Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
a_deju spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Pt fundulet foloseam si eu crema de galbenele dar am gasit una mai bunade la baby4you cu ulei de catina mi se pare super buna de cand o folosesc nu s-a iritat niciodata
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
![]()
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina![]()
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
cum se numeste cremuta? o iau din orice farmacie, sau doar in alea gen magazin (sensiblu, city pharma, etc..)?
thanx

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
dia_bi spune:
buna fetelor,in ultima vreme nu am mai reusit sa intru ca nu ma lasa fiica-mea,a inceput sa fie rea si se maraie toata ziua,nimic nu mai pot sa fac,cand doarme stau langa ea ca daca se trezeste sa o pot adormi la loc ca daca nu doarme e obosita si face mai urat
azi am stat toata ziua cu ea ,dupa ce se trezea avea chef de vorba ,radeam ne jucam iar dupa o ora sau douya era rupta de somn si incepea sa tipe pana adormea,sper sa nu faca asa si in continuare ca ma apuca disperarea
acum i-am facut baie si doarme
fetelor am auzit ca e o viroza urata in tara asa ca maine ma duc la farmacie sa ma aprovizionez cu supozitoare,ca nu se stie,deocamdata suntem bine dar .................
fetele cumnatei mele sunt cbza si de duminica fac febra intr-una si cica e urata viroza asta ca nu trece cu una cu doua
v-am pupat si aveti grija
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Ati incercat Gripe Water impotriva colicilor? Farmacista mi l-a recomandat, dar nu stiu ce sa spun.
Sunt printre voi mamici care merg in parcul din Crangasi? Poate mergem impreuna.
Calin (5.12.2006)
Noi l-am folosit si ne-a ajutat foarte mult la vremea respectiva...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
Mamici din C-ta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ktrinel, stii ce e culmea? eu n-am scapat in spital asa spectaculos... eu am scapat doar de vreo 5 kg in spital ... dar am dat jos mult acasa in primele 2 saptamani ...dupa care nimic
Diade
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Nu mi se pare ca ai prea mult de dat jos.In poze arati bine,ce nu se vede... se poate rezolva cu exercitii facute in casa...

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
Mamici din C-ta
bamboletta spune:
A_deju-uite aici o poza cu crema
am luat-o de la farmacie si este de la TIS 3.7 ron ![]()
Multumim fetelor pt urari 

pupic de la noi
Alexandra25-ce mare a crescut Mark 
Bamboletta
de
poze

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

dandusa spune:
NUSICA si CRYKET,
Bine ati venit in grupul nostru
MIRO,
Usturoiul face bine la raceala...![]()
Propun o tema pentru acasa,pentru toate fetele care doresc sa faca gimnastica si care sint lenese...
,si eu ma numar printre cele mai sus mentionate...
Sa stabilim un program de citeva abdomene,flotari,fandari,etc...,pe care sa le facem progresiv.In prima zi...,citeva ,apoi din ce in ce mai multe...Acum ...,depinde de noi cit de sincere sintem si cit de ambitioase.
Sa fie ,o tema obligatorie ...,daca vreti...si daca nu reusim sa o indeplinim in ziua respectiva...,sa recunoastem ...
Revin cu detalii ,daca sinteti de acord...
Sa nu-mi spuneti ca nu aveti timp...,ca nu va lasa bebe...,ca nu va cred...,avind in vedere cit de active sinteti pe forum...Macar in felul asta ,stim ca TREBUIE ,sa facem ...,ca altfel...,tot aminam de pe-o zi pe alta...si vine vara....,miine ,poimiine...
Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
Mamici din C-ta
meko spune:
quote:da, sint din C-ta si daca iti aduci aminte am postat la asteptand un ingeras pt ca am identificat-o pe Mamacita ca anestezista mea si am nascut cu doctorul Peteanu. Pt. ca stiam ca o sa nasti tot cu el v-am urmarit pe forum si sint incantata ca sinteti bine.
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by meko
Am si eu o mare intrebare.copii vostri isi tin capul singuri, si daca il tin, de la cate sapatamani/luni?
Copilul meu are 2 luni si 1/2 si inca de acum o luna doctorita noastra si-a exprimat ingrijorarea. nu prea inteleg, din cate stiu eu si din ce am mai auzit si citit copiii isi tin capul de le 3-4 luni.De pe burta si-l ridica f. bine de la 5 zile, cand il tinem noi ridicat cu o mana sub fund si usor inclinat - daca intelegeti pozitia - si-l tine f. bine, iar cand este drept si-l tine putin.cu toate astea, doctoritei noastre i se pare o problema si ne trimite chiar la Bucuresti.Nu stiu ce sa fac, instinctul meu de mama imi spune ca nu are nimic, este foarte vioi, raspunde la reflexe f. bine, este vesel, ne urmareste cu pivirea si asa mai departe.Astazi intentionez sa chem si o alta doctorita de la noi pt. o a doua parere.
voi ce parere aveti?VA ROG MULT SA IMI RASPUNDETI
meko, ma insel eu sau esti din constanta??? nu stiu de ce imi ramasese intiparit in memorie ca ai fi de pe la noi... daca da, activeaza-ti pm-ul :) daca nu, scuze... nu e prima oara cand am "vedenii" cu fetele de pe forum :)
POZE
Sa vad care e treba cu pm-ul, ca sint incepatoare....si habar n-am.
bamboletta spune:
Dandusa-
eu sunt prima inscrisa deja m-am apucat de facut aerobic am 3 zile 

am facut si febra musculara 
Bamboletta
de
poze

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

panaa spune:
asiza: 1) in mama si copilul scrie asa: "la sf.saptamanii a treia nou-nascutul suge 450-600 ml/zi; la sf.celei de a patra sapt.suge 500-650 ml/zi"; 2) pt.poponeatza anei eu folosesc bepanthene. este fffff.bun, imediat ce ii apare o bubita, indiferent de loc, ii dau ...si trece... (ex.s-a zgariat intr-o zi pe fata de si-a dat sangele...am dat cu bepanthene si ...pana seara s-a trecut zgarietura....a ramas ceva ffff sters care a doua zi a disparut)
meko n-am inteles exact: la 2 luni si 1/2 bebele tau isi tine sau nu capul? a mea are aproape 2 luni si de vreo 2 sapt.a inceput sa si-l tina singura....
cryket: bine ai venit! vad ca bebeii nostrii s-au nascut in aceeasi zi! super!!!
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
a_deju spune:
bambo, saru-mana, sper sa gasesc si pe-aici pe undeva.. nu ca bepanthenu' n-ar fi bun, da fi-miu parca-l mananca in loc de lapte, si sincer, cu cate-un tub la una doua sapt, ma bucur ca-i trec bubitele lui, dar parca ma iau pe mine usturimile la buzunar :)
fetele, vad ca sunteti in forma, faceti deja program de aerobica... eu mai stau vreo doua-trei sapt, sa vad ce roade da la voi, si vin dup'-aia puternic din urma :) sincer acuma, chiar n-am curaj inca, ma mai jeneaza operatia la unele miscari mai bruste, mai bine stau cuminte-n banca mea, si cand om avea si noi trei luni, sa vedeti ce pune dandusa poze cum o alergam prin parc :))
mamaaa, e ora 11... nu mi-am dat seama... trece timpul infiorator de repede! nu stiu cand a trecut o luna, daramite ziua de azi...
va pup, noapte buna fara colicute!!!
POZE

Oana (29.11.2006)