Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Stefan de MIKI,
Marc de DIANARUS,
Antonia de BAMBO,
Antonia de SARYTA,

Strig si eu citeva fete ,sa vedem daca raspund...
Cristina,Miraco,Raluca,Marcela,Atudor,unde sinteti?

Virsta Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa
Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

am mai pus poze.......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

am mai pus poze.......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mai ,dar seamana cu tati...,sau mi se pare mie?Sa va traiasca flacaul,frumos si grasun.Cit cintareste?Mi se pare grasunel ,in pozele cu patutul...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra, ce mare a crescut Mark! la botez l-a udat numai pe cap si nu l-a dezbracat? asa as vrea si eu...

dandusa, cel mai bine e sa o duci pe Crinuta la ortoped sa vezi ce-ti zice, pediatra nu prea stie in cazurile astea... dar sa stii ca si noua ne-a examinat pliurile pe picioruse pediatra, deci asa se procedeaza ...
oricum ,pe Oana a verificat-o atunci ortopedul si la pliuri si la solduri... si a zis ca e ok, dar ca oricum se face o scanare cu ecograful pt chestia asta ( la fetite mai ales) la 4 luni jumate ... eu o s-o duc pe Oana la eco atunci

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, roxanica , dandusa si toate fetele care au intrebat de mine !

ce sa faca bebeul? el nu are nimica vizibil, adica e asimptomatica infectia asta dar asta nu are darul sa ma linisteasca deloc ! se pare ca e un bacil care de regula se ia din spitale de la sectiile de terapie intensiva ! Se numeste Klebsiella Pneumoniae si exact cum ii spune si numele poate sa genereze pneumonie !

am fost azi la pediatra si ne-a prescris augmentin picaturi ! ne-a zis ca intrucat este asimptomatica infectia era mai bine sa nu o tratam dar fiindca are doar 5 saptamani, cu astia mici nu se stie ! era cat pe aci sa ne dea injectabil ca cica e mai bine la nou-nascuti !

in fine, vom trece si peste asta !

de ramsan stiti ceva ?

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asa, ne-am mai linistit si noi.
Am profitat ca s-a dus mama cu Grigore la plimbare si eu am tras o fuga la cumparaturi.
Daca acriturile de la "Piciul" m-au scos din sarite.. vedea frate ca ma uitam la ceva, da nici gand sa se dea un pic la o parte sau sa ma ajute.. nu! ea impaturea blugi; vanzatoarele de la Miniblu au fost super-simpatice. M-au ajutat fara sa-mi stea pe cap, mi-au adus diverse marimi, modele, sa comparam, lalalala.

Si, cel mai important, erau hainutze la juma de pret!!
M-am invartit juma de ora prin magazin si i-am luat lui Grigore un comple gros pt primavara (55 ron) si o canadiana pt la toamna (46 ron), botosei si o caciulitza super. Basca un cadou pt o domnisoara pe care-am cunoscut-o in maternitate.

Si la TCM am gasit un set de 2 pijamaluzte (costumas intreg, de interior) cu 28 ron.

Meko, s-a putea ca bb sa aiva aer in burtica, si de aceea sa nu prea vrea sa manance. Si mi se pare cam mic sa-i dai supliment de vitamine. Nu mai baga chimicale in el, mai bine incearca Bonisan, care pe langa ca face bine la colici stimuleaza si apetitul.
Ah, si 1500 g in 2 luni este f bine, a luat in greutate ca la carte.

Aelita, din pacate peruca nu-i pt mine, adica nu-i for fun. E pt cineva care are nevoie de ea, dupa un tratament...

Monica, muci n-are de la iesit afara, cat de la aerul uscat din casa. Scoate copilul la plimbare, nu-i face decat bine.

Ktrinel, felicitari pt botez.
.. ah, iarna adevarata, cu zapada..as vrea si n-as vrea

Dandusa, ce va invidiez ca va plimbati in grup de forumiste. Vreau si eu!!

Panaa eu as zice sa mai astepti cu completare, chiar daca luna asta n-a crescut c-o tona. 1400 g + scaderea fziiologica in mai putin de 2 luni este o.k. Tare faza cu .."linistitul de dupa botez".

Almo, eu ziceam ca-l mai pun pe burta cu suzeta in gura.
Stai linistita, stau cu ochii pe el iar suzeta i-o scot imediat cum se linisteste; in nici un caz nu-l las sa doarma cu ea.

Roxanica, Yagmur, Diana, ne bucuram ca v-au placut pozele si multumim de complimente .

Deci ii facem masaj inainte de baie, cu ulei. Am ajuns la 20-25 minute/sedinta.
Iar cu baia am avut noroc, caci acum 5 ani, la "Scoala Parintilor" a venit ca invitata dna Sultana si nu mai stiu cum, care lucreaza cu bb-i de cand sunt nou-nascuti, si-i scufunda in apa ca sa nu-si piarda deprinderile din burtica. Pe bune, sa vezi cum inoata gagalicele..
Dansa ne-a aratat diverse materiale si filme, si asa am invatat ca lui bb ii place tare mult sa faca baie in apa multa, ca nu pateste nimic la urechi daca-i intra apa, ca temperatura apei nu tb sa depaseasca 34-35 gr. C, etc.

Ah si tot acolo a invatat tati despre masaj, sa-i facem inainte de baie. Si ca aceasta combinatie, masaj+balaceala, ajuta enorm la o dezvoltare armonioasa fizica si pshihica a bb-lui.

Apropo de aruncat apa, Yagmur... sunt niste caditze care au scurgere, un furtunas prin care se poate scurge apa intr-o galeata. Asa nu tb sa te opintesti tu

Dia1609, incearca sa nu te panichezi. Cu luatul in gretate, bb nu ia linear, in fiecare zi 30g. Poate sa stationeze 3 zile si apoi buff, ia deodata 100g.

Asiza, noi folosim alternativ Bepantene si Sanosan (cu oxid de zinc). Dar nu-i dau la fiecare schimb.

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

dandusa, m-am uitat la pozele de la "mamici din constanta" ... ce silueta ai, mami! cum ai reusit? cine sunte celelalte 2 mamici?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

sarbatoritilor de azi, care au implinit 4 sau 1 luna!
Si bineinteles celor doua Antonii, c-azi e Sf. Anton.

Desiree, ati scapat de injectii. Bravo!

Ah si sa ma plang un pic.
Daca voi va laudati ca bb-i vostri progreseaza catre o noapte dormita de la un cap la altul.. eu am impresia ca Grigore o ia inapoi spre stadiul de nou-nascut. Azi noapte, in loc sa se trezeasca la 4-5 ore, s-a trezit si la 3 !!

Ati mai patit asa ceva, mamici cu bb-i in jur de 2 luni??

10 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

dandusa, m-am uitat la pozele de la "mamici din constanta" ... ce silueta ai, mami! cum ai reusit? cine sunte celelalte 2 mamici?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Ma faci sa rosesc......,pai... doua luni de colicii...,asta este secretul meu...Cele doua mamici dragute sint LUCIARO si A-DEJU...,mai asteptam si altele sa raspunda la apel...,sa vezi atunci ca va trebui sa mergem in sir indian,ca sigur nu vom avea loc pe aleeile parcului...si vom parea ca facem miting ,ceva...,probabil,va fi super,deabia astept...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Dia1609

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Ma faci sa rosesc......,pai... doua luni de colicii...,asta este secretul meu...Cele doua mamici dragute sint LUCIARO si A-DEJU...,mai asteptam si altele sa raspunda la apel...,sa vezi atunci ca va trebui sa mergem in sir indian,ca sigur nu vom avea loc pe aleeile parcului...si vom parea ca facem miting ,ceva...,probabil,va fi super,deabia astept...

of, se pare ca noi n-am avut colici destui! 2-3 saptamani de colici nu m-au adus la stare de dinainte de ... si nici aerobicul pe care-l fac prin casa cu copilul nu e de folos ... n-au mai ramas multe kg de dat jos, dar parca s-au impotmolit aici! ... si ce bine le-am dat jos in primele 2 sapt!
oricum, la tine se vede ca ai dat jos bine... tot?

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput