Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

voi vorbiti de gimnastica...eu ma tarai 5 pasi si imediat ma asez pe banca, fie langa mosi si babe, fie langa adolescenti care se saruta cu foc, de zici ca se resusciteaza, nu alta...

miro de ce noaptea alaptatul? mie mi se pare mai usor cu biberonul cand sunt chioara de somn, plus ca dureaza mai putin

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Dandusa-eu sunt prima inscrisa deja m-am apucat de facut aerobic am 3 zile am facut si febra musculara

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Aaaa,pai nu ma mai joc...,stai ca vin si eu din urma..,sa incep sa fac programul...,ce zici?Poate vin si alte fete...,sa ne jucam cu toatele...,sau sa ne luam la intrecere...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

gata, am pus-o si eu in patut sa adoarma..mi-a facut capul calendar azi..cum zicea si Dia, a fost hiperactiva..mi-a gangurit in cap de dim. pana seara, a dormit foarte putin..si daca nu vorbeam cu ea incepea sa tipe..si-a dezv. vocabularul..acum face si aaaa si eee si nggg si ggguu si gggaaa...si se enerveaza, ca si cum nu-i ies sunetele cum vrea ea..cand ii spun sa repete ma-ma moare de ras..parc-ar intelege..

ruxandra, mie mi-a spus o mamica de fetita ei care de la 2 luni a dormit toata noaptea..si cum a implinit 4 a inceput sa se trezeasca de cateva ori..asa ca se poate chiar si mai tarziu..
miro, sa ne spui ce efect a avut usturoiul, sa stim daca mancam si noi..de ce nu mai alaptezi decat noaptea? asa ai vrut tu?
ziggy, iti recomand cu caldura Colic baby, daca vrei ceva eficient..5 ml diluat in 30-40ml de ceiut..
meko, fetita mea la 2 luni si 1 saptamana isi tine capul destul de bine, adica atunci cand o tin in brate nu mai e nevoie sa i-l tin eu..dar cred ca fiecare bebelus are alt ritm de dezv...ca si mersul in picioare, nu?
dia, ai vazut ca a fost ceva trecator..ma bucur ca s-a reintors si la cealalta tzatzica..
a_deju, eu am luat crema de la TIS de la un magazin gen plafar..
dandusa, buna propunerea ta..ma inscriu si eu de maine..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju
si cand om avea si noi trei luni, sa vedeti ce pune dandusa poze cum o alergam prin parc :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

,ce-am mai ris...,deabia astept...si daca nu o sa ai chef...,sa vezi ce te alerg eu ...Si daca mergem in parc echipate de gimnastica......,parcam tractoarele la umbra...si ne apucam de aerobic...,ce zici?Da...,si mai tare...,sa fim vreo 10 mamici echipate ...,sa parcam tractoarele...si noi sa ne aliniem ca la careu...si sa incepem...,unu-doi,unu-doi...,tre si patru si...,ar fi super...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dandusa Super propunerea, ma inscriu si eu, desi si eu am inceput de ceva vreme. Dar parca tot mai bine e cu sustinere pe forum.

Fatima ai inceput impachetarile? Sa-mi spui si mie cum te simti. M-am bucurat cand ai scris ca ai inceput lucrul cu bebica dupa tine. Si eu tot asa. Las ca la 25 de ani ii pensionam.

Meko mai incearca si alta parere. Incerca sa gasesti un neurolog pediatru.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor incercati sa nu abuzati de creme pentru fundic. Mai ales cele care au zinc (adica ramane asa alb cand o intinzi). Ele nu lasa pielea sa respire si folosite aiurea pot face mai mult rau decat bine. Daca fundicu nu e iritat nu dati cu nici o crema sau cel mult cu ulei de dupa baie.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Mi s-a facut dor de voi , de-aia stau la ora asta si va citesc in loc sa dorm.
Noi suntem bine, ne-au mai crescut falcutzele si copanelele, iar colicii ne-au mai lasat, mai luam doar la nevoie seara niste Debridat si pe urma dormim tare bine. Fetelor vad ca voi va vaitati ca bebei sunt constipati, eu in schimb ma vait ca e deranjata - avem cam 4 scaune pe zi, de am consumat in prima luna 2 pac mari de pampersi.
Noaptea dormim destul de bine, dar ziua avem o singura repriza de somn de 3 ore, iar in rest dormim in reprize de 10-15 min iar pe urma facem scandal dc nu ne baga nimeni in seama, plus ca am inceput sa facem si vocalize. Nici afara nu prea doarme, spre deosebire de Di care dormea non-stop afara, dar in casa fff greu.
Pt funduletz folosim crema de galbenele si doar la nevoie bephanten.

Dandusa si La Multi Ani! sotului (scuze de intarziere). Sa-ti traiasca, sa va iubiti si sa mai faceti cati copii va doriti ca vad ca va pricepeti sa faceti copii frumosi.
Imi pare rau sa aud despre problema cu soldul a Crinutei, dar sper sa fie alarma falsa. Si Di a fost suspecta de displazie de sold si eu am fost cu ea la Tica la consultatie si pe urma ne-a chemat in spital unde i-a facut radiografie care a iesit ok. Bafta, iti tin pumnii.
M-as inscrie si eu in grupul de facut sport, dar nu stiu ce sanse am sa imi fac timp. Eu nu stiu cum stau cu kg (nu am cantar dar vreau sa-mi iau - cu toate ca unele persoane m-au sfatuit ca-i mai bine fara ), dar aproape ca incap in hainele de dinainte de a ramane gravida cu Isabela, problema e insa ca nu cred ca mai am sanse sa incap vreodata in cele de dinainte de a ramane gravida cu Di.

Dia stai linistita ca se rezolva problema cu piciorusele cu masaj si mai incolo cu incaltari bune - ghetute (sa-i tina glezna) cu talonet(neaparat), si Di a avut asa piciorusele si acum nu se cunoaste deloc.

A_deju am retinut eu bine, stai in Poarta 6? Inseamna ca suntem vecine. Poate ne intalnim prin cartier , eu ies de obicei pe la 12 cu motzatele la plimbare.

Pt fetele care au facut botezul - sa fie intr-un ceas bun si sa va traiasca micutii crestinii.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea(04.12.2003)
varsta Diana
varsta Isabela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sraluca,da ,asa face si a mea,cum s.a oprit carutul si a intrat in casa,se trezeste.
dianarus
eu ii puneam o lingurita de ceai granulat la 50 ml ,asa scrie pe prospect.nu il bea tot odata,bea cam jumate.
si la fel,se cam strangea de burta,de picioare,facea kk din ce in ce mai moale si nu i-am mai dat...nu stiu daca sa ii mai dau vreodata..carla,felicitari pt cele doua lunisoare !!
kokorino pai sa cat si sa vad pe unde am scris.treaba aia cu sofia a fost in spital,in prima zi,dar a trecut.
LA MULTI ANI !!: INGERAS si MAYA MARIA,
ANDREI de MONIQUE,
MATEI de BIABAUS
.
NUSYCASIELYbien ai venit !!! doar sa lasi anumite date,vezi la noi in lista de pe prima pagina cum suntem trecute acolo.datele,cate vrei tu sa lasi,adica numele copilului,ora nasterii,grame la nastere,centimetri,apgar,felul nasterii,daca vrei data ta de nastere sa stim cand te sarbatorim..
asiza
merci pt sfatul cu serul in nasuc.
florentina,ti-am trimis PM.
ktrinel Felciitari pt botez! sa fie intr-un ceas bun!
radu anca in mod normal trebuie sa il lasi sa ii treaca,e normal sa ii apara tot felul de bubite acum pe fatza.e mai bine sa nu te impacientezi nici tu,si sa nu ii dai cu creme,mai ales pe fatza,unde freaca mainile si baga in gura cu tot ce ii dai.
dianarus poate ca se cojeste ca nu a facut baie.nu ii da cu nimic,lasa sa se cojeasca natural ac ii trece in scurt timp.
pe piele ii dai cu crema ,cu un mic masaj,dar pe fatza si maini nu,ca le baga in gura.si pe par,nu stiu,nu am auzit sa ii ungi parul cu ceva...
eu folosesc sampon de Mustela,si mi se pare bun.
dia,aaa,da,exact!!! bine ca mi-ai amintit ca exista sticlutele alea mici cu pipeta directa,chiar aveam prin casa asa eva !!!! uitasem de forma asta !
baga si tu un link direrct la pozele alea noi.
dandusa,of..imi pare rau de problema Crinutei.sa nu cumva sa te agiti,ma auzi??sau sa te sperii.se va rezolva !!! tu sa fii tare .stiu ca e greu,cand ii vezi asa mici si fara aparare...dar TREBUIE!
deci faza cu infasatul ar fi fost nasoala in cazul tau,nu?
pup Crinuta mititica!!!!
ruxandra,of..se apre ca e un tratament dur..daca are nevoie de peruca...imi pare tare rau.sper sa gaseasca,si ,cee mai important,MULTA SANATATE!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MEKO,nu stiu ce sa iti spun,mai ales ca tie ti se pare ca isi tine capul singur,doctorei i se pare ca nu..
cel mai bine e sa mergi unde te trimite,nu pierzi nimic ca ii face toate probele,asa vei fi sigura ca e sanatos tun!
pana atunci,nu te ingrijora,probabil ca nu e nimic,adr e mai bine daca ti se ofera controlul asta!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI KOKORINA !!!........sa fii fericita alaturi de harbujeii si sotior!!!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput