Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Ati incercat Gripe Water impotriva colicilor? Farmacista mi l-a recomandat, dar nu stiu ce sa spun.
Sunt printre voi mamici care merg in parcul din Crangasi? Poate mergem impreuna.

Calin (5.12.2006)

noua nu ne-a facut bine, am facut kk imprastiat/diaree pana la gat ... dar la alti copii le-a facut bine... poate ca din cauza ca i l-am dat cu lingurita... fatima spunea ca il punea in ceiut cateva picaturi (nu mai stiu ca nu ma mai interesa cand a spus ea, ca nu mai aveam colici) ... cauta cateva pagini mai inainte, ca mai spunea o fata ca l-a folosit

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Miro, poate nu-ti mai bea Karina laptele ca o sa aiba gust de usturoi ai mai mancat de cand alaptezi?
si pe mine cred ca ma paste o raceala...

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ziggy, noi folosim Gripe in alternanta cu Sab simplex si e mai bine de cand il folosim. E extract de marar de fapt.
Fug ca plage broscotzelul.
Danutz, de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia exact asa facea si david. eu zic sa mai stai cateva zile pana sa te panichezi...si tot atunci era f activ ziuz...nu mai dormea deloc...acum e ok

meko eu zic sa ai incredere in tine si sa mai vezi un dr

ralumat vai cat de scump e davidutzu tau...si ce degete de pianist...

bambo,saryta

asiza eu nu cred ca tocmai tu faci proba suptului...a luat in greutate? parca era fiecare cu ritmul lui, nu? si cum sti cat de gros e lapticul?si catde hranitor?nu ti fa probleme...pt fundulet eu il dau cu crema de la sanosan.si cateodata cu aia de corp de la mustela.si e ok.

ruxandra reduceri la miniblu? ce tare...chiar voiam sa l scot pr d maine pana in feeria. sa luam un cadou de la miniblu si lampa cu lumina reglabila...reduceri!!! si dmic se trezeste aiurea...parca se obisnuise cu 3,5-4h prima tura din noapte.dar nu e regula...si eu tot zic sa ne vedem, cat mai multe forumiste...dar nu vezi...nu reusesc deloc. mai nou nu merge liftul si pierdem mult timp pana iesim si pana urcam si pana ajung in herestrau...mi-ar mai ramane maxim 30min...si parca mai bine in agronomie...nici nu trebuie sa trecem prin zone cu masini multe...dar tot ne vedem noi odata...

cryketbine ai venit

marinelaf il gasesti sigur in farmacii...of..singurica...tinem pumnii si uite un

dia cu slabitul si eu ...

am luat azi 2cduri cu vivaldi pt copii si mozart pt copii. vorbesc cu alex sa vad cum facem sa le trimitem pe mailul comun...
pt toate fetel.mergem la baitza

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

crykett, te-am trecut in lista. Bine ai venit si sa-ti traiasca baieteii!
Ne dai si numele lor sa le trecem pe lista?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by meko

Am si eu o mare intrebare.copii vostri isi tin capul singuri, si daca il tin, de la cate sapatamani/luni?
Copilul meu are 2 luni si 1/2 si inca de acum o luna doctorita noastra si-a exprimat ingrijorarea. nu prea inteleg, din cate stiu eu si din ce am mai auzit si citit copiii isi tin capul de le 3-4 luni.De pe burta si-l ridica f. bine de la 5 zile, cand il tinem noi ridicat cu o mana sub fund si usor inclinat - daca intelegeti pozitia - si-l tine f. bine, iar cand este drept si-l tine putin.cu toate astea, doctoritei noastre i se pare o problema si ne trimite chiar la Bucuresti.Nu stiu ce sa fac, instinctul meu de mama imi spune ca nu are nimic, este foarte vioi, raspunde la reflexe f. bine, este vesel, ne urmareste cu pivirea si asa mai departe.Astazi intentionez sa chem si o alta doctorita de la noi pt. o a doua parere.
voi ce parere aveti?VA ROG MULT SA IMI RASPUNDETI

meko, mesajele tale nu apar in timp real pentru ca esti noua pe forum si mesajele iti sunt moderate. Asta se intampla pana la 10 sau 15 mesaje, nu mai stiu sigur, poate scrie in regulament.
In legatura cu problema ta, nu stiu ce sa iti spun pentru ca baietelul meu nici nu a implinit 2 luni, dar poate iti pot raspunde fetele care au bebelusii mai maricei.
Oricum, al meu la 1 luna si 1 saptamana nu isi tine capul bine, ci doar ocazional. Iar doctorita voastra era ingrijorata inca de acum 1 luna! Cam ciudat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

Miro, poate nu-ti mai bea Karina laptele ca o sa aiba gust de usturoi ai mai mancat de cand alaptezi?
si pe mine cred ca ma paste o raceala...

nu! - este prima data cand mananc - sunt si eu curioasa - doar ca acum mai alaptez doar noaptea - poate ca in somn nu se prinde micuta
am avut o faza pe cand alaptam exclusiv - am papat ceapa - si nu a fost deloc afectata Kara.
- si acum nici nu are ce comenta - de la Craciun salivez la biata untura - a adus soacra-mea pomana porcului si a prajit niste carnati - ma uitam cu jind la ei cum haleau ... iar eu ... salivam de numa.
De cate ori deschideam frigiderul si vedeam borcanul de untura ... ma apuca asa un dor de duca .... salivam la gretosenile de Craciun vazute pe masa ... azi nu am mai putut efectiv.
Sper sa fie totul ok.
Kokorina am trimit si eu barbat in cautare de fotograf profesionist - sa faca poze super la Kara. Primul a zis din start NOP, dar al doilea a fost haios rau ... s-a uitat in jur in studiou - a zis ca n-are pe unde s-o aseze ... dar improvizeaza. Dani al meu se uita in jur si nu vede decat un scaun (dintr-acela pe care stau persoanele cand fac poze pt buletin) si o umbrela pentru lumina. Ii cere Dani un album, o prezentare sa vada alti bebei, sa vada ce ne poate oferi ... asta masca zice ca n-are - ca n-a mai facut asa ceva.

Mi-o si vedeam pe Kara in pielea goala pe scaunul de facut poze de buletin ... eventual cu o cravata de-a lu ta-su la gat.

Vreau si eu sa urez un calduros BUN VENIT! pentru toate fetele noi. Nu va lasati intimidate de faptul ca noi ne scriem si ne cunoastem si ne dam multi multi -ici ... ne si stim de multisor.
Fara sfiala postati cat de mult - sa va putem cunoaste si asa va veti integra mai usor in . Haideti cu noi si sper sa va simtiti bine alaturi de noi. si voua si puiutilor vostri.

you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nusicasiely

Vreau sa ma inscriu si eu aici ,dar nu stiu ce sa fac
Am si eu o fetita de 10 saptamani(s-a nascut pe 6 noiembrie).ce trebuie sa fac?

nusica,mama lui ely

nusica, bine ai venit!
Da-ne mai multe date ca sa va putem trece in listuta: numele fetitei, la cate saptamani s-a nascut, la ce ora, ce fel de nastere, cu ce greutate, lungime, scor Apgar, data nasterii tale (daca vrei).

Mergi la inceput

dianocica, si Oana este f. activa, doarme tot cate 10 min ziua .. su sunt stoarsa si tati de abia acum vine... de aici o preia el, pacat ca nu o poate alapta (desi ieri l-a muscat de tzitzi prin tricou )... m-am mai linistit, la masa de la 6 a acceptat in final si a doua tzitzi.. nu m-a ingrijorat atata ca mananca putin, cat mai ales faptul ca nu mai vroia tzitzi 2... nu am inteles nici acum de ce... sper sa nu mai faca!

miro, dc ai incercat cu ceapa nu cred sa fie probleme
ti-am scris pe mess

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by meko

Am si eu o mare intrebare.copii vostri isi tin capul singuri, si daca il tin, de la cate sapatamani/luni?
Copilul meu are 2 luni si 1/2 si inca de acum o luna doctorita noastra si-a exprimat ingrijorarea. nu prea inteleg, din cate stiu eu si din ce am mai auzit si citit copiii isi tin capul de le 3-4 luni.De pe burta si-l ridica f. bine de la 5 zile, cand il tinem noi ridicat cu o mana sub fund si usor inclinat - daca intelegeti pozitia - si-l tine f. bine, iar cand este drept si-l tine putin.cu toate astea, doctoritei noastre i se pare o problema si ne trimite chiar la Bucuresti.Nu stiu ce sa fac, instinctul meu de mama imi spune ca nu are nimic, este foarte vioi, raspunde la reflexe f. bine, este vesel, ne urmareste cu pivirea si asa mai departe.Astazi intentionez sa chem si o alta doctorita de la noi pt. o a doua parere.
voi ce parere aveti?VA ROG MULT SA IMI RASPUNDETI

meko, ma insel eu sau esti din constanta??? nu stiu de ce imi ramasese intiparit in memorie ca ai fi de pe la noi... daca da, activeaza-ti pm-ul :) daca nu, scuze... nu e prima oara cand am "vedenii" cu fetele de pe forum :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput