrut sa sune asa rau...

kokorina sa ti traiasca mariceii si sa te bucuri de ei

am mai zis? oficial nu adormim ziua decat in brate. si avem si senzor de mutare...si senzorii declanseaza plansul si pe asta pana il opresti...mai bine intepeneste o ora cu el in brate...e mai rentabil...am incercat sa trimit muzica la mailul comun dar merge infiorator de greu, o sa il pun pe alex sa trimita de la munca. va pup, incerc sa fur si eu 15min de somn...

stiti ca ziceam ca nu am lift de 2 zile? se pare ca s-a stricat motorul si o sa dureze o luna jumate!!!!!!mor!!!cu caruciorul pe scari...nu am cum singura...iar ca sa mai fac si o cumparatura intre timp...adio...ca trebuie a treia persoana...ma duc sa ma

a!mai am o intrebare. voi ati scos bbii in lume? adica nu in parc, ci undeva...la cumparaturi sa zicem...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput