Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna la toate mamicile si sanatate la toti bebeii.sunt o mamica de 2 baieti unul nascut pe 31 august 2004 si celalalt pe 20 noiembrie 2006 la 40 sapt,3.600,51.cm,nota 9.va citesc de cind eram gravida sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am aparut si eu pe aici,dupa o absenta mai mare,dar justificata.tati a fost plecat la viena,asa ca am fost mai ocupata.
noi suntem binisor,azi ne-am cantarit avem 5500g si 56,5cm:deci in 5sapt am luat 2kg.nici nu ma mira pt ca mananca fix la 2ore,nu si-a scos nici o masa,noroc ca am laptic.colici avem,dar nu monstruase,in schimb suntem inca galben asa ca vineri ma duc sa-i fac analize.ce e ciudat e ca e galben doar pe fata(parca a mancat morcov).am citit ca ar putea fii de la laptele meu si ca,icterul de aceasta natura trece si in 2-3luni.
am si eu o intrebare.eu am fost in prenatal de la 1noiembrie.pe noiembrie am luat o suma.cand am scos banii pe decembrie era o alta suma mai mica.se poate asa ceva?
ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

da se poate anateo se calculeaza 85% din venitul realizat in ultimele 6 luni .la fel am patit si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna fetelor
Intru si eu pe fuga ca altfel nu putem.
Rares are si el aproape o luna. Maninca lapte preaf ca eu am ramas fara lapte.
Si Rares si Andreea sunt raciti. Le dau antibiotice la amindoi.
Avem probleme cu colicii luam Sab Simplex dar nu vad nici un efect.
Unde gasesc baby drink in farmacii sau in magazine de produse naturiste?
Noi ne descurcam destul de greu pentru ca tati este tot timpul plecat.Vine noaptea acasa asa ca ne descurcam singuri cu baia.
Nu am iesit din casa de cind am nascut decit 10 minute la cumparaturi.
Va pup, va doresc sanatate la bebei si la mamici.
Fug ca ma cheama datoria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dandusa...saptamana trecuta joi cand am fost la medic avea 5,180 kg.....si 60 cm....daca la nastere era leit mama...acum incepe sa semene bine cu tati!
Dia...a ramas tot timpul imbracat si a fost udat numai pe cap si pe picioruse!
Desiree....cu Ramsan am mai vorbit eu...sunt mai bine acum...ea e o curajoasa!
Dandusa...si eu zic ca asa arati parca nici nu ai nascut....pe langa mine...care parca tot mai sunt gravida....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sarbatoritilor de azi

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Daca voi va laudati ca bb-i vostri progreseaza catre o noapte dormita de la un cap la altul.. eu am impresia ca Grigore o ia inapoi spre stadiul de nou-nascut. Azi noapte, in loc sa se trezeasca la 4-5 ore, s-a trezit si la 3 !!
Ati mai patit asa ceva, mamici cu bb-i in jur de 2 luni??

DA!!! noi - si ne laudam cu 2 luni si 14 zile - deci se poate si la case mai mari. In general face asa cand papa san - daca ii dau lapte praf - sta si cate 3.5 ore chiar si 4. Noaptea mi se scoala doar la 4 - papa san si doarme pana la 7 - 8. Ziua nu e valabil.

quote:
Originally posted by anateo2004
am si eu o intrebare.eu am fost in prenatal de la 1noiembrie.pe noiembrie am luat o suma.cand am scos banii pe decembrie era o alta suma mai mica.se poate asa ceva?
ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

la fel am patit si eu. Am vb cu contabila si mi-a explicat - dar nu am crezut-o - asa ca am mai vb si cu sora Laurei 13 - inca o data pe aceasta cale si am primit raspunsul:
in primul rand - am avut inainte de prenatal un concediu medical - implicit platit doar cu 75% si in al doilea rand in noiembrie au fost 22 zile lucratoare, iar in decembrie au fost numai 18 zile lucratoare si de aici poate sa iasa o diferenta asa de mare de la o luna la alta.

Fetelor - eu am racit - usurel - dar sunt racita. Imi curge nasul si parca si tusec nitel. Sper sa nu dau si fetei. Cum nu mai alaptez decat noaptea - am bagat azi o pitã cu untura rosie si am bagat si usturoi - mama ce pofta mi-era.

Am mai vb scurt si cu Raluca - sunt bine amandoua - doar ca nu are net.

Fug la bebelina.
V-am pupacit.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Danutz, fa o procura si se rezolva. Tata mi-a obtinut livretul de familie in Bucuresti.. i-am trimis eu din Cluj tot ce a avut nevoie ca acte (original si copie) si o procura sa ma reprezinte..si azi mi-a venit livretul de familie in Cluj.

Incearca asa...
Din pacate, nu ma lasa Luca sa scriu mai mult. Sta la mine in pat si ma cere....

PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dia, si eu am patit la fel cu kg...aveam cu 10kg mai putin cand am iesit din spital...zic : misto, daca merg in ritmul asta intr=o luna sunt inapoi in haine...da de unde! astea 5-7 kg cate au mau ramas stau lipiteeee...si nici gand sa mai plece....

alexandra, programul de ieri s-a schimbat un pic spre seara :a fost 7-11 somn, 12-4 somn, 5-8 somn...s-a dereglat un pic, dar azi sper sa isi revina, ca nici baie nu i=am mai facut daca s=a trezit la 11...

Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Ati incercat Gripe Water impotriva colicilor? Farmacista mi l-a recomandat, dar nu stiu ce sa spun.
Sunt printre voi mamici care merg in parcul din Crangasi? Poate mergem impreuna.

Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel, stii ce e culmea? eu n-am scapat in spital asa spectaculos... eu am scapat doar de vreo 5 kg in spital ... dar am dat jos mult acasa in primele 2 saptamani ...dupa care nimic

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput